Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam serdecznie
Mam maly problem staram sie znalezc hodowle psow rasy Braque d'Auvergne i jest mi niezmiernie trudno -moze to brak umiejetnosci szukania:oops: jednakze jesli posiadacie taka wiedze bardzo prosze o podanie strony, adresu, telefonu-kontaktu z hodowla i szacunkowe ceny szczeniat-poniewaz takich informacji rowniez nie znalazlam-z gory dziekuje Alina

Posted

Dziekuje za link sprawdzilam i faktycznie znalazlam tylko te dwie chodowle -stad tez moje przypuszczenia prawdopodobnie malo popularna jest ta rasa i wiecej nic nie znajde :cool1:

Posted

widzisz tylko w jednej sa szczeniaki a juz jestem poza granicami ;) wiec nastepny miot by mnie interesowal ,gdy szukalam akity to do wszystkich chodowcow pisalam z tad moje zdziwienie ze tylko mam jedna mozliwa chodowle8-)

Posted

No z nimi tak że Honey je ściagnela do Polski miala dwa mioty ale ze wzgledu na brak możliwości łowiskowych zrezygnowala z daleszje hodowli i mialam/ma doroslepsiaki na sprzedaż. Teraz pojawila sie ta nowa hodowla.
Moze napisz do Honey moze ona podpowie skad siagnac psiaka.

Posted

Piesek bedzie mial towarzystwo bo jest juz jeden w typie tej rasy niestety pomimo tresury pod okiem fachowca -piesek nie przejawia ochoty lowieckiej i zmudna praca splynela na niczym -mimo to piesek najukochanszy na swiecie ale wciaz potrzebny pies polujacy i tylko ta rasa wchodzi w rachube milosc od pierwszego wejzenia -wiec wychodze z siebie zeby pieska znalezc;)