Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 323
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

REJA napisał(a):
Jak wypiękniał Bonusik i jaki wesolutki.:loveu:

I dotego broni swoja pancie , dzisiaj widzilysmy jak bronil Martusie przed mezem ,nie dal dojsc do niej :evil_lol:ale juz po chwili lecial za nim za jedzonkiem :lol: ale dawal nam sie glaskac chociaz oststnio nawet nie chcial zeby ktos sie do niego zblizal:lol:jeste cudowny.

• 2 weeks later...
Posted

mala_czarna napisał(a):
Poprosimy o jakieś nowe fotki Bonusia! ;)

Mala gdzies mam foty z ostatniej wizyty to przesle do kasi zeby wkleila, a obraz byl taki " Bonuś ,Teos -Kasi ,Kruszynka sarownika z Gliwic mój Bilbus i dwa lapki razem na działeczce spacerujace w zgodzie i harmoni:lol::lol:

Posted

to teraz jest jeszcze lepiej bo do tego wszystkiego zgadza się z nimi jeszcze Czaruś - ten czarny podpalany - 13 letni - i chodzą razem w 7 psów - widok rozwalający!- ale nie możliwy do utrwalenia na foto bo jak tylko biorę aparat do reki i chodzą z nimi to nie dają mi spokoju - muszę ich wziąć kiedyś z zaskoczenia to zobaczycie jak fajnie wyglądają;) oczywiście świeze foto Bonka oczywiście prześlę do p.Kasi z prośba o wklejenie.

Posted

dragonek100 napisał(a):
to teraz jest jeszcze lepiej bo do tego wszystkiego zgadza się z nimi jeszcze Czaruś - ten czarny podpalany - 13 letni - i chodzą razem w 7 psów - widok rozwalający!- ale nie możliwy do utrwalenia na foto bo jak tylko biorę aparat do reki i chodzą z nimi to nie dają mi spokoju - muszę ich wziąć kiedyś z zaskoczenia to zobaczycie jak fajnie wyglądają;) oczywiście świeze foto Bonka oczywiście prześlę do p.Kasi z prośba o wklejenie.

Martusiu ,a 8 by do tej paczki sie nie zmiescil ,mysle tutaj o moim Zbiegusiu ,przeciez on tez jest zgodny z psami;)

Posted

Asior napisał(a):
dobra dobra.. nie ściemniać mi... gdzie jest Bono??? :mad:
To nie mozę byc ten sam wychudzony szorściak.. oddawać Bono :eviltong:

widzisz Asiu co robi dobry dom i serce :lol:gotowa jestes szukac Bonusia :evil_lol:
a to jest ten sam dom w ktorym byl Nikifor i oktorym twoje kolezanki tak żle sie wyrazaly mimo ze nikt z nich Marty nigdy nie poznal ,a jedynie opinia jednej z pan ktora nie wie jak wygladaja hoteliki bo jak by pare odwiedzila toby nie psiala glupot. U Marty oprocz naszych psow sa tez psy z fundacji z Chrzanowa i sa bardzo zadowolone.

Posted

[quote name='Foksia i Dżekuś']
a to jest ten sam dom w ktorym byl Nikifor i oktorym twoje kolezanki tak żle sie wyrazaly
jak to MOJE?? to nie są tez PANI koleżanki??? Bo mnie się wydawało, ze wszystkie tu jestesmy koleżankami... :roll:
a jeśli mamy koleżeństwo zrywać bo ktoś nam powiedział coś nie tak , co nie jest po naszej myśli, to co z nas za ludzie???

Posted

a czy ja napisałam,że ja zerwałam znajomość ;)
Pani napisała, ze to MOJE KOLEŻANKI, tak jakby były TYLKO moje i niczyje więcej.... a znam je tak samo jak PANI :cool3:
nie ważne, odchodzimy od tematu Bona ;)

Posted

Asior napisał(a):
jak to MOJE?? to nie są tez PANI koleżanki??? Bo mnie się wydawało, ze wszystkie tu jestesmy koleżankami... :roll:
a jeśli mamy koleżeństwo zrywać bo ktoś nam powiedział coś nie tak , co nie jest po naszej myśli, to co z nas za ludzie???

Asior ,a gdzie ja napisalam ,ze masz z kimkolwiek zrywac ,czy to moja sprawa , :diabloti:

• 4 weeks later...