salibinka Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Foksia i Dżekuś napisał(a):Dondel dzisiaj nawet nie mial zmienianego opatrunku bo juz sie nie sonczy z rany. dok.Orzeł obejrzal robione ostatnio zdjecie i stwierdzil ze ladnie sie goi. Zaszczyki nadal bierze ale juz co 3 dzien .W nastepna ;)srode kontrola i zmiana opatrunków. Dondelek jednak nie lubio męzczyzn ,warczy naswojego przyszlego pana ,a dzisja nie dal sie wziasc męzowi Bozenki ,musialm sama isc po niego na góre ,oczywiscie Dondelek rozłozony na poscieli jak król.:lol: Łapka na dobrej drodze:multi:. Jakich Ty mężczyzn, Dondel, musiałeś w życiu spotkać, że tak reagujesz teraz...:shake:. A przyszły pan Dondelka jest gotowy, Beatko, na takie warczące szczęście? Nie zniechęca go niechęć Dondelka? Quote
Foksia i Dżekuś Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 salibinka napisał(a):Łapka na dobrej drodze:multi:. Jakich Ty mężczyzn, Dondel, musiałeś w życiu spotkać, że tak reagujesz teraz...:shake:. A przyszły pan Dondelka jest gotowy, Beatko, na takie warczące szczęście? Nie zniechęca go niechęć Dondelka? aniu ten pan zupelnie sie tym nie przejmuje ,wie ze musi mu dac czas:lol: Quote
Foksia i Dżekuś Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 a tak na marginesie dziekuje w imieniu swoim i mam nadzieje ze nikt nie bedzie mial nic przeciwko jak tez podziekuje w imieniu wszytskich Bozence za opieke nad Dondelkiem bo to ze on zdrowjeje jest w duzej czesi jej zasluga ,ze smaruje masciami i dba o niego jak o wlasnego psa wiec dondel czuje sie jak u siebie i cieszy sie z zycia ,a to pomaga w rechabilitacji.:lol: Quote
salibinka Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Wszyscy dziękujemy, pani Bożenko, za wspaniałą opiekę nad Dondelkiem :Rose::Rose::Rose: Quote
Dana i Muszkieterowie Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 salibinka napisał(a):Wszyscy dziękujemy, pani Bożenko, za wspaniałą opiekę nad Dondelkiem :Rose::Rose::Rose: Te podziękowania to powinny chyba być też dla Foksi i Dżekusia oraz Salibinki ;) :Rose: Dondelek to szczęściarz :loveu::loveu: Quote
Foksia i Dżekuś Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Dondelek wczoraj mial znowu odwiedziny i nowi panstwo poszli z nim na spacer poza teren hotelu wiec jak nie widzil Bozenki to sie zachowywal lepiej w stosunku do suczki i na pana juz tez tak bardzo nie ujadal.:loveu: Quote
Dana i Muszkieterowie Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 To fantastycznie !:thumbs::thumbs: Quote
Foksia i Dżekuś Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Dondelek wczoraj mial zmieniany caly opatrunek ,robione kontrolne zdjecie rtg i na razie odpukac wszystko ladnie sie goi. Dzisiaj mial tez jechac na kontrole ale miala zawiesc go Bozenka wiec nie wiem co tam slychac bo dopiero teraz jestem wolna ,a nie bede do niej dzwonic ,Jutro sie dowiem Quote
salibinka Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Foksia i Dżekuś napisał(a):Dondelek wczoraj mial zmieniany caly opatrunek ,robione kontrolne zdjecie rtg i na razie odpukac wszystko ladnie sie goi. Dzisiaj mial tez jechac na kontrole ale miala zawiesc go Bozenka wiec nie wiem co tam slychac bo dopiero teraz jestem wolna ,a nie bede do niej dzwonic ,Jutro sie dowiem I jak Dondel po kontroli? I czy odliczanie - bo maj - do startu w DS już zaczynamy;)? Quote
Foksia i Dżekuś Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 salibinka napisał(a):I jak Dondel po kontroli? I czy odliczanie - bo maj - do startu w DS już zaczynamy;)? Kontrola wypadla okej ,w srode nastepna wizyta ale Dondel juz nie dostaje zaszczyków. PPanstwo przesuneli termin zbrania dondla na 15 maja. Wczoraj znowu byli z wizyta i dondel juz nie ujada na suczke ,zaczynaja sie lubiec.;) Quote
Foksia i Dżekuś Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Dondel w srode ma nastepna kontrol ,a w piatek jedzie do domku:loveu: Quote
Dana i Muszkieterowie Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Foksia i Dżekuś napisał(a):Dondel w srode ma nastepna kontrol ,a w piatek jedzie do domku:loveu: Ma Dondelek szczęście ! :thumbs::thumbs: Quote
