danka1234 Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 trzymamy z całych sił i czekamy na wieści. Quote
__Lara Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Dziewczyny, zajrzyjcie proszę... finanse topnieją, a sunia nie może zostać bez leków... http://www.dogomania.pl/forum/f28/pomocy-morelowa-pudelka-fibi-blagamy-o-pomoc-finansowa-na-leczenie-hotelik-133507/ Quote
aldira Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 supergoga napisał(a):Od wczorajszego wieczora prowadzę rozmowy w sprawie ewentualnego domku dla Tobiego. No i ma wielką fankę - kolejny psiak który rzucił urok na moją córkę. A te poprzednie wszystkie w dobrych domkach. Może przyniesie mu szczęście. Już wczoraj słyszałam też opcje - zabierzmy go do nas. Ja chętnie, tylko moja wielka Laguna nie byłaby dobrą opiekunka. Ale poproszę o kciuki. PO weekendzie nastapi chyba poznanie się pewnej Osoby z pewnym Psem!!! Wspaniale gdy na horyzoncie pojawia się wizja domku dla Tobiego!!!:multi: On jest taki piękny :loveu: i taki smutny :-( , widać że los bywał okrutny , ale może teraz się do niego uśmiechnie;). Życzę powodzenia dla pozytywnego zakończenia tej "sprawy" z milusińskim Tobim.;) Quote
marta23t Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 z całego serca kibicuję ślepaczkowi..kolejny piesek, który mi też wrył się głęboko w serce:oops: Quote
snuszak Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 Marta nie tylko Tobie.... on cos takiego w sobie ma ze za serce łapie :loveu: Quote
supergoga Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Chyba by trzeba nie wiem sama, oślepiac te psy czy co. Zdrowe, młode szczeniaki, ładne psiaki - nic, siedzą i umierają w schronisku. A dzisiaj kolejna osoba chce dać dom Tobiemu - z warszawy. Pani będzie dzwoniła jeszcze w środę, żeby wiedzieć, czy Tobi pójdzie. A dzisiaj jego przyszła Pani dzwoniła upewnić się, że czeka na nią, już nie może doczekać się wtorku. Od razu chce go zabrać. Kupuje szeleczki i wszystko co potrzeba. Do wtorku czekamy!!! Quote
Lilmo Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Tobiś, nawet nie wiesz jaki szczęściarz z Ciebie! Bardzo się cieszę, że udało mu się, bo maluchy coś szczęścia nie mają :shake: Quote
kmonika Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 :multi:super niech jedzie do domku, a co!!! Quote
Isadora7 Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 No tak a ja przyszłam powiedzieć, że przekazałam namiary na Tobisia Pani z Warszawy. Pani nie zdążyła na innego również niewidomego jamnisia szortska który jest u mnie na allegro. Mają farta chłopaki Quote
snuszak Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 Cieszy mnie fakt, że ludzie nie boja sie chorych psow i chetnie je adoptuje Isadora ja wiem, że to nie jamnik ale nasza Aurorka to kolejna bida zaraz po Tobim, moze podrzucisz Pani? http://www.dogomania.pl/forum/f28/aurorka-strachliwa-kruszynka-z-choroba-skory-potrzebne-dt-pilnie-134057/#post12004391 Quote
danka1234 Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 jakie dobre wieści.:multi::multi::multi:będzie miał robaczek domek.:lol: Dziewczyny,Pani Barbara Z. osoba która wspomoga finansowo jamniki przesłała 100zł ze wskazaniem na pomoc Tobisiowi. Podajcie numer konta na które mam przelac te pieniadze. Quote
__Lara Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Tylko się cieszyć, że psiak będzie miał domek :loveu: Quote
supergoga Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Bardzo dziękujemy za pomoc finansową. Bardzo się przyda. Nasze konto: Fundacja dla Zwierząt Animalia Ul. Polanka 35/11 61-131 Poznań Konto bankowe: Nordea Bank Polska S.A. Oddział POB Poznań I 53 1440 1286 0000 0000 0453 3704 Z dopiskiem - dla Tobiego. Wet. hotelik niestety kosztują sporo. Pani z warszawy dzwoniła, rozmawiałam, umówiłam się, że zadzwoni w środę upewnić się, czy Tobi na pewno już w domku. Jedziemy po Tobusia we wtorek. Mam nadzieję, że pojedzie do domku od razu. Psiul wykąpany - Karina mówiła mi dzisiaj, że wygląda świetnie i dobrze sobie radzi. Czyli czekamy do wtorku. Obiecuje fotki. Quote
danka1234 Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 super ze wszystko dobrze u Tobisia. dzieki za konto,pieniadze na Tobisia przelane. Quote
snuszak Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 a ja trzymam kciuki za Tobiego i czekam na informacje! Quote
supergoga Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Tobiś pojechał do domku. Dzisiaj widziałąm go po raz pierwszy od tego dnia gdy zawiozłam go do Kariny. To nie ten pies. Wykąpany, pachnący, radosny, cieszył się na wizyte az podskakiwał. Wcale nie widać jego .ślepoty. Póxniej spokojnie się ułozył i czekał na wynik wizyty. Agnieszka oczarowana Tobisławem - nie miała wątpliwości. Przyjechali jeszcze Państwo, zainteresowani pomoca Fundacji, przywieźli dla Tobika odżywki dla seniora - dostał w wyprawce. Na inne smakołyki załapała się Tina, która jeszcze w hoteliku czeka. NO i zapakowaliśmy Agnieszkę z nowyc h współlokatorem i zawieźliśmy bezpiecznie do nowego domu. Mieszka na obrzeżach Poznania. Czekam na jutrzejsze wieści, jak się miewa nasz kawaler. Jutrow stawię fotki, bo niedawno wróciłam i padam na twarz. Od wyjścia do pracy rano - nie miałam na nic czasu. Kasia, możesz zmienić tytuł. Wszystkim pięknie dziękujemy. Pani za wpłatę - pozwoliła uregulować część należności za hotelik. Wszystkim, którzy przekazali dla psiaka wpłaty - także bardzo dziękuje - hotelik opłacony. Teraz tylko faktura od weta, ale nie bęzie wsyoka - i już. Oby wszystkie psie tragedie miały szybkie o dobre zakończenia. Quote
marta23t Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 :loveu: cudne wieści!!!!!!!!!powodzenia Tobi / Łęczak:evil_lol:/ Quote
Isadora7 Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Tobisiu wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia Quote
aldira Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Cudownie że Tobiś ma domek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: Quote
danka1234 Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Niech sie malutkiemu zyje nak najdłuzej w tym wspaniałym domku.:loveu::loveu: Quote
Lilmo Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Bardzo się cieszę z takiego szybkiego i szczęśliwego zakończenia tobisiowej historii. Dużo szczęścia w nowym domku życzę! Quote
supergoga Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 To ostatnie fotki z hoteliku w dniu odjazdu. Jak tylko będę miała nowe wieści napiszę. Quote
Recommended Posts