Foksia i Dżekuś Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 REJA napisał(a):Jak wypiękniał Bonusik i jaki wesolutki.:loveu: I dotego broni swoja pancie , dzisiaj widzilysmy jak bronil Martusie przed mezem ,nie dal dojsc do niej :evil_lol:ale juz po chwili lecial za nim za jedzonkiem :lol: ale dawal nam sie glaskac chociaz oststnio nawet nie chcial zeby ktos sie do niego zblizal:lol:jeste cudowny. Quote
mala_czarna Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Poprosimy o jakieś nowe fotki Bonusia! ;) Quote
Foksia i Dżekuś Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 mala_czarna napisał(a):Poprosimy o jakieś nowe fotki Bonusia! ;) Mala gdzies mam foty z ostatniej wizyty to przesle do kasi zeby wkleila, a obraz byl taki " Bonuś ,Teos -Kasi ,Kruszynka sarownika z Gliwic mój Bilbus i dwa lapki razem na działeczce spacerujace w zgodzie i harmoni:lol::lol: Quote
dragonek100 Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 to teraz jest jeszcze lepiej bo do tego wszystkiego zgadza się z nimi jeszcze Czaruś - ten czarny podpalany - 13 letni - i chodzą razem w 7 psów - widok rozwalający!- ale nie możliwy do utrwalenia na foto bo jak tylko biorę aparat do reki i chodzą z nimi to nie dają mi spokoju - muszę ich wziąć kiedyś z zaskoczenia to zobaczycie jak fajnie wyglądają;) oczywiście świeze foto Bonka oczywiście prześlę do p.Kasi z prośba o wklejenie. Quote
Foksia i Dżekuś Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 dragonek100 napisał(a):to teraz jest jeszcze lepiej bo do tego wszystkiego zgadza się z nimi jeszcze Czaruś - ten czarny podpalany - 13 letni - i chodzą razem w 7 psów - widok rozwalający!- ale nie możliwy do utrwalenia na foto bo jak tylko biorę aparat do reki i chodzą z nimi to nie dają mi spokoju - muszę ich wziąć kiedyś z zaskoczenia to zobaczycie jak fajnie wyglądają;) oczywiście świeze foto Bonka oczywiście prześlę do p.Kasi z prośba o wklejenie. Martusiu ,a 8 by do tej paczki sie nie zmiescil ,mysle tutaj o moim Zbiegusiu ,przeciez on tez jest zgodny z psami;) Quote
Asior Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 dobra dobra.. nie ściemniać mi... gdzie jest Bono??? :mad: To nie mozę byc ten sam wychudzony szorściak.. oddawać Bono :eviltong: Quote
Foksia i Dżekuś Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Asior napisał(a):dobra dobra.. nie ściemniać mi... gdzie jest Bono??? :mad: To nie mozę byc ten sam wychudzony szorściak.. oddawać Bono :eviltong: widzisz Asiu co robi dobry dom i serce :lol:gotowa jestes szukac Bonusia :evil_lol: a to jest ten sam dom w ktorym byl Nikifor i oktorym twoje kolezanki tak żle sie wyrazaly mimo ze nikt z nich Marty nigdy nie poznal ,a jedynie opinia jednej z pan ktora nie wie jak wygladaja hoteliki bo jak by pare odwiedzila toby nie psiala glupot. U Marty oprocz naszych psow sa tez psy z fundacji z Chrzanowa i sa bardzo zadowolone. Quote
Asior Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 [quote name='Foksia i Dżekuś'] a to jest ten sam dom w ktorym byl Nikifor i oktorym twoje kolezanki tak żle sie wyrazaly jak to MOJE?? to nie są tez PANI koleżanki??? Bo mnie się wydawało, ze wszystkie tu jestesmy koleżankami... :roll: a jeśli mamy koleżeństwo zrywać bo ktoś nam powiedział coś nie tak , co nie jest po naszej myśli, to co z nas za ludzie??? Quote
Asior Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 a czy ja napisałam,że ja zerwałam znajomość ;) Pani napisała, ze to MOJE KOLEŻANKI, tak jakby były TYLKO moje i niczyje więcej.... a znam je tak samo jak PANI :cool3: nie ważne, odchodzimy od tematu Bona ;) Quote
Foksia i Dżekuś Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Asior napisał(a):jak to MOJE?? to nie są tez PANI koleżanki??? Bo mnie się wydawało, ze wszystkie tu jestesmy koleżankami... :roll: a jeśli mamy koleżeństwo zrywać bo ktoś nam powiedział coś nie tak , co nie jest po naszej myśli, to co z nas za ludzie??? Asior ,a gdzie ja napisalam ,ze masz z kimkolwiek zrywac ,czy to moja sprawa , :diabloti: Quote
j3nny Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Stadko cz.1 (na uwagę zasługuje mały osobnik po lewej z roześmianym pyszczkiem i wielgachnymi uszami) Quote
j3nny Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Rezydent Bonulek, po prawej zawadiaka Kokosik, po lewej terapeuta Bilbuś Quote
Asior Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 to koksik też już nie w schronie :crazyeye: :multi::multi::multi: jak on tam sie zachowuje?? otworzył sie bardziej???? Quote
j3nny Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Kokosik jest już chyba praktycznie zresocjalizowany:) Quote
j3nny Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Kolega Bilbo mu bardzo pomógł :) wyciągnął do ludzi :multi: Quote
Asior Posted August 2, 2009 Author Posted August 2, 2009 boziu, ale się cieszę.... :multi: To był taki dzikus.. a jak ze smyczą.. daje się chodzić na smyczy??? Quote
j3nny Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 hmm nie wiem co ze smyczą czy ktoś tu jeszcze jest na tym wątku zorientowany? :) jeżeli nie tu, to może na wątku Kokosika http://www.dogomania.pl/forum/f1160/krakow-teofil-pik-malutki-kokosik-nadal-czekaja-na-domy-str27-28-a-132280/ Bono i Kokosik To jest słodkie: Quote
Recommended Posts