Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 130
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wellington napisał(a):
Biedny Skrzat :-(

oj biedny bo teraz wszyscy sie interesuja malym 1,5 kg pako ,chociaz on na magazyniku ma sie niezle i za miesiac ma dom .:shake:Skrzaczki znajduje sie w boksie gdzie obecnie jest 10 psiakow ,a on najmniejszy .:shake:

Posted

wybieram sie w niedziele do schroniska, glownie do kotow, ale chcialabym przy okazji zrobic zdjecia Skrzacikowi, Pikusiowi, tej pudliczce niewidomej, Brunerkowi i Weksikowi
apeluje o pomoc :evil_lol:

Posted

j3nny napisał(a):
wybieram sie w niedziele do schroniska, glownie do kotow, ale chcialabym przy okazji zrobic zdjecia Skrzacikowi, Pikusiowi, tej pudliczce niewidomej, Brunerkowi i Weksikowi
apeluje o pomoc :evil_lol:

a jaka pomoc masz na mysli :evil_lol:

Posted

Foksia i Dżekuś napisał(a):
oj biedny bo teraz wszyscy sie interesuja malym 1,5 kg pako ,chociaz on na magazyniku ma sie niezle i za miesiac ma dom .:shake:Skrzaczki znajduje sie w boksie gdzie obecnie jest 10 psiakow ,a on najmniejszy .:shake:

Pani Beato... zapewniam, ze Pako miał gorzej w tym małym magazynie bez dostępu do światła słonecznego :roll:
To ze ma mieć dom, to nie stało sie samo.. wysyłałam go gdzie tylko się dało... Skrzata też trzeba rozreklamować.... :shake:

j3nny, ja weksa obfociłam przecież w tamtym tygodniu dość mocno, napewno będzie ze mną na spacerze w sobotę lub niedziele .... więc jeden Ci już odpadnie ;)

Posted

a jaka pomoc masz na mysli :evil_lol:

wlasnie w zwiazku z tym co napisala Ania, te wszystkie psiaki sa w roznych miejscach i raczej nie da rady ich wyprowadzic po jednym, trzeba zabrac przy okazji inne z boksow :shake: im wiecej rak do pomocy tym lepiej
Weks ma zdjecia, Bruner moze pojdzie do domku (mocne kciuki)
Skrzat osobno, Pik osobno, Hestia osobno
jak sie nie uda, to bede dzialac tydzien po tygodniu po kolei

Posted

[quote name='Asior']Pani Beato... zapewniam, ze Pako miał gorzej w tym małym magazynie bez dostępu do światła słonecznego :roll:
To ze ma mieć dom, to nie stało sie samo.. wysyłałam go gdzie tylko się dało... Skrzata też trzeba rozreklamować.... :shake:

j3nny, ja weksa obfociłam przecież w tamtym tygodniu dość mocno, napewno będzie ze mną na spacerze w sobotę lub niedziele .... więc jeden Ci już odpadnie ;)

No wiesz, a Brunera nie zrobiłaś ????
A obfociłabyś jeszcze takiego sznaucerowatego pieska??? On jest z Weksem i Brunerem.

Posted

Aniu mogę obfocić..
A nie obfociłam innych bo ja tylko biorę Weksa z tamtego boksu i Biedronkę razem z nim, ale ona jest na B7....
Biorę dwa na raz....

Posted

oj biedny bo teraz wszyscy sie interesuja malym 1,5 kg pako ,chociaz on na magazyniku ma sie niezle i za miesiac ma dom .

Foksiu :multi: ?
Jaki dom ?
Rozmawialam dzis z Frotka, ona nic nie wie :shake:

Posted

Ank@2 napisał(a):
A ja bym wzięła całkiem inny boks. Może jakieś staruszki duże. Takie mają najtrudniej :placz:
Ostatnio jak chodziłam z sąsiadką między boksami to jest dużo ONkopodobnych starych psów, które prawdopodobnie mają dożywocie :shake:, bo stare, kalekie, chore.

ja duzego raczej nie wyprowadze :-( a Skrzacik tez niemlody juz

Posted

j3nny napisał(a):
nie zdążyliśmy wyprowadzić Skrzata :-( ja myślę, że w niedziele powinien być pierwszy w kolejności.

A ja bym wzięła całkiem inny boks. Może jakieś staruszki duże. Takie mają najtrudniej :placz:
Ostatnio jak chodziłam z sąsiadką między boksami to jest dużo ONkopodobnych starych psów, które prawdopodobnie mają dożywocie :shake:, bo stare, kalekie, chore.

Posted

Ogłoszenia - Adopcje - Malutki Skrzacik w typie ratlerka prosi o dom - 4lapy - czyli nasze psy ,pieski, pieseczki, psiaczki
Malutki Skrzacik w typie ratlerka prosi o dom - Kokosy, darmowe ogłoszenia drobne
Kupię Psa - Giełda zwierząt domowych :: Szczegóły ogłoszenia
http://ogloszenia.24polska.pl/darmowe_ogloszenia/psy/malutki_skrzacik_w_typie_ratlerka_prosi_o_dom_23211.html
<a href="http://www.ofertka.pl/gielda
Malutki Skrzacik w typie ratlerka prosi o dom | Zwierzęta | ogłoszenia drobne
(ciekawa jestem czy linki będą się otwierać)
i jeszcze:
http://katowice.szerlok.pl/sprzedam/zwierzeta/oferta/malutki-skrzacik-w-typie-ratlerka-prosi-o-dom_414163484454513d/

niestety..psiaków nie mogę adoptować, znajomi zapsieni, tylko tak mogę Wam pomóc

A wiecie, że dziś u mojego weta rozmawiałam z kobietką która opowiedziała mi historię swojej Luny - białej wilkowatej suczki ze zmasakrowaną łapka we wnykach, wziętej od kieleckich wolontariuszek? Baardzo ciepło o Was mówiła :).
Świat jest taki mały :)

Posted

[quote name='bahlsa']Ogłoszenia - Adopcje - Malutki Skrzacik w typie ratlerka prosi o dom - 4lapy - czyli nasze psy ,pieski, pieseczki, psiaczki
Malutki Skrzacