Foksia i Dżekuś Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 [quote name='Toska']Foksiu , tak sobie myślę , że tam u Dragonka , gdzie jest Bonuś , (czy Zbieguś też tam jest ?) każdy grosz się przyda na spłatę operacji i leków ! Więc może zrobię przelew już teraz , tyle ile jest uzbierane z dwóch przeze mnie robionych bazarków , co ? A jak wpłynie kaska od Isadory7 , lub się sprzeda jeszcze jakaś książka , to zrobię drugi przelew . http://www.dogomania.pl/forum/f99/koniec-rozliczamy-sie-filizanki-miseczki-szklaneczki-dla-zbiega-bonusia-do-30-05-a-138222/index7.html tu jest 71 zł http://www.dogomania.pl/forum/f99/podreczniki-szkolne-dla-zbiega-bonusia-do-soboty-06-06-09-a-138226/index4.html a tu 28 zł czyli w sumie 99 zł -zawsze coś :lol: co Ty na to ? jeśli tak , to proszę o konto do wpłaty ! Toska bardzo prosze wiec o zrobienie przelewu do dragonka bo potrzebne sa jeszcze pieniazki na spalate dlugu bonusia (bo te 100 zl z AFN prosilam zeby jednak dziewczyny daly na kastracje Afisia bo one same nie maja wiec my sobie poradzimy),a jeszcze Martusia pojedzie z Teosiem w przyszlym tygodniu na badanie kardiologiczne) Zaraz napisze do martusi zeby juz ktorys raz z koleiji przeslal mi konto;) Quote
wtatara Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Pani Beatko mam już wszystkie pieniążki z poprzedniego bazarku a własciwie będę mieć wieczorem. proszę jeszcze raz o konto to nie będę szukać Quote
Foksia i Dżekuś Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 wtatara napisał(a):Pani Beatko mam już wszystkie pieniążki z poprzedniego bazarku a własciwie będę mieć wieczorem. proszę jeszcze raz o konto to nie będę szukać Dziekuje pani Wando ,juz dzwonilam do Martusi popoludniu wysle nr.konta na pw do pani i Toski.:loveu: Quote
mala_czarna Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Dziewczyny, doszły te puszki? Pytam, bo mam złe doświadczenia z Pocztą Polską :mad: Quote
Toska Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Przelew już zrobiony do Dragonka :lol: proszę tylko o potwierdzenie , jak kaska dotrze . Głaski dla Bonusia :loveu: Quote
dragonek100 Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Jak tylko dotrze przesyłka z puszkami albo kasa to dam znać. Maluszek już chyba zapomniał o operacji bo dokazuje i nawet koty ustawia. Niedługo wyciąganie szwów ale myślę że już będzie dobrze, zresztą Foxia i Ania widziały go ostatnio i wygląda jak zupełnie nowy piesek, jak po liftingu:multi: Quote
dragonek100 Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 dotarły od Toski fundusze z bazarków - 100 zł , dziękujemy Quote
Onaa Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Przepraszam za offa, ale to smutna historia starego ślepego psa, którego opiekun porzucił w schronisku :-(: http://www.dogomania.pl/forum/f28/stary-slepy-wiec-do-schroniska-slepcio-blaga-o-pomoc-139293/. Quote
Foksia i Dżekuś Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 [quote name='Dogo07']Przepraszam za offa, ale to smutna historia starego ślepego psa, którego opiekun porzucił w schronisku :-(: http://www.dogomania.pl/forum/f28/stary-slepy-wiec-do-schroniska-slepcio-blaga-o-pomoc-139293/. Renatko u nas w schronisku tez nie jeden jest slepaczek, np. Pikus kudlaty 10 letni psiak , jest na watku psiakow z h3 ,Bruner ,znasz go/ Hestia niedowidzaca pudliczka na boksach ogolnych i wiele innych .:shake: Quote
dragonek100 Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 wpłynęły dziś od wtatara 90 zł za bazarki, dzieki Quote
eurydyka Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 ciekawe czy to od wtatara to z roslinek, ktore u mnie juz rosna :) Quote
Ank@ Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 POMOCY: http://www.dogomania.pl/forum/f28/ratunku-21-letnia-babcia-umiera-samotnie-w-malym-smierdzacym-magazynie-dt-cito-138009/index5.html proszę o rozsyłanie dalej i pomoc w ogłoszeniach Quote
wtatara Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 eurydyka napisał(a):ciekawe czy to od wtatara to z roslinek, ktore u mnie juz rosna :) częściowo z roślinek a częściowo od Foksi Quote