salibinka Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Nareszcie:lol:. On sobie świetnie radzi w gipsie i w kołnierzu. Cały aż tańczy z radości na widok człowieka. Quote
PaulinaB Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 salibinka napisał(a):Nareszcie:lol:. On sobie świetnie radzi w gipsie i w kołnierzu. Cały aż tańczy z radości na widok człowieka. Dobrze, że już psiak w pt pojedzie do domu, bo zkażdym dniem przyzwyczaja sie do mojej mamy coraz bardziej, nie mówiąc już o mamie, która na samą myśl rozstania z Dondelkiem chce płakać:mad: Quote
Toska Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Dziewczyny , mam z bazarku dla Dondelka 50 zł -gdzie wpłacić ? może na konto p.Bożenki , u której on teraz jest ? Bo chciałabym , żeby to trafiło dla Dondelka , a nie do ogólnego wora ! Quote
Foksia i Dżekuś Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Toska napisał(a):Dziewczyny , mam z bazarku dla Dondelka 50 zł -gdzie wpłacić ? może na konto p.Bożenki , u której on teraz jest ? Bo chciałabym , żeby to trafiło dla Dondelka , a nie do ogólnego wora ! Toska ale to Toz zaplacila ZA JEGO OPERACJE , wiec mimo wszystko dobrze by bylo wplacic na konto Tozu z dopiskiem na Dondla.;) Quote
Toska Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 oki , tak zrobię :lol: przelew już zrobiony , z dopiskiem "Toska z dogo dla Dondla " czy będzie można gdzie gdzieś sprawdzić , czy dotarło ? głaski dla dzielnego psiaczka :loveu: ,tak się cieszę , że mimo tylu perypetii udało się go i ze schrona zabrać i łapkę uratować i jeszcze domek dla niego jest :multi::multi::multi: :lol: Quote
Foksia i Dżekuś Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Toska napisał(a):oki , tak zrobię :lol: przelew już zrobiony , z dopiskiem "Toska z dogo dla Dondla " czy będzie można gdzie gdzieś sprawdzić , czy dotarło ? głaski dla dzielnego psiaczka :loveu: ,tak się cieszę , że mimo tylu perypetii udało się go i ze schrona zabrać i łapkę uratować i jeszcze domek dla niego jest :multi::multi::multi: :lol: Toska poprosze pania Basie w Tozie zeby potwierdzila jak przyjda. Toska ,a czy byla bys tak mila i zrobila bazarek dla moich i Kasi podopiecznych ,oczywiscie rzeczy jakos bym na ten bazarek dostarczyla. :loveu: Quote
malagos Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Przepraszam za wtręcik, ale szukam transportu KRAKÓW -TARNÓW dla małej suczki, Linki, która przejedzie pół Polski (kilka osób już jest zaangazowanych w ten łączony transport), by zawitać do Krakowa w południe w srodę 20 maja. Tu moze poczekać, ale tylko kilka godzin maksymalnie, ale jej dom stały jest w Tarnowie. Mogę dołożyć do paliwa, bo Linka ma na watku zebrane pieniadze. Proszę, pomózcie... Quote
Toska Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Oczywiście Foksiu , mogę zrobić , tym bardziej , że na razie jestem uziemiona w domu na trochę , więc czasu mam ciut więcej :lol: Quote
Foksia i Dżekuś Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Toska napisał(a):Oczywiście Foksiu , mogę zrobić , tym bardziej , że na razie jestem uziemiona w domu na trochę , więc czasu mam ciut więcej :lol: a w jakich okolicach mieszkach (adres prosze na pw) podjade najszybciej jak tylko bede mogla ale pewnie to bedzie dopiero w przyszlym tyg. w tym to czasem juz glowy zapominam:shake: Quote
Toska Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Mieszkam przy rondzie Grzegórzeckim . Może do przyszłego tygodnia jakoś się już pozbieram i się umówimy gdzieś niedaleko mnie na odbiór ? Adres wysyłam na PW :lol: Quote
salibinka Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 :multi::multi: Powodzenia, Dondelku. Czekamy na fotki:lol: Przeskoczyło;) Quote
PaulinaB Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Dondel juz w nowym domku:D póki co ustawia sobie swoją kolezanke:razz: jak dostane tylko zdjecia do wkleje:cool3: mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze:loveu: Quote
Recommended Posts