j3nny Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 co tu piesku tak cicho u ciebie? nikt cię nie odwiedza? mam nadzieję, że już dużo lepiej ze zdrówkiem :loveu: Quote
dragonek100 Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Niestety nie najlepiej, wczoraj nagle dostał wysokiej gorączki - ponad 40 stop.! lekarz podał furę zastrzyków i leków, w nocy było troszkę lepiej, dziś rano byłam z nim znowu u lekarza bo musi dostawać codziennie zastrzyki, teraz jest troszkę lepiej, prosimy z Kołtunkiem o trzymanie kciuków bo nie wygląda to optymistycznie. ( wczoraj wieczorem pisałam o jego stanie ale chyba gdzieś post przeskoczył albo się nie wkleił?? ) Quote
j3nny Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 no nie wygłupiaj się piesku, ja myślałam, że tu z każdym postem będą coraz lepsze wieści :-( co mu tak właściwie dolega? od czego ta gorączka? jeżeli mogę jakoś pomóc to proszę o info Quote
dragonek100 Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 No właśnie ta gorączka jest bardzo niepokojąca ponieważ psiak jest bez przerwy na antybiotykach i nie powinien się taki stan utrzymywać? A jednak wysoka gorączka wraca? jeśli organizm nie zareaguje na kolejne antybiotyki to będziemy robić kolejne badania. Quote
dragonek100 Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 ''..no nie wygłupiaj się piesku, ja myślałam, że tu z każdym postem będą coraz lepsze wieści :-( co mu tak właściwie dolega? od czego ta gorączka? jeżeli mogę jakoś pomóc to proszę o info..'' bardzo dziękuję za chęć pomocy- jak sama nie będę już sobie dawać rady to dam znać, narazie jeszcze jakoś sobie radzimy, pozdr i dziękuję Quote
Foksia i Dżekuś Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Bylam dzisiaj w odwiedzinach u Bonusia ,biedak bardzo slaby ale przynajmniej cos zjadl jak go Martusia karmila ,potem podreptal po pokojiku i nawet wyszedl na chwilke przed domek sie wsysusiac. Srasznie smutny i bardzo ale to naprawde bardzo chudziutki psiaczek. Nie wiadomo co z nim bedzie ale bardzo sie ciesze, ze jest u Martusi ktora o niego dba i on wie ze jest kochany i ze walczy o niego . Martusiu bardzo ci dziekuje za wszystko . Quote
j3nny Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 byłam odcięta od komputera, trochę się bałam co zastanę jak już wrócę, mam nadzieję, że jest tylko coraz lepiej z Bono Quote
silke Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Bono, z całej siły trzymam kciuki za Twoje zdrowie! Quote
AMIGA Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Ja tu cały czas ściskam kciuki za chłopaczka:loveu:. Oby nowe wieści były optymistyczne Quote
dragonek100 Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Stan Boniego się troszeczkę poprawił ale nadal jest na bardzo silnych antybiotykach, wymaga cały czas kontroli lekarskiej i miejmy nadzieje że będzie z dnia na dzień lepiej ? prognozy jednak są bardzo ostrożne:roll: Quote
AMIGA Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Ojeeej, czy te Bonusie muszą wszystkie chorowac? Mój Bono też choreńki, ale to już staruszeczek. Bonusiu - nadal mocno trzymam kciuki. Zdrowiej szybciutko Quote
dragonek100 Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Odpukać Bonus miewa się coraz lepiej, gorączka na razie nie wraca! i byle tak dalej!!! z dna na dzień coraz weselszy i coraz bardziej zazdrosny o głaskanie - czyli zdrowe objawy:lol: miejmy nadzieję że już będzie tylko lepiej!!! Quote
j3nny Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 nie wiadomo od czego była gorączka? może paskudna infekcja skoro antybiotyki pomogły. zdróweczka piesku!! czy domek dla Bono nadal jest zainteresowany? czy ogłaszać małego? Quote
Foksia i Dżekuś Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 j3nny napisał(a):nie wiadomo od czego była gorączka? może paskudna infekcja skoro antybiotyki pomogły. zdróweczka piesku!! czy domek dla Bono nadal jest zainteresowany? czy ogłaszać małego? Kasiu mysle ,ze mozna juz oglaszac Bono ,bo doemk sie wycofal.:shake: Quote
j3nny Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Foksia i Dżekuś napisał(a):Kasiu mysle ,ze mozna juz oglaszac Bono ,bo doemk sie wycofal.:shake: :-(:-(:-( a czemuż to? no nic, znajdziemy lepszy domek Quote
Asior Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 jak by udało się zrobić jakieś lepsze zdjęcia jego samego, to mogła bym zrobic allegro..... Quote
rita60 Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Trzymam kciuki malenki,zdrowiej to i pewnie domek sie znajdzie... Quote
j3nny Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Bono jutro dostaniesz swoje cafeanimal, bo dzisiaj Soema dodała Roxunię i nie będziemy jej robić konkurencji w kolejce do metra:loveu: Quote
Foksia i Dżekuś Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Bono znowu ma goraczke ,ma guzy na jelitach ,podejżewaja najgorsze .Martusie prosilam o napisanie co i jak bo ona z nim jeździ do weta.:shake: Mam pare rzeczy na bazarek i zaraz napisze do pani Wandy prosbe o wytawienie dla Bona bo potrzebna jest kasa na leczenie . jezeli ktos ma jakies rzeczy na bazarek i moglby przeznaczyc na Bona to bede wdzieczna. Quote
j3nny Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 biedny Bono :placz::placz: maluch jest dzis w metrze. ale czy ktos sie zlituje nad pieskiem w tak zlym stanie? Quote
dragonek100 Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Z Bonusiem znów nie jest dobrze, niestety ale jak tylko zakończy kurację antybiotykową to gorączka wraca, a z kolei wiecznie na antybiotykach być przecież nie może. Niestety ale lekarz zdiagnozował w przewodzie pokarmowym guzy, rokowania nie są optymistyczne. Obecnie jest pod stałą kontrolą lekarza i próbujemy robić wszystko żeby dać mu maximum szans. Codzienne zastrzyki i konsultacje, specjalna dieta itp.... Proszę o mocne trzymanie kciuków bo są bardzo potrzebne! Quote
j3nny Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 pewnie cierpi biedaczek :-( dobrze ze juz nie w schronie sam Quote
Foksia i Dżekuś Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 j3nny napisał(a):biedny Bono :placz::placz: maluch jest dzis w metrze. ale czy ktos sie zlituje nad pieskiem w tak zlym stanie? Bylo pare telefonow ale w takim stanie nikt nie chce psa.jeden pan mial przyjechac z Zabierzowa ale nie wiem czy dojechal ,zobaczymy co napisze Martusia. Quote
Recommended Posts