Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 323
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny, co u Bonusia?? Jeny, jakoś mnie wyjątkowo ta mała bida za serce chwyciła :(
Nie mam jeszcze kasy, ale jutro lub pojutrze spróbuję coś wam przelać, tylko namiary na konto koniecznie mi na PW przeslijcie!

Posted

mala_czarna napisał(a):
Dziewczyny, co u Bonusia?? Jeny, jakoś mnie wyjątkowo ta mała bida za serce chwyciła :(
Nie mam jeszcze kasy, ale jutro lub pojutrze spróbuję coś wam przelać, tylko namiary na konto koniecznie mi na PW przeslijcie!

Te jego oczka Ciebie chwycily za serce tak jak Martusie jak poszla ze mna do boksu po Zbiega.
Operacja sie udala (nie zapeszajac)Bonus wybudzony w tej chwili wraca z Martusia do domku.
Bardzo dziekuje za kazde wsparcie finansowe bo napeno jeszcze beda potrzebne na dalsze leczenie.
Martusia wysle wszystki zainteresowanym na pw nr. konta i napisze o Bonusiu jak tylko ochlonie i porobi kolo innych psiakow.

Posted

Beatko :lol: , dobre wieści nam przynosisz :lol:
Skoro operacja udana , psiaczek wybudzony , to już coś :multi::multi::multi:

Czekamy już teraz spokojniejsi na więcej wiadomości !

Posted

Foksia i Dżekuś napisał(a):
Te jego oczka Ciebie chwycily za serce tak jak Martusie jak poszla ze mna do boksu po Zbiega.
Operacja sie udala (nie zapeszajac)Bonus wybudzony w tej chwili wraca z Martusia do domku.
Bardzo dziekuje za kazde wsparcie finansowe bo napeno jeszcze beda potrzebne na dalsze leczenie.
Martusia wysle wszystki zainteresowanym na pw nr. konta i napisze o Bonusiu jak tylko ochlonie i porobi kolo innych psiakow.

wyslalam nr konta do:

REJA
mala_czarna

komus jeszcze?

Posted

Foksia i Dżekuś napisał(a):

Numer konta dostałam. Myślę, że przelew zrobię jutro, albo pojutrze (w zalezności od tego kiedy firma zapłaci) ;)

Trzymam mocno kciuki, mam nadzieję, że Bonuś powolutku dojdzie do siebie.
Napiszcie wieczorkiem coś więcej!

Posted

Pieniążki ode mnie poszły dzisiaj więc będą koło środy.

Przyznam szczerze, że się bałam dzisiaj tutaj wchodzić ale wieści dają nadzieję.

Posted

dzięki serdeczne dziewczyny za trzymanie kciuków - były potrzebne, maluszek zniósł wszystko bardzo dzielnie i już drepta za mną po domu, wszystko się udało i niechcę zapeszać bo co napisałam wcześniej że jest lepiej to za chwile było gorzej ale teraz to już musi być tylko lepiej! Za chwilkę wyślę fotki

Posted

dragonek100 napisał(a):
(...) maluszek zniósł wszystko bardzo dzielnie i już drepta za mną po domu (...)

Supernie, że ma się tak dobrze!
Jeśli przegapiłam jakiś wpis, przepraszam ale dopytam, czy wycinek poszedł do zbadania?

Posted

majqa napisał(a):

Jeśli przegapiłam jakiś wpis, przepraszam ale dopytam, czy wycinek poszedł do zbadania?

No właśnie, też mnie to interesuje :)
Dziewczyny, wiem, że nie chcecie zapeszać, ale powiedzcie jakie są rokowania? Czy jakaś karma teraz będzie potrzebna specjalistyczna? Podtrzymuję moje słowo na temat przelewu, ale może jeszcze coś Wam potrzeba? Rany, jaki on śliczniutki chłopak jest. I jaki dzielny :multi:

No i trzymam bardzo mocno kciuki za pierwszą dobę po operacji. Teraz musi być tylko lepiej.