Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kasiu dzieki twojemu ogloszeniu w metrze tak jak wczesniej pojechal do domku Miki to tym razem nie pojedzie niestety Bono ale pojedzie Zysiu jak by dzisiaj nie poszedl z programu lub Rolex ten ze schroniska tez malutki czarny ,stary piesek ktory tez od dwoch lat jest w schronisku na a 1

A tutaj wkleiam maila jekiego dostalam od Martusi z wczorajszej wizyty i mam nadzieje ze sie nie obrazi na mnie.

"
byli państwo i są super, weterynarze oboje tyle że nie pracują w
zawodzie,
doszliśmy wspólnie do wniosku że Bono będzie się bardzo stresował i
lepiej żeby został u mnie a oni by wzięli Zyzia, i chcieli by go wziąć w
piątek popołudniu żeby poświęcić my cały weekend bo te pierwsze dniu
będą dla niego trudne i oni sie nim zajmą a dzis czy jutro to bedą dopiero
popołudniu po pracy i żeby nie siedział w domu rano sam.....
więc ustaliłam że jesli jutro po programie nikt go nie weźmie to w
piątek oni go biorą a jak go ktoś weźmie to oni chcą żeby im znaleść
podobną bidę.
Sory że nie dzwonie ale dopiero przed chwilą pojechali ode mne i już tak
puźno nie chce dzwonić do Ciebie. Zdjęcia wysłałam tak jak mówiłaś.

• Replies 323
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

super bardzo sie ciesze, ze sie Zysiowi udalo
moze Katia bedzie mogla przyjsc na jego miejsce?

cos mi sie wydaje, ze Bono juz zostanie w DT do konca:-(

Posted

j3nny napisał(a):
super bardzo sie ciesze, ze sie Zysiowi udalo
moze Katia bedzie mogla przyjsc na jego miejsce?

tak wlasnie chce zrobic
cos mi sie wydaje, ze Bono juz zostanie w DT do konca:-(

Juz rozmawialam na ten temat z Martusia ,tylko cisza bo maz nic nie wie ,musimy jednak finansowc leczenie Bona bo Martusia ma 6 swoich psów i 4 koty , czesc tez jest w trakcie leczenia tak jak psiak z Olkusza ,ktory zostal u nie z dt na ds.
Kasiu rozeslij wici moze ktos podaruje cos na bazarek.

Posted

j3nny napisał(a):
ja moge dac tunelik dla kota na bazarek, moze jeszcze cos poza tym znajde i popytam

Kasiu to mogla bys mi to jakos podzucic ,chyba ze idziesz w niedzile do schroniska bo pani Wanda ma przyjechac po moje rzeczy wiec bysmy jej od razu daly.;)

Posted

Foksia i Dżekuś napisał(a):
Kasiu to mogla bys mi to jakos podzucic ,chyba ze idziesz w niedzile do schroniska bo pani Wanda ma przyjechac po moje rzeczy wiec bysmy jej od razu daly.;)

wybieram sie - juz po raz kolejny - mam nadzieje, ze nic mi nie wypadnie, mam mnostwo kotkow do obfocenia i ogloszenia

Posted

Foksia i Dżekuś napisał(a):
a I Kasiu ,aga bedzie miec do ciebie prosbe o wystwienie do metra tego malutkiego psa ktorego wczoraj znalezli studenci na plantach i ktory po priogramie pojechal do Martusi.

nie ma problemu, poprosze tylko o zdjecie i krotka notke o psie. i mocne kciuki, zeby go wybrali do druku :)

Posted

Bonus jak to dobrze ,ze jestes teraz u Martusi ,bo ona cie kocha ,a ty wiesz o tym i wiesz ,ze nie jestes sam .Byc moze nie masz duzo czasu ale Martusia zrobi wszytsko zebys byl najszczesliwszym psem pod sloncem ,a my wszyscy trzymamy kciuki za twoje zdrowko.

Posted

Niestety nie mam dobrych wieści, jeśli jest poprawa to na krótko, kończy obecnie podawanie kolejnego antybiotyku i rewelacji nie ma:shake:, z dobrych wieści to to że przytył i już nie jest takim chudziaczkiem.

Posted

dragonek100 napisał(a):
Poprosimy z Bonusiem o trzymanie kciuków bo nie jest oki, dziś kolejna kroplówa i zastrzyki i efekty mizerne:shake:

Ojej trzymaj sie malenki,teraz miało byc tylko lepiej...

Posted

[quote name='wtatara']A OTO BAZAREK DLA BIDULKI

http://www.dogomania.pl/forum/f99/roznosci-na-leczenie-dla-bonusia-do-20-v-2009r-136971/#post12232011

Dziekuje pani Wando ,mam znowu jkies rzeczy co dostalam od kolezanki ,nawet nie wiem co bo zostawilam w samochodzie ,to jak cos wiecej sie uzbiera to znowu sie jakos umówimy na odbior .Tym bardiej ze Felicja ktora jest w niepolomicach tez bedzie potrzebowac finansów na operacje bo ma guza kolo sutka.