ali71 Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Witam serdecznie Mam maly problem staram sie znalezc hodowle psow rasy Braque d'Auvergne i jest mi niezmiernie trudno -moze to brak umiejetnosci szukania:oops: jednakze jesli posiadacie taka wiedze bardzo prosze o podanie strony, adresu, telefonu-kontaktu z hodowla i szacunkowe ceny szczeniat-poniewaz takich informacji rowniez nie znalazlam-z gory dziekuje Alina Quote
sylrwia Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 polecam linkownie w tym dziale http://www.dogomania.pl/forum/f12/linkownia-3428/ o ile w pierwszej nie wiem czy jeszcze sa te psy moze ewentualnie dorosle o tyle w drugiej w tej chwili sa szczeniaki Quote
ali71 Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 Dziekuje za link sprawdzilam i faktycznie znalazlam tylko te dwie chodowle -stad tez moje przypuszczenia prawdopodobnie malo popularna jest ta rasa i wiecej nic nie znajde :cool1: Quote
sylrwia Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Jesli te ci nei odpowiadaja to niestety musisz szukac poza granicami naszego kraju Quote
ali71 Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 widzisz tylko w jednej sa szczeniaki a juz jestem poza granicami ;) wiec nastepny miot by mnie interesowal ,gdy szukalam akity to do wszystkich chodowcow pisalam z tad moje zdziwienie ze tylko mam jedna mozliwa chodowle8-) Quote
sylrwia Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 No z nimi tak że Honey je ściagnela do Polski miala dwa mioty ale ze wzgledu na brak możliwości łowiskowych zrezygnowala z daleszje hodowli i mialam/ma doroslepsiaki na sprzedaż. Teraz pojawila sie ta nowa hodowla. Moze napisz do Honey moze ona podpowie skad siagnac psiaka. Quote
ali71 Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 Piesek bedzie mial towarzystwo bo jest juz jeden w typie tej rasy niestety pomimo tresury pod okiem fachowca -piesek nie przejawia ochoty lowieckiej i zmudna praca splynela na niczym -mimo to piesek najukochanszy na swiecie ale wciaz potrzebny pies polujacy i tylko ta rasa wchodzi w rachube milosc od pierwszego wejzenia -wiec wychodze z siebie zeby pieska znalezc;) Quote
Recommended Posts