rita60 Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Trzymaj sie malenki,bedzie dobrze:thumbs::thumbs::thumbs: Quote
j3nny Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 REJA napisał(a):Trzymam kciuki. Proszę o nr konta na PW. Wyslalam PW. Jezeli jeszcze komus podac to krzyczcie. Quote
AMIGA Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Nie mogę spokojnie tu siedzieć, bo teraz akurat się ważą losy Bonusia:shake: Quote
majqa Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 j3nny napisał(a):czekamy na dobre wiesci Wyłącznie dobre i za takie 3mam kciuki! Quote
REJA Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Pieniążki wpłaciłam i też siedzę jak na szpilkach. Quote
mala_czarna Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Dziewczyny, co u Bonusia?? Jeny, jakoś mnie wyjątkowo ta mała bida za serce chwyciła :( Nie mam jeszcze kasy, ale jutro lub pojutrze spróbuję coś wam przelać, tylko namiary na konto koniecznie mi na PW przeslijcie! Quote
Foksia i Dżekuś Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 mala_czarna napisał(a):Dziewczyny, co u Bonusia?? Jeny, jakoś mnie wyjątkowo ta mała bida za serce chwyciła :( Nie mam jeszcze kasy, ale jutro lub pojutrze spróbuję coś wam przelać, tylko namiary na konto koniecznie mi na PW przeslijcie! Te jego oczka Ciebie chwycily za serce tak jak Martusie jak poszla ze mna do boksu po Zbiega. Operacja sie udala (nie zapeszajac)Bonus wybudzony w tej chwili wraca z Martusia do domku. Bardzo dziekuje za kazde wsparcie finansowe bo napeno jeszcze beda potrzebne na dalsze leczenie. Martusia wysle wszystki zainteresowanym na pw nr. konta i napisze o Bonusiu jak tylko ochlonie i porobi kolo innych psiakow. Quote
Toska Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Beatko :lol: , dobre wieści nam przynosisz :lol: Skoro operacja udana , psiaczek wybudzony , to już coś :multi::multi::multi: Czekamy już teraz spokojniejsi na więcej wiadomości ! Quote
Toska Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Wyślij i do mnie -, żebym wiedziała komu kaskę przelać jak się skończą bazarki ! Quote
REJA Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 To wspaniale ,że operacja się udała:multi:.Czekam na dalsze wiadomości. Quote
j3nny Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Foksia i Dżekuś napisał(a):Te jego oczka Ciebie chwycily za serce tak jak Martusie jak poszla ze mna do boksu po Zbiega. Operacja sie udala (nie zapeszajac)Bonus wybudzony w tej chwili wraca z Martusia do domku. Bardzo dziekuje za kazde wsparcie finansowe bo napeno jeszcze beda potrzebne na dalsze leczenie. Martusia wysle wszystki zainteresowanym na pw nr. konta i napisze o Bonusiu jak tylko ochlonie i porobi kolo innych psiakow. wyslalam nr konta do: REJA mala_czarna komus jeszcze? Quote
j3nny Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Toska napisał(a):Wyślij i do mnie -, żebym wiedziała komu kaskę przelać jak się skończą bazarki ! wyslalam :) Quote
mala_czarna Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Foksia i Dżekuś napisał(a): Bardzo dziekuje za kazde wsparcie finansowe bo napeno jeszcze beda potrzebne na dalsze leczenie. Numer konta dostałam. Myślę, że przelew zrobię jutro, albo pojutrze (w zalezności od tego kiedy firma zapłaci) ;) Trzymam mocno kciuki, mam nadzieję, że Bonuś powolutku dojdzie do siebie. Napiszcie wieczorkiem coś więcej! Quote
Onaa Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Pieniążki ode mnie poszły dzisiaj więc będą koło środy. Przyznam szczerze, że się bałam dzisiaj tutaj wchodzić ale wieści dają nadzieję. Quote
majqa Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Bardzo się cieszę, że piesio wybudził się z narkozy. Stawaj na łapki mały! Quote
dragonek100 Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 dzięki serdeczne dziewczyny za trzymanie kciuków - były potrzebne, maluszek zniósł wszystko bardzo dzielnie i już drepta za mną po domu, wszystko się udało i niechcę zapeszać bo co napisałam wcześniej że jest lepiej to za chwile było gorzej ale teraz to już musi być tylko lepiej! Za chwilkę wyślę fotki Quote
j3nny Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Foksia i Dżekuś Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 nasz kochany szorsciaczek:multi::multi:byle tak dalej ,trzymaj sie maly bo duzo osob cie pokochalo,a nie mieales latwego zycia jezeli zostales odebrany jako dowod w sprawie.:shake: Quote
majqa Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 dragonek100 napisał(a):(...) maluszek zniósł wszystko bardzo dzielnie i już drepta za mną po domu (...) Supernie, że ma się tak dobrze! Jeśli przegapiłam jakiś wpis, przepraszam ale dopytam, czy wycinek poszedł do zbadania? Quote
mala_czarna Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 majqa napisał(a): Jeśli przegapiłam jakiś wpis, przepraszam ale dopytam, czy wycinek poszedł do zbadania? No właśnie, też mnie to interesuje :) Dziewczyny, wiem, że nie chcecie zapeszać, ale powiedzcie jakie są rokowania? Czy jakaś karma teraz będzie potrzebna specjalistyczna? Podtrzymuję moje słowo na temat przelewu, ale może jeszcze coś Wam potrzeba? Rany, jaki on śliczniutki chłopak jest. I jaki dzielny :multi: No i trzymam bardzo mocno kciuki za pierwszą dobę po operacji. Teraz musi być tylko lepiej. Quote
rita60 Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 j3nny napisał(a):czekam na najmniejsze chocby wiesci od Bonusia To ja sie przyłacze,poczekamy razem:roll: Quote
Recommended Posts