mala_czarna Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Śliczny chłopak jest :multi: Dajcie znać co z tymi puszkami. Gdyby nie doszły to będę reklamować na poczcie. Ciężkie to ciupkę było, może jakaś łachudra myślała, że to sztabka złota i buchnęła :roll: Quote
dragonek100 Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 dzięki, puszki ( 3 szt puszek i 1 saszetka ) dotarły dziś, troszkę pokiereszowane i widać po przejściach ale dotarły. Mieszam mu z kurczakiem i je aż mu się uszy trzęsą, - szkoda tylko że dopiero dziś dotarły ( uroki poczty :oops: ) bo już w miarę je i ta saszetka to pewnie przyda się ale dla psiaka w stanie zaraz po operacji a Bonek już je w miarę normalnie więc saszetka czeka na psiaka któremu bardziej się przyda ??? Maluchowi humor dopisuje i coraz bardziej jest zaborczy i ustawia wszystkich w domu, ale wszystko jest oki, szwy już zdjęte! Quote
Foksia i Dżekuś Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 dragonek100 napisał(a):dzięki, puszki ( 3 szt puszek i 1 saszetka ) dotarły dziś, troszkę pokiereszowane i widać po przejściach ale dotarły. Mieszam mu z kurczakiem i je aż mu się uszy trzęsą, - szkoda tylko że dopiero dziś dotarły ( uroki poczty :oops: ) bo już w miarę je i ta saszetka to pewnie przyda się ale dla psiaka w stanie zaraz po operacji a Bonek już je w miarę normalnie więc saszetka czeka na psiaka któremu bardziej się przyda ??? Maluchowi humor dopisuje i coraz bardziej jest zaborczy i ustawia wszystkich w domu, ale wszystko jest oki, szwy już zdjęte! super wiesci. :lol::lol: mala czarna wielkie dzieki za jedzonko:lol: Quote
mala_czarna Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 dragonek100 napisał(a):dzięki, puszki ( 3 szt puszek i 1 saszetka ) dotarły dziś, troszkę pokiereszowane i widać po przejściach ale dotarły. Kurde! Korzystając z Poczty Polskiej trzeba chyba przesyłki w pancernych opakowaniach wysyłać :mad: No ale dobrze, że dotarły. Niech na zdrowie pójdzie małemu glutkowi :loveu: Quote
dragonek100 Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Bono czuje się już bardzo dobrze, dokazuje na całego, apetyt mu dopisuje, jednym słowem wszystko w porządku! Quote
Foksia i Dżekuś Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 dragonek100 napisał(a):Bono czuje się już bardzo dobrze, dokazuje na całego, apetyt mu dopisuje, jednym słowem wszystko w porządku! Byle tak dalej:lol: Quote
Toska Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Dla Bonusia i Zbiega wpłynęło jeszcze za szklanego bazarku od Isadory7 25 zł :lol: a ponieważ nie ma wieści od Mikiego , dla którego u mnie cały czas czekało 64 zł postanowiłam je przekazać dla obu piesków , albo dla Warki-Foksiu , same zdecydujecie z Dragonkiem1oo , gdzie są pilniejsze potrzeby ! czyli w sumie robię przelew na 89 zł do Dragonka -i proszę o potwierdzenie , jak wpłynie wpłata :lol: Quote
Foksia i Dżekuś Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 [quote name='Toska']Dla Bonusia i Zbiega wpłynęło jeszcze za szklanego bazarku od Isadory7 25 zł :lol: a ponieważ nie ma wieści od Mikiego , dla którego u mnie cały czas czekało 64 zł postanowiłam je przekazać dla obu piesków , albo dla Warki-Foksiu , same zdecydujecie z Dragonkiem1oo , gdzie są pilniejsze potrzeby ! czyli w sumie robię przelew na 89 zł do Dragonka -i proszę o potwierdzenie , jak wpłynie wpłata :lol: Toska wielkie dzieki , nawet nie przypuszczalam ,ze dla warki bede miec od razu pieniazki.Bo zbiegus jest oplacony do konca czerwca ,dlugi za Bonusia spalcone wiec Warunia bedzie miec od razu na badania .Chyba ze pojdzie dzisiaj do domku to ja dam 100 zl wyprawki na pierwsze leczenia co mialam z przeznaczeniem na hotel , a te pieniazki poczekaja na nastepnego staruszka, lub gdyby trzeba by bylo wiecej na leczenie warki to wtedy przeslemy.:loveu: Quote
dragonek100 Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 wpłynęło od Toski 89 zł, dzięki - to może przeznaczymy to na wspólne potrzeby i leki Warki i Zbiega?? postaram się dziś zrobić kilka fotek milusińskim i przesłać p.Kasi to jak będzie miała chwilkę to wklei. Babunia miewa się lepiej, wczoraj była zmęczona jazdą i programem ale dziś jest żywsza i ma nawet apetycik ale kupki robi bardzo brzydkie. Quote
Recommended Posts