Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
17 minut temu, Gabi79 napisał:

zaraz pędze oglądać :) trzymam kciuki nieustannie za Rudzie.

Seramarias- super sie spisujesz w ogarnianiu suni i relacjonowaniu:) Moili jestes kochana :) Sunia to musze napisać- jest przepiękna :) podczytuje sobie i bardzo podziwiam wszystkich za tak super zorganizowanie :)

Posted
38 minut temu, kiyoshi napisał:

zaraz pędze oglądać :) trzymam kciuki nieustannie za Rudzie.

Seramarias- super sie spisujesz w ogarnianiu suni i relacjonowaniu:) Moili jestes kochana :) Sunia to musze napisać- jest przepiękna :) podczytuje sobie i bardzo podziwiam wszystkich za tak super zorganizowanie :)

Dziękuję :)

Posted

Najważniejsze - badanie krwi dobre...w rozmazie krwi brak Babesia sp.

Waży 7,400g

Suczka bardzo wystraszona ale nie wykazuje objawów agresji. Nieco za chuda, przodozgryz, szacunkowy wiek około 2 lat

Pobrano wymaz / wykonano badanie - brak ektopasożytów, brak cech zapalenia przewodu słuchowego

Węzły chłonne nie powiększone.

Przycięto pazurki

Wyczyszczono uszy

Została odrobaczona

Zapłaciłyśmy w lecznicy 152 zł / 22.02 (paragon)

Kartę informacyjną, wyniki badania krwi wstawię jutro, paragon

• Like 1
  • Upvote 1
Posted
6 minut temu, seramarias napisał:

Jutro przeleję środki na pokrycie paragonu za weta, a co z kosztami podróży?

Bilety kolejowe Białystok - Warszawa - Białystok 60,00zł (mamy 2 bilety jutro powstawiam )

Piesek w kontenerku 0 zł

Posted

Nie wiem jak Wy, ale ja czekam na fotki szczęśliwej suni z antenką w górze. Kochana sunia, wykąpana, pachnąca, w ciepełku, na mięciutkim. Zjadła coś czy ją ze stresu zablokowało?

Posted
2 minuty temu, seramarias napisał:

Nie wiem jak Wy, ale ja czekam na fotki szczęśliwej suni z antenką w górze. Kochana sunia, wykąpana, pachnąca, w ciepełku, na mięciutkim. Zjadła coś czy ją ze stresu zablokowało?

Promyczek zaczął terapię  :)

Posted
Przed chwilą, seramarias napisał:

Nie wiem jak wy, ale ja czekam na fotki szczęśliwej suni z antenką w górze. Kochana sunia, wykąpana, pachnąca, w ciepełku, na mięciutkim. Zjadła coś czy ją ze stresu zablokowało?

Podjadała w pociągu ,)

Kolacji nie dostała..., wodę pije. W lecznicy zaliczyła tabletę na robale...jutro będzie śniadanie.

Kleszcze powyciągane.

Posted

Jest nieco większa niż mi się wydawało.                           Ząbeczki może starte, ale bielutkie  :)

c60521717c63401cmed.jpg                     c0022962da2374femed.jpg

Ale się dzisiaj w jej życiu nadziało, że cho, cho. Na kilka dni by wystarczyło  :)