Coyote Ugly FCI Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 CZY KTOś COś WIE ?? napisałam maila i cisza :( Quote
McDzik Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Narazie w internecie cisza, jadę w maju do Bańskiej Bystricy to rozglądnę się za ulotkami na tą wystawę, powinny być. Oni nigdy się nie spieszą z informacjami w internecie o wystawach. Quote
Błyskotka Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 http://www.spzke-mesto.sk/dok/vystava09.pdf http://www.spzke-mesto.sk/dok/Prihlaska_09.pdf My pojedziemy jak będzie potrzeba ;). Quote
M&S Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Elitesse napisał(a):o rany sedzina z polski :shake::shake: a juz chcialam tam jechac :placz::placz: a co nie lubisz:razz: Quote
Elitesse Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 o rany sedzina z polski :shake::shake: a juz chcialam tam jechac :placz::placz: Quote
Elitesse Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Maks i Spark napisał(a):a co nie lubisz:razz: nieszczegolnie przepadam za jej sedziowaniem :roll: ale z drugiej strony slowackie CACe sa mi potrzebne, no nic pomyslimy Quote
M&S Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Elitesse napisał(a):nieszczegolnie przepadam za jej sedziowaniem :roll: ale z drugiej strony slowackie CACe sa mi potrzebne, no nic pomyslimy chyba że tak, to zupełnie inna sprawa:) nam też przyda się kilka.....:razz: Quote
amazonka Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Coyoty, wy CACIBY zbierajcie a nie na krajówkach się marnujecie :evil_lol: Quote
Coyote Ugly FCI Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 [quote name='amazonka']Coyoty, wy CACIBY zbierajcie a nie na krajówkach się marnujecie :evil_lol: :diabloti:w Nitrze powalczymy :) mam nadzieje a te koszyce to pod znakiem zapytania bo sędziuje ten sam nawiedzony z miarka co w Jarosławiu:evil_lol: kusi nas bo blisko... Quote
Elitesse Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 a znacie moze jakies fajne i tanie noclegi w Koszycach ?? Quote
Tecia Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Elitesse napisał(a):a znacie moze jakies fajne i tanie noclegi w Koszycach ?? No to my tez sie zjawimy w skladzie ja + dwoch moich chlopakow:) Młody mam nadzieje zamknie MłCh :) a moze uda sie w uzytkach cos zamieszac:) Quote
Coyote Ugly FCI Posted May 7, 2009 Author Posted May 7, 2009 Tecia napisał(a):No to my tez sie zjawimy w skladzie ja + dwoch moich chlopakow:) Młody mam nadzieje zamknie MłCh :) a moze uda sie w uzytkach cos zamieszac:) no to możliwe ze sie spotkamy :):loveu: Quote
Zebra Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Ja się zastanawiam, bo od nas dosc blisko, ale mam pytanko, co to znaczy nawiedzony z miarka?:lol: Quote
Coyote Ugly FCI Posted May 13, 2009 Author Posted May 13, 2009 Zebra napisał(a):Ja się zastanawiam, bo od nas dosc blisko, ale mam pytanko, co to znaczy nawiedzony z miarka?:lol: pan nie ma miarki w oczach , wiec do kazdego psa podchodzi i mierzy niekoniecznie robi to dokladnie i wychodza rozne dziwne wymiary:diabloti: potrafi dac lokate 1 bez cwc bo suczka za mocna albo za drobna .. sam nie wie czego chce Quote
Zebra Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Czekaj, czekaj, to kto cię tam ma sędziować? No tak, już wiem, nas na szczeście kto inny:lol: Quote
dorotal Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Przyszło mi na maila i jest tez na ich stronie ze zmienili opłaty :multi: I II pierwszy pies 17 20 nastepne 15 17 szczeniaki itp 10 10 konkursy 10 Tak taniej wystawy za granica na Słowacji to nie pamietam. Jakies korzysci sa z wejscia Słowacji do strefy euro :lol: Jesli ktos juz oplacil to nadwyzka bedzie zwracana na wystawie Quote
McDzik Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Super :multi: bo mnie troche poprzednia cena hamowała :lol: Quote
Elitesse Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 ehh sedziego by jeszcze zmienili i byloby idealnie :evil_lol::evil_lol: Quote
Błyskotka Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Elitesse napisał(a):ehh sedziego by jeszcze zmienili i byloby idealnie :evil_lol::evil_lol: Popieram w 100 % :evil_lol::evil_lol:. Quote
simbik Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 dorotal napisał(a):Przyszło mi na maila i jest tez na ich stronie ze zmienili opłaty :multi: I II pierwszy pies 17 20 nastepne 15 17 szczeniaki itp 10 10 konkursy 10 Tak taniej wystawy za granica na Słowacji to nie pamietam. Jakies korzysci sa z wejscia Słowacji do strefy euro :lol: Jesli ktos juz oplacil to nadwyzka bedzie zwracana na wystawie Też dostałam tą informację, tylko intryguje mnie jak z płatnością na wystawie? Czy tańsze wersje dotyczą tylko przedpłaty ? Quote
Tecia Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 simbik napisał(a):Też dostałam tą informację, tylko intryguje mnie jak z płatnością na wystawie? Czy tańsze wersje dotyczą tylko przedpłaty ? No a co z osobami ktore juz zaplacily:( Mam nadzieje ze dostane od nich zwrot bo nie usmiecha mi sie placic za nadgorliwosc:) Quote
Recommended Posts