Ewa Marta Posted November 10, 2025 Author Posted November 10, 2025 Spóźnione, ale bardzo serdeczne podziękowania dla Nesiowatej za wpłatę 10 zł i dla Dorci za wpłatę 20 zł dla Gucia w listopadzie. Bardzo serdecznie dziękujemy Agnieszce znajomej elik za wplatę 30 zł dla Gucia 1 Quote
Ewa Marta Posted December 1, 2025 Author Posted December 1, 2025 Bardzo serdecznie dziękujemy Nesiowatej za wplatę 10 zł dla Gucia na grudzień Quote
Ewa Marta Posted December 3, 2025 Author Posted December 3, 2025 Bardzo serdecznie dziękujemy Agnieszce znajpomej elik za wpłatę 20 zł dla Gucia na grudzień Quote
Ewa Marta Posted December 8, 2025 Author Posted December 8, 2025 Bardzo serdecznie dziękujemy Dorci01 za wpłatę 30 zł dla Gucia na grudzień Quote
Ewa Marta Posted December 31, 2025 Author Posted December 31, 2025 Bardzo serdecznie dziękujemy Rafałowi za wpłatę 150 zł i Kasi K. za wpłatę 25 zl dla Gucia Quote
Ewa Marta Posted January 2 Author Posted January 2 Dnia 31.12.2025 o 19:20, Nesiowata napisał: Wzajemnie Danusiu, wszystkiego najlepszego:) Opłaciłam pobyt Gutka w grudniu. Quote
Ewa Marta Posted January 7 Author Posted January 7 Bardzo serdecznie dziękujemy Dorci01 za wpłatę 40 zł i Nesiowatej za wpłatę 10 zł dla Gucia na styczeń Quote
Ewa Marta Posted February 2 Author Posted February 2 Bardzo serdecznie dziękujemy Nesiowatej za wplatę 10 zł dla Gucia na styczeń Opłaciłam pobyt Gutka w styczniu. Quote
Ewa Marta Posted February 3 Author Posted February 3 Bardzo serdecznie dziękujemy Dorci01 za wpłatę 30 zł dla Gucia na luty Quote
Ewa Marta Posted February 17 Author Posted February 17 Dnia 16.02.2026 o 22:19, Poker napisał: Jaki on ładniutki. Ładniutki, ale niestety chorutki:( Na szczęście nie ma o tym pojęcia i gania radośnie na spacerach. On wiedzie bardzo szczęśliwe życie. Ma psie towarzystwo, masę spacerów i naprawdę nie ma kiedy sie nudzić. Gucio ma sporo rozsianych guzków. Jak pisze Marta: Pojawiają się w różnych miejscach, ma kilka na szyi, po bokach , na nosie, i z tyłu na plecach. Niestety jest odejrzenia gruczolakoraka, dlatego mial wczoraj zrobiona biopsję i material poszedl na badania. Oby to były tylko gruczolaki. Marta była wcześniej u weta i za tamtre wizyty zaplaciła sama. Teraz prosi o zwrot 318 zł za biopsję. Bardzo sie martwię i czekam na wynik:( Quote
Ewa Marta Posted February 17 Author Posted February 17 Dnia 17.02.2026 o 11:04, Poker napisał: Czy Ty sama go utrzymujesz? Na szczęście nie sama. Gucio ma co prawda tylko dwie deklaracje, ale wspierają go moi znajomi (głównie Ania J. i Rafał), a ja dopłacam jak brakuje. Są też wydatki, kórych tu nie wpisuję, tylko rozliczam z Martą poza dogo, ale do tej pory były niewysokie. Płacę Marcie 200 zł miesięcznie za jego jedzenie, do tego dochodzą leki i koszty weterynaryjne. Gucio bierze Euthorox 150 mg. Weterynarz nie chce wypisywać recepty, bo w tej samej dawce jest Forthyron, wielokrotnie droższy. Różnymi dojściami udaje mi sie czasem kupić Euthyrox. Mam w tej chwili zapas do końca kwietnia. Quote
Ewa Marta Posted February 18 Author Posted February 18 Dnia 18.02.2026 o 12:38, Poker napisał: Może ktoś wspomoże Gucia. Skromnie na razie. No to mnie wzruszyłaś Poker. Bardzo dziękuję Quote
Ewa Marta Posted February 23 Author Posted February 23 Bardzo serdecznie dziękujemy moim znajomym i przyjaciołom za wsparcie Gucia w tym miesiącu. Zakładam niestety, że będą potrzebne kolejne badania albo może operacja, dlatego staram się uzbierać choć część kwoty, która będzie potrzebna. Rafał - 200 zł Dorota Ś. - 100 zł Małgosia D. - 100 zł Kasia K. - 50 zł Ja też wpłaciłam - Ewa Marta - 100 zł 1 Quote
Ewa Marta Posted February 23 Author Posted February 23 Bardzo serdecznie dziękuję Ellig - współopiekunce Gucia za wplatę 100 zł dla niego Quote
Ewa Marta Posted Tuesday at 06:36 PM Author Posted Tuesday at 06:36 PM Uffff!!! To nie gruczolakorak! To są gruczolaki do obserwacji! Quote
Ellig Posted Tuesday at 06:57 PM Posted Tuesday at 06:57 PM Dnia 24.02.2026 o 19:36, Ewa Marta napisał: Uffff!!! To nie gruczolakorak! To są gruczolaki do obserwacji! 1 Quote
Recommended Posts