Foksia i Dżekuś Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Kasiu dzieki twojemu ogloszeniu w metrze tak jak wczesniej pojechal do domku Miki to tym razem nie pojedzie niestety Bono ale pojedzie Zysiu jak by dzisiaj nie poszedl z programu lub Rolex ten ze schroniska tez malutki czarny ,stary piesek ktory tez od dwoch lat jest w schronisku na a 1 A tutaj wkleiam maila jekiego dostalam od Martusi z wczorajszej wizyty i mam nadzieje ze sie nie obrazi na mnie. " byli państwo i są super, weterynarze oboje tyle że nie pracują w zawodzie, doszliśmy wspólnie do wniosku że Bono będzie się bardzo stresował i lepiej żeby został u mnie a oni by wzięli Zyzia, i chcieli by go wziąć w piątek popołudniu żeby poświęcić my cały weekend bo te pierwsze dniu będą dla niego trudne i oni sie nim zajmą a dzis czy jutro to bedą dopiero popołudniu po pracy i żeby nie siedział w domu rano sam..... więc ustaliłam że jesli jutro po programie nikt go nie weźmie to w piątek oni go biorą a jak go ktoś weźmie to oni chcą żeby im znaleść podobną bidę. Sory że nie dzwonie ale dopiero przed chwilą pojechali ode mne i już tak puźno nie chce dzwonić do Ciebie. Zdjęcia wysłałam tak jak mówiłaś. Quote
j3nny Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 super bardzo sie ciesze, ze sie Zysiowi udalo moze Katia bedzie mogla przyjsc na jego miejsce? cos mi sie wydaje, ze Bono juz zostanie w DT do konca:-( Quote
Foksia i Dżekuś Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 j3nny napisał(a):super bardzo sie ciesze, ze sie Zysiowi udalo moze Katia bedzie mogla przyjsc na jego miejsce? tak wlasnie chce zrobic cos mi sie wydaje, ze Bono juz zostanie w DT do konca:-( Juz rozmawialam na ten temat z Martusia ,tylko cisza bo maz nic nie wie ,musimy jednak finansowc leczenie Bona bo Martusia ma 6 swoich psów i 4 koty , czesc tez jest w trakcie leczenia tak jak psiak z Olkusza ,ktory zostal u nie z dt na ds. Kasiu rozeslij wici moze ktos podaruje cos na bazarek. Quote
j3nny Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 ja moge dac tunelik dla kota na bazarek, moze jeszcze cos poza tym znajde i popytam Quote
Foksia i Dżekuś Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 j3nny napisał(a):ja moge dac tunelik dla kota na bazarek, moze jeszcze cos poza tym znajde i popytam Kasiu to mogla bys mi to jakos podzucic ,chyba ze idziesz w niedzile do schroniska bo pani Wanda ma przyjechac po moje rzeczy wiec bysmy jej od razu daly.;) Quote
Foksia i Dżekuś Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 a I Kasiu ,aga bedzie miec do ciebie prosbe o wystwienie do metra tego malutkiego psa ktorego wczoraj znalezli studenci na plantach i ktory po priogramie pojechal do Martusi. Quote
j3nny Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Foksia i Dżekuś napisał(a):Kasiu to mogla bys mi to jakos podzucic ,chyba ze idziesz w niedzile do schroniska bo pani Wanda ma przyjechac po moje rzeczy wiec bysmy jej od razu daly.;) wybieram sie - juz po raz kolejny - mam nadzieje, ze nic mi nie wypadnie, mam mnostwo kotkow do obfocenia i ogloszenia Quote
j3nny Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Foksia i Dżekuś napisał(a):a I Kasiu ,aga bedzie miec do ciebie prosbe o wystwienie do metra tego malutkiego psa ktorego wczoraj znalezli studenci na plantach i ktory po priogramie pojechal do Martusi. nie ma problemu, poprosze tylko o zdjecie i krotka notke o psie. i mocne kciuki, zeby go wybrali do druku :) Quote
Foksia i Dżekuś Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Bonus jak to dobrze ,ze jestes teraz u Martusi ,bo ona cie kocha ,a ty wiesz o tym i wiesz ,ze nie jestes sam .Byc moze nie masz duzo czasu ale Martusia zrobi wszytsko zebys byl najszczesliwszym psem pod sloncem ,a my wszyscy trzymamy kciuki za twoje zdrowko. Quote
AMIGA Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Bonusiu, jesteś wśród kochających cię ludzi. Zbierz się w garść i nie każ im się martwić o twoje zdrówko! Quote
dragonek100 Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Niestety nie mam dobrych wieści, jeśli jest poprawa to na krótko, kończy obecnie podawanie kolejnego antybiotyku i rewelacji nie ma:shake:, z dobrych wieści to to że przytył i już nie jest takim chudziaczkiem. Quote
j3nny Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 a co z guzami na jelitach? to one tak przeszkadzają? Quote
dragonek100 Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Poprosimy z Bonusiem o trzymanie kciuków bo nie jest oki, dziś kolejna kroplówa i zastrzyki i efekty mizerne:shake: Quote
rita60 Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 dragonek100 napisał(a):Poprosimy z Bonusiem o trzymanie kciuków bo nie jest oki, dziś kolejna kroplówa i zastrzyki i efekty mizerne:shake: Ojej trzymaj sie malenki,teraz miało byc tylko lepiej... Quote
Foksia i Dżekuś Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Bonusiu nie rób tego Martusi ,masz domek naciesz sie nim Quote
wtatara Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 A OTO BAZAREK DLA BIDULKI http://www.dogomania.pl/forum/f99/roznosci-na-leczenie-dla-bonusia-do-20-v-2009r-136971/#post12232011 Quote
Foksia i Dżekuś Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 [quote name='wtatara']A OTO BAZAREK DLA BIDULKI http://www.dogomania.pl/forum/f99/roznosci-na-leczenie-dla-bonusia-do-20-v-2009r-136971/#post12232011 Dziekuje pani Wando ,mam znowu jkies rzeczy co dostalam od kolezanki ,nawet nie wiem co bo zostawilam w samochodzie ,to jak cos wiecej sie uzbiera to znowu sie jakos umówimy na odbior .Tym bardiej ze Felicja ktora jest w niepolomicach tez bedzie potrzebowac finansów na operacje bo ma guza kolo sutka. Quote
dragonek100 Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Od 2 dni Bonunia czuje się znacznie lepiej, miejmy nadzieje że będzie tak nadal!!!! Quote
AMIGA Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Czyli nie pozistaje nic innego, tylko mocno, mocno ściskac kciuki za Bonusia. TRZYMAJCIE SIĘ TAM MOCNO Quote
rita60 Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Sliczny,słodki pycholek,trzymaj sie dzielnie i zdrowka zycze... Quote
Recommended Posts