Toska Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Dondel w nowym domku :multi::multi::multi: :cunao: Powodzenia Dondelku :loveu: Trzeba teraz dać piesom troszkę czasu , żeby się dogadały i na pewno będzie z nich zgrana para :lol: Czekamy na wieści i fotki :lol: Quote
Foksia i Dżekuś Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Toska napisał(a):Dondel w nowym domku :multi::multi::multi: :cunao: Powodzenia Dondelku :loveu: Trzeba teraz dać piesom troszkę czasu , żeby się dogadały i na pewno będzie z nich zgrana para :lol: Czekamy na wieści i fotki :lol: Paulinka obiecla wiec napewno wklei ,a ztego co Bozenka mowila bo to ona osobiscie go zawozila bo ja niestety nie moglam to Dondelek mial oficjalne przywitanie ,i nie tylko przez Bacie ktora dondelka traktuje jak wnuczka to jeszcze przez sasiadów:lol::lol: Quote
salibinka Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Beatko, rozumiem, że umowę przepisałaś i wymieniłaś w schronie i że ja mogę swoją zutylizować już?:lol: Quote
Foksia i Dżekuś Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 salibinka napisał(a):Beatko, rozumiem, że umowę przepisałaś i wymieniłaś w schronie i że ja mogę swoją zutylizować już?:lol: umowe przepisala Bozenka ,dziaij ja odbiore i jutro przefaksuje do schroniska :loveu: swoja mozesz zutylizowac -wilekie dzięki Aniu:lol: Quote
Foksia i Dżekuś Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Zgadnijcie gdzie dondelek spi:lol::lol: Quote
Ank@ Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Ank@2 napisał(a):w łóżku. zgadłam ?? :p post przeskoczył :shake: Quote
j3nny Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 ale co to za pytanie przeciez wszyscy wiedza gdzie sie spi :diabloti: Quote
Foksia i Dżekuś Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 j3nny napisał(a):ale co to za pytanie przeciez wszyscy wiedza gdzie sie spi :diabloti: no oczywiscie ,ze kazdy sie domysla ale czy wiecie ,ze spi razem z suczka i ze jedza z jednej miski:evil_lol: Quote
Dana i Muszkieterowie Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Foksia i Dżekuś napisał(a):no oczywiscie ,ze kazdy sie domysla ale czy wiecie ,ze spi razem z suczka i ze jedza z jednej miski:evil_lol: Bo Dondelek jest super grzecznym pieskiem :loveu::loveu: Quote
Foksia i Dżekuś Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Pani joasia byla dzisiaj z dondelkiem na kontroli .Lapka ladnie sie goi , za dwa tyg. sciagniecie gipsu;) Quote
Recommended Posts