eurydyka Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 ja kupowalam w aptece takie samonosne plastry kolorowe, wlasciwie oni to chyba opatrunki nazywali odcinasz kawalek od rolki i okrecasz lapke a to samo sie trzyma Quote
dragonek100 Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 maluszek miewa się coraz lepiej, wszystko w porządku, wraca do sił i oby tak dalej! Quote
AMIGA Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 To całe szczęście, że Bonusie takie waleczne są :p Quote
Toska Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Jak to dobrze Dragonku , że podjęłaś taką decyzję odnośnie Bonusia :loveu:, bo jak widać wartało zaryzykować -piesio zdrowieje ku naszej radości :multi:i dzięki Twojej opiece :multi: Quote
mala_czarna Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 dragonek100 napisał(a):maluszek miewa się coraz lepiej, wszystko w porządku, wraca do sił i oby tak dalej! Cieszę się z takich dobrych wieści! :multi: puszeczki i jedna saszetka juz są, dzisiaj będzie wysyłka ;) Quote
Foksia i Dżekuś Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 dzisiaj z Ania jedziemy w odwiedziny do Bonusia:lol: Quote
Foksia i Dżekuś Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 :multi:Bonus dochodzi bardzo szybko do siebie juz nie mowiac ze przytylo sie mu i wogole jak by ktos go nie znal nie poznalby go ,bo ze szkieletorka zrobil sie ladny psiak . Nawet zrobil sie zaborczy i nie chcial z nami sie przywitac tylko Martusi sie trzymal ,a na nas warczal:loveu::loveu: Quote
j3nny Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 hm, to moze wznowimy ogloszenia Bonusia? czy nie? Quote
Toska Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 No proszę , jak się psiątko do życia zebrało szybko i skutecznie :evil_lol: Myślę , że ogłoszenia trzeba odnowić , bo przecież Bonuś szuka domku na stałe , tak ? Quote
AMIGA Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Oj ciężko będzie Bonusiowi przestawić się na nowy domek, sskoro w tym ma tyle miłości i opieki i poczucie bezpieczeństwa. Trzymam mocno kciuki za to, żeby Bonuś miał już tylko wspaniałe i szczęśliwe dni przed sobą Bonusiu - przekaż swoje fluidy i wolę zycia mojemu Bonusiowi. Bardzo by mu się to przydało Quote
Foksia i Dżekuś Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Toska napisał(a):No proszę , jak się psiątko do życia zebrało szybko i skutecznie :evil_lol: Myślę , że ogłoszenia trzeba odnowić , bo przecież Bonuś szuka domku na stałe , tak ? Rozmawialm wczoraj na ten temat z Martusia ale doszlysmy do wniosku ze musi zostac u niej na stale poniewaz Bonus jak to sie mowi dostal drugie zycie nie mozna wprowdzac w nie stresow bo moglo by mu to zaszkodzic ,a dla niego Marta jest wszystkim .on trzyma sie jej kurczowo i boi zostawic nie tylko ja ale domek. wychodzi tylko na chwilke na polko i spowrotem do domku .;) tak ze Dzieki Martusi i jej wspanialego wyrozumialego męza Bonus nie bedzie dostawal niepotrzebnej dawki nerwow i stresu:multi: Quote
Foksia i Dżekuś Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 jeden tylko jest w tym wszystkim minus :evil_lol:nie mamy juz pezplatnego tymczasu ale to jest pestka w porownianiu do tego ze Bonus ma domek do konca zycia:loveu::lol: Quote
Toska Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Super wiadomość :multi::multi::multi: Bonuś :loveu: ma już domek na zawsze :lol: i to taki wspaniały !!! Quote
j3nny Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 dobrze, ze Bonus ma swoje miejsce na stale, to jest najwazniejsze:) Quote
Onaa Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Bonuś uratowany i szczęśliwy w swoim domu :)! Czyli jego historia ma dobre zakończenie, choć nie brakowało w niej momentów grozy, niepewności i smutku. Pozdrowienia dla Bonusia i Jego Opiekunów :). Quote
AMIGA Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Dragonek :loveu::loveu::multi::multi::Rose::Rose: Quote
Asior Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 Czyli w takim razie co było powodem tego, ze tak chudł, wymiotował i biegunkował???? Bo skorop to nie rak, to tylko to co wyszło w operacji było przyczyną??? Quote
Foksia i Dżekuś Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 a tak wogole to porobilam zdjecia Bonusia ,Perelki ,Zbiega i Teosia ale nie mialam czasu przelozyc juz nie mowiac o wyslaniu .Z tym ze nie wiem do kogo wyslac bo przeciez Kasi teraz nie bede zawracac glowy ,w takim czasie musi myslec tylko i wylacznie o slubie:loveu: Quote
Foksia i Dżekuś Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Asior napisał(a):Czyli w takim razie co było powodem tego, ze tak chudł, wymiotował i biegunkował???? Bo skorop to nie rak, to tylko to co wyszło w operacji było przyczyną??? Dokladnie tak ,mial jak doczytalas zapetlenie jelit wiec jak mial jesc ?:shake:,na usg wygladalo na guza wiec na cale szczescie Martusia podjela decyzje o otwieraniu Bonusia .;) Quote
j3nny Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Foksia i Dżekuś napisał(a):a tak wogole to porobilam zdjecia Bonusia ,Perelki ,Zbiega i Teosia ale nie mialam czasu przelozyc juz nie mowiac o wyslaniu .Z tym ze nie wiem do kogo wyslac bo przeciez Kasi teraz nie bede zawracac glowy ,w takim czasie musi myslec tylko i wylacznie o slubie:loveu: :mad::mad::mad::mad::mad: matko swieta bez przesady :evil_lol: na razie jestem, od wtorku do soboty mnie nie bedzie wiec wtedy nic nie wstawie, ale teraz naprawde nie ma przeciwwskazan :) Quote
Foksia i Dżekuś Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Asior napisał(a):oooo hajtasz się:razz: gartuluje!!!! post znou przeskoczyl:lol::lol: Quote
j3nny Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Asior napisał(a):oooo hajtasz się:razz: gartuluje!!!! dziekuje:loveu: Quote
Toska Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Foksiu , tak sobie myślę , że tam u Dragonka , gdzie jest Bonuś , (czy Zbieguś też tam jest ?) każdy grosz się przyda na spłatę operacji i leków ! Więc może zrobię przelew już teraz , tyle ile jest uzbierane z dwóch przeze mnie robionych bazarków , co ? A jak wpłynie kaska od Isadory7 , lub się sprzeda jeszcze jakaś książka , to zrobię drugi przelew . http://www.dogomania.pl/forum/f99/koniec-rozliczamy-sie-filizanki-miseczki-szklaneczki-dla-zbiega-bonusia-do-30-05-a-138222/index7.html tu jest 71 zł http://www.dogomania.pl/forum/f99/podreczniki-szkolne-dla-zbiega-bonusia-do-soboty-06-06-09-a-138226/index4.html a tu 28 zł czyli w sumie 99 zł -zawsze coś :lol: co Ty na to ? jeśli tak , to proszę o konto do wpłaty ! Quote
Recommended Posts