Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Bura']No to już wiem na 100%. Mogę wziąć jednego ludzia i transporter musi być na jego kolanach. Inaczej nie będzie. Jeśli jesteś zainteresowana, to napisz do mnie na bura4@wp.pl

Ok, piszę się, ekstremalnych przygód nigdy dość :lol:

• Replies 150
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

McDzik napisał(a):
Ok, piszę się, ekstremalnych przygód nigdy dość :lol:

Wypluj to słowo, żadnych przygód nie przewiduję :mad:

Posted

Nacia_i_Fluffy napisał(a):
A czy ktoś ma mapkę dojazdu? Na stronie nie mogę znaleźć. Nie sądzę abym pamiętała drogę z zeszłego roku :P

tu jest niezły plan miasta gdzie jest wyraźnie widoczna dzielnica Barca (na południu miasta) i widać park gdzie odbywa się wystawa i ulice wokół niego:
Mapa Kosic - MAP
Generalnie kierujesz się po tablicach na węgierską granicę (na Miscolc) i przy wylocie z miasta masz po prawej stronie park.

Posted

Mam pytanie do osób, które dostały potwierdzenia - czy ktoś dostał numerek?

Dostałam potwierdzenie przyjęcia psa z informacją żeby nie zapomnieć o książeczce szczepień, na rogu jest kupon na katalog a numerka nie ma...

Posted

Aziza napisał(a):
Mam pytanie do osób, które dostały potwierdzenia - czy ktoś dostał numerek?

Dostałam potwierdzenie przyjęcia psa z informacją żeby nie zapomnieć o książeczce szczepień, na rogu jest kupon na katalog a numerka nie ma...

Numerek i kartę oceny dostaniesz na miejscu po wystaniu swego w dłuuuugiej kolejce... więc polecam wybrać się wcześniej, duuużo wcześniej...

Posted

Błyskotka napisał(a):
Nie byłam jeszcze w Kosicach ( może w przyszłym roku) ale jak dotąd nie spotkałam dużych kolejek na Słowacji przed sekretariatem.

Dwa lata temu kolejka była spora, ale nie było wcześniej podanego planu sędziowania.

Posted

efra-husky napisał(a):
mam pytanie do tych co byli w zeszłym roku - czy jest jakaś opłata za parking? Jak tak to ile wynosiła?

Mnie policja wykierowała żeby parkować na chodniku, więc było za free, nie wiem czy tam w ogóle mają jakiś parking...

Posted

Bura napisał(a):
Mnie policja wykierowała żeby parkować na chodniku, więc było za free, nie wiem czy tam w ogóle mają jakiś parking...

Dwa lata temu było dokładnie tak samo... minusem był totalny brak cienia co równało się powrotem do auta "a la piekarnik :diabloti:"

Posted

efra-husky napisał(a):
dzięki dziewczyny za informacje :calus:

Do zobaczenia na wystawie :p

Ano, do zobaczenia... Ciekawe czy im wpłata doszła, wysyłałam pocztą polską....

Posted

Myśmy wrócili ze skromnym CACem - Arnoldo rozpoczął 'dorosły' Championat Słowacji :-) Debiut w klasie otwartej zaliczony.:eviltong: Sędzia taki se.. a ring sie rozpadał na naszych oczach :evil_lol:

Posted

McDzik napisał(a):
Myśmy wrócili ze skromnym CACem - Arnoldo rozpoczął 'dorosły' Championat Słowacji :-) Debiut w klasie otwartej zaliczony.:eviltong: Sędzia taki se.. a ring sie rozpadał na naszych oczach :evil_lol:

Gratki :). Kto was oceniał ? Co znaczy że ring się rozpadał :lol: ?

Posted

WOW, gratulacje!! My się nie spodobaliśmy sędziemu na bisie baby, ale za to baaardzo spodobaliśmy się sędzinie na ringu rasy, mamy wybitnie obiecujące pudelino i już oferty krycia suk :evil_lol: Słowackie hodowczynie się zachwycały młodym :evil_lol: