Iwonaa Posted October 4, 2019 Posted October 4, 2019 Witam serdecznie,posiadam suczke w ciazy rasy pit bull,spodziewamy się szczeniat,i mam do was pytanie,czy sunia z małymi szczeniaczkami może być w takiej porodówce?Oczywiście w środku kojec plus lampa ogrzewajaca. https://www.olx.pl/oferta/kojec-dla-psa-z-pomieszczeniem-gospodarczym-CID103-IDz8Umx.html Pozdrawiam Quote
dwbem Posted October 5, 2019 Posted October 5, 2019 Wg mnie nie bardzo bo jednak ma otwarte ściany a będzie coraz zimniej. Suka i noworodki powinny być w domu w cieple, też pod lampa ale oslonięte od wiatru i chłodu. Hodowałam wiele lat duże psy i wszystkie były z nami w mieszkaniu. Quote
Iwonaa Posted October 5, 2019 Author Posted October 5, 2019 Ja tez bym trzymala je w domu,ale jeszcze pol roku bedzie z nami mieszkala tescio,a do niej nic nie dociera,szkoda gadac,nie wiem co teraz zrobić,może który mi podpowiedział o co zadbać najbardziej żeby dzieciaki były zdrowe Quote
bou Posted October 5, 2019 Posted October 5, 2019 2 godziny temu, Iwonaa napisał: Ja tez bym trzymala je w domu,ale jeszcze pol roku bedzie z nami mieszkala tescio,a do niej nic nie dociera,szkoda gadac,nie wiem co teraz zrobić,może który mi podpowiedział o co zadbać najbardziej żeby dzieciaki były zdrowe O ciepło. Quote
uxmal Posted October 5, 2019 Posted October 5, 2019 A nie masz ogrzewanego garażu i tam zrobić enklawe dla mamy i maluchów. A w sumie tescio mieszka u Was ja bym się postawiła i już. 2 Quote
dwbem Posted October 6, 2019 Posted October 6, 2019 Właśnie, jak jej się nie podoba to niech się wyprowadzi. Ja swoją teściową psychopatkę trzymałam z daleka od mojego domu a psy mam całe życie, mąż na szczęście psy lubił. 1 Quote
Recommended Posts