Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

i co w końcu? domek czeka czy nie na sunię?Zaglądam i zaglądam , z tu nic :shake:, a chciałam popytać o transport.Dajcie znać na PW , jakby co.

• Replies 186
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Estera napisał(a):
jeszcze nie byłam u Pani bo mi nie pasowało. Postaramy się tak dograć aby spotkać się w ten weekend.

i co tam ze spotkaniem, czy moze udalo sie dostosowac termin?

troche dni przelecialo... boje sie zeby Pani sie przypadkiem nie rozmyslila...

Posted

Jestem po wizycie :loveu:
Domek zarąbisty, Pani Estero- moja imienniczko, jak ja bardzo, bardzo, bardzo cieszę się, że są tacy ludzie jak Pani :loveu: Mam nadzieję, że uda się Pani dołączyć do nas, jakby coś proszę pisać- pomogę ;)
Miło mi było poznać, Panią i córę :)

Posted

Mam załatwiony transport suni do Bydgoszczy w przyszły wtorek, pan da mi ostateczną informację co do terminu najpóźniej w poniedziałek rano.

Posted

Ale dobrze by było wyciągnąć ją ze schronu w przeddzień, może wykąpać,żeby panu nie jechało w samochodzie, dopilnować,żeby nie dostała jeść rano i na wszelki wypadek dać coś przeciw wymiotom.

Posted

Poker napisał(a):
Ale dobrze by było wyciągnąć ją ze schronu w przeddzień, może wykąpać,żeby panu nie jechało w samochodzie, dopilnować,żeby nie dostała jeść rano i na wszelki wypadek dać coś przeciw wymiotom.

chyba Marta(Xmartix) deklarowala ze moglaby sie zajac kapiela i przygotowaniem niuni....

Posted

tak, ja oferowałam
wyjeżdżam w sb na noc do Niemiec z dzieciakami
a transport byłby we wtorek?
mnie nie będzie więc, ale zapytam tzta czy sam się nią zajmie.. ale nie obiecuję

Posted

kikou napisał(a):
chyba Marta(Xmartix) deklarowala ze moglaby sie zajac kapiela i przygotowaniem niuni....

kikou, posterujesz do końca tu na miejscu?

Ja muszę dostać adres i telefon do pani w Bydgoszczy,żeby przewozący się umówił na odbiór suni.
A jak załatwić umowę adopcyjną? Może Estera by paluszki w tym umoczyła?
Nie chcę obarczać tym pana, bo korzystam z uprzejmości obcej ,ale lubiącej psy i uczynnej osoby.

Posted

Oczywiście umowę adopcyjną najlepiej podeślijcie mi na maila, ja wydrukuję i po podpisaniu mogę wysłać pocztą :)
Adres i numer telefonu Pani Estery podam Ci zaraz na maila.
Poker, ta Pani chce jeszcze adoptować 10cio letniego Punia z Orzechowców/Orzechowic (nie wiem jak się mówi/pisze :wstydnis: ) Może jakby dziewczyny go podrzuciły do Wrocka (a wiem, że taka myśl przemknęła) Pan mógłby i jego zabrać? Jeśli nie, to ja wtedy i tak pojadę przez Wrocław i zabiorę chociaż Punia, skoro z Lili mnie wyręczyłaś :) Dwoch pociągiem nie zabrałaym nijak :roll:
Cieszę się, że transport jest :loveu:

Posted

xmartix napisał(a):
tak, ja oferowałam
wyjeżdżam w sb na noc do Niemiec z dzieciakami
a transport byłby we wtorek?
mnie nie będzie więc, ale zapytam tzta czy sam się nią zajmie.. ale nie obiecuję

to się trochę komplikuje, może ktoś inny by mógł?
Niestety , ja mam samochód rozwalony :diabloti:

Posted

Nie bardzo mam śmiałość obarczać pana 2. psami, szczególnie,że jak pisałam , jest to absolutnie grzecznościowe.
Może dziewczyny z Orzechowców coś też pogłówkują? trochę mało sensowne jest wieźć psiaka przez Wrocław do Bydgoszczy.

Posted

Nie mam pojęcia gdzie są Orzechowce, nie wiem co dziewczyny wymyśliły, ale Pani Estera pytała się mnie czy mogłabym zabrać Punia. Bo w rozmowie, któraś z dziewczyn zapytała się czy wzięłabym Go z Wrocławia jeśli Go podrzucą. Nic więcej nie wiem i się nie wtrącam :cool3:
Dobrze, że Lili ma transport, a jak dla Punia będą potrzebować to chyba będą do mnie pisać :cool3:

Posted

14.06 bede jechala z Wroclawia do poznania. Bede miala juz swojego psa w aucie, a duze to ono nie jest.. Ale jakby nie bylo innej opcji, to moge pomoc. No i pozostaje potem kwestia dojazdu poznan-bydgoszcz...
Pozdrawiam,
Nina

Posted

Estera napisał(a):
Nie mam pojęcia gdzie są Orzechowce, ...

Może się wygłupię, ale zdaje mi się, że Orzechowce są pod Przemyślem (najbliżej stamtąd to na Ukrainę).

Posted

Przepraszam, nowa tutaj jestem i wszystko mi sie miesza...

Sunia do Bydgoszczy z Wroclawia ma jechac? Bo jesli tak, to jak pisalam, 14.06 jade Wroclaw-Poznan, a z Poznania do Bydgoszczy to juz blizej