Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witaj przechodniu...

Jestem ok. 2-letnim, wesołym pieskiem. Tak naprawdę nie mam się z czego cieszyć... Zamknięty w schroniskowym boksie marzę o wspaniałym domu, spacerach, ciepłym posłaniu i pełnej misce jedzenia...
A jednak jestem szczęśliwy. Bo gdzieś w głębi mojego psiego serduszka skrywa się nadzieja. Nadzieja na to, że Ktoś spełni moje marzenia. Że wreszcie się dowiem, jak wygląda świat za kratami.
Każdego dnia wypatruję 'swojego' człowieka i wesoło witam odwiedzających w moim boksie.
Spełnij moje marzenia... Mógłbym się bawić z Twoimi dziećmi, spacerować i biegać. Jestem uroczy i energiczny. Nie proszę o wiele... chcę być dla Ciebie najlepszym przyjacielem, kochać Cię zawsze i wszędzie.
Nie zwlekaj... zaadoptuj mnie i pokochaj na zawsze!

Ciapek.

Ciapek przebywa w schronisku Pani Wandy w Przyborówku k. Szamotuł, niedaleko Poznania. Schronisko Dla Zwierząt

[SIZE=4]Kontakt w sprawie adopcji:
[SIZE=4] Weronika - tel. 511819130
[SIZE=4] Marta - e-mail martalidogo@gmail.com

_________
Ogłoszenia Ciapka:

adopcjapsa.pl
neeon.pl
pajeczyna.pl
spacerek.net
pineska.pl
Kupsprzedaj.pl
Adin.pl.
najpewniej.pl
aleokazja.pl
olx.pl

Alllegro Ciapka
- www.allegro.pl/show_item.php?item=601415441

[SIZE=5]Banerek dla Ciapka - zrobiony przez Olusię:

• Replies 105
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Brysio napisał(a):
o matko nie wiem gdzie ja mam głowe:flaming: jak mogłam nie zauwazyc tego tekstu, nie wiem co się ze mna dzieje, przepraszam :oops:
juz zmieniam

Nic się nie stało! :loveu: Dziękujemy za allegro!

Posted

Martali napisał(a):
Dziękujemy! A może do allegro dasz tekst z tego wątku? :) I kontakt, który podałam.

o matko nie wiem gdzie ja mam głowe:flaming: jak mogłam nie zauwazyc tego tekstu, nie wiem co się ze mna dzieje, przepraszam :oops:
juz zmieniam

Posted

Brysio napisał(a):
niestety nie, jak na dzisiejszy dzien mnie na to nie stac ale moze kolejna bedzie, zobacze jak bede stała z rachunkami za allegro;)

Okej. :) Byłam tylko ciekawa skąd to szybkie zainteresowanie. ;) Czyli uroda Ciapka tak podziałała na obserwatora. :evil_lol: Oby obserwator był zainteresowany...