tygryska83 Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 ja kilka dni temu pozegnalam swoja mala sunie Daszenke....rozpaczy nie ma konca..taka byla sliczna i taka zabawna:((((miala miec tylko przyciete uszka po urazie,,,tak ja ostatni raz widzialam.poszlam ja odebrac do wet,, i dostalam ja w pudeleczku kartonowym:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz:dostala narkoze i podobno wystapily drgawki w polowie zabiegu,,probowali ja wybudzic ale niestety..:-(:-(:-(zostalam sama ze swoim smutkiem.,,,a miala dopiero 1.5 roku:placz::placz:zycie jest okrutne Quote
ma_ruda Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Nie jesteś sama ze swoim smutkiem; Kiedy przeczytałam o Daszence, poczułam żal, tak jakbym ją znała. Wiem, jak to bardzo boli, niezaleznie od okoliczności, czasu i przyczyny rozstania. Pozostaje nam tylko wierzyć, że naszym pieskom jest i juz zawsze będzie dobrze tam gdzie są teraz. Quote
Recommended Posts