Martali Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Witaj przechodniu... Jestem ok. 2-letnim, wesołym pieskiem. Tak naprawdę nie mam się z czego cieszyć... Zamknięty w schroniskowym boksie marzę o wspaniałym domu, spacerach, ciepłym posłaniu i pełnej misce jedzenia... A jednak jestem szczęśliwy. Bo gdzieś w głębi mojego psiego serduszka skrywa się nadzieja. Nadzieja na to, że Ktoś spełni moje marzenia. Że wreszcie się dowiem, jak wygląda świat za kratami. Każdego dnia wypatruję 'swojego' człowieka i wesoło witam odwiedzających w moim boksie. Spełnij moje marzenia... Mógłbym się bawić z Twoimi dziećmi, spacerować i biegać. Jestem uroczy i energiczny. Nie proszę o wiele... chcę być dla Ciebie najlepszym przyjacielem, kochać Cię zawsze i wszędzie. Nie zwlekaj... zaadoptuj mnie i pokochaj na zawsze! Ciapek. Ciapek przebywa w schronisku Pani Wandy w Przyborówku k. Szamotuł, niedaleko Poznania. Schronisko Dla Zwierząt [SIZE=4]Kontakt w sprawie adopcji: [SIZE=4] Weronika - tel. 511819130 [SIZE=4] Marta - e-mail martalidogo@gmail.com _________ Ogłoszenia Ciapka: adopcjapsa.pl neeon.pl pajeczyna.pl spacerek.net pineska.pl Kupsprzedaj.pl Adin.pl. najpewniej.pl aleokazja.pl olx.pl Alllegro Ciapka - www.allegro.pl/show_item.php?item=601415441 ___________ [SIZE=5]Banerek dla Ciapka - zrobiony przez Olusię: Quote
mgie Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Czy jakaś dobra osoba może zrobić Ciapkowi allegro?:diabloti: Quote
Brysio Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 allegro;) www.allegro.pl/show_item.php?item=601415441 Quote
Martali Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 [quote name='Brysio']allegro;) www.allegro.pl/show_item.php?item=601415441 Dziękujemy! A może do allegro dasz tekst z tego wątku? :) I kontakt, który podałam. Quote
Martali Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 Brysio napisał(a):o matko nie wiem gdzie ja mam głowe:flaming: jak mogłam nie zauwazyc tego tekstu, nie wiem co się ze mna dzieje, przepraszam :oops: juz zmieniam Nic się nie stało! :loveu: Dziękujemy za allegro! Quote
Martali Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 Yana napisał(a):jaka śliczna mordka :loveu: Ano, śliczna! :loveu: Ciapek baaardzo chce do domu! Quote
Brysio Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Martali napisał(a):Dziękujemy! A może do allegro dasz tekst z tego wątku? :) I kontakt, który podałam. o matko nie wiem gdzie ja mam głowe:flaming: jak mogłam nie zauwazyc tego tekstu, nie wiem co się ze mna dzieje, przepraszam :oops: juz zmieniam Quote
Brysio Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 ok gotowe, sugerowałam się innymi ogłoszeniami;) Quote
Brysio Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Nie uwierzycie ale Ciapek ma juz obserwatora:crazyeye: Quote
Martali Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 Brysio napisał(a):Nie uwierzycie ale Ciapek ma juz obserwatora:crazyeye: :multi: O ludzie!! :multi: :crazyeye: Quote
Martali Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 Brysio, a to jest wyróżniona aukcja? :) Bo ja się nie znam... :oops: Quote
Brysio Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 niestety nie, jak na dzisiejszy dzien mnie na to nie stac ale moze kolejna bedzie, zobacze jak bede stała z rachunkami za allegro;) Quote
Martali Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 Brysio napisał(a):niestety nie, jak na dzisiejszy dzien mnie na to nie stac ale moze kolejna bedzie, zobacze jak bede stała z rachunkami za allegro;) Okej. :) Byłam tylko ciekawa skąd to szybkie zainteresowanie. ;) Czyli uroda Ciapka tak podziałała na obserwatora. :evil_lol: Oby obserwator był zainteresowany... Quote
mgie Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Niech nie obserwują tylko dzwonią i działają:mad: Quote
Martali Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 mgie napisał(a):Niech nie obserwują tylko dzwonią i działają:mad: Właśnie. :) Hop, Ciapek! Quote
Recommended Posts