Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bardzo dziekuje za ogłoszenia dla małej :loveu:
Na juz potrzebny dt lub hotel.
Betty to chodzacaradośc jest taka wesoła i do tego grzeczna. Tylko jak się ja zabiera w jakie s obce miejsce to się boi biedulka. I taka minkę wystraszną robi...

Posted

Betty bardzo odżyła. Wylazło z niej stado glist, pozbyła sie pcheł i teraz jest już normalnym wesołym szczeniakiem :loveu: Domek bardzo potrzebny bo tymczas nam się kończy. Wczoraj jacyś ludzie się umówili na 20 ale nie dojechali dzisiaj miałam głupi tel pt " ile kosztuje ten pies" a jak powiedziałam,z e jest do adopcji to pani powiedziała "to dziekuje" :cool3:
Dostałam również sms z zapytaniem czy ten szczeniak jest jeszcze aktualny i zebym sie skontaktowała :shake:

A teraz nasza Betty sie pokaze

Posted

dzisiaj dostalam zapytanie o Betty... odeslalam zainteresowanego do Fiony. pytanie bylo dziwne bo tylko "czy ogloszenie o pieska jest nadal aktualne?"... :roll:

Posted

Co za dziwni ludzie ostatnio sie odzywają :shake:
A najbardziej lubie maile o treści.
"Proszę o kontakt telefoniczny (i tu nr tel) w sprawie (imię kota)"

Posted

Moc prezentów od zajączka,
co koszyczek trzyma w rączkach
Wielu wrażeń, mokrej głowy
w poniedziałek dyngusowy.
Życzę jaja święconego i wszystkiego najlepszego
dla Ciotek psiolubnych!

Posted

zapytania czy ogloszenie jest dalej aktualne - to praktycznie kazdy mail sie tak zaczyna, ale w sumie nie ma nic w tym dziwnego- sama bym tak zaczéla zapytanie :eviltong:- albo podawanie swojego nr to tez popularne u ludzi to ja odpisuje ze jak sá zainteresowaniu to proszé o kontakt telefoniczny i podaje nr ponownie -trzeba dac ludziom 2 szansé, bo czasami brak im fantazji :roll:. Sunia musi szybko znaleść domek - bo jak podrośnie to będzie ciężko :shake:

Posted

GoskaGoska, ja dalam im szanse. Napisalam, ze ogloszenie jest aktualne i podalam ponownie namiary na Fione... wiadomo, swoje pomyslalam, ale odpisalam grzecznie :evil_lol:

Posted

no trzeba miec cierpliwosc trzeba :mad: - niestety , ale czasami ludzie to takie glupoty piszą, mowią - że trzeba by bylo dla poprawienia humoru taki wątek założyć - zeby kazda ciotka mogła "najmądrzejsze" wypowiedzi zapisac :evil_lol:

Posted

Betty pjechała juz do domku.
zamieszkała u młodych ludzi z 8 letnim synek, który rozpaczał po smierci ich poprzedniego psa.
Betty zamieszkała w domku z ogrodem, porządnie ogrodzonym.
Domek wydaje się fajny, ludzie rozsadni.
O poprzedniego psa walczyli do końca ale niestety nie udało się.
zrozpaczony syn siedział na grobie psa, zapalał mu świeczki i modlił się :roll:
Do domu wchodzi się z dworu przez takie jakby podpiwniczenie, jest to tak jakby parter a ludzie mieszkaja na gorze.
Betty bedzie tam spedzala noce, miała juz przygotowane posłanie i miseczki jak pojechalismy. W dzień bedzie mogła biegac po podwórku.
Ludzie przezorni i kiedy beda gdzies wychodzic i na noce bedą zamykac psa w domu, zeby jakieś nieszczęście się nie stało.
Wiedza, ze sunia bedzie niszczyla gryzła itp ale sa na to przygotowani i swidomi ewentualnych zniszczeń.
Jest tez przygotowany kojec z boku domu gdzie sunia bedzie zamykana np kiedy bedzie otwierana brama, zeby gdzies nie wybiegła z podwórka.
Moze nie jest to szczyt marzeń ale psu nie zrobia krzywdy, nie wyrzuca, beda leczyc w razie czego, nakarmia, wysterylizuja jak przyjdzie czas, pytali tez kiedy mozna ja zaszczepic.
Domek jest daleko od ruchliwej ulicy, podwórko duze.
To rodzina mojej znajomej, która zajmuje sie tez kotami, wiec odwiedzinki beda zapewne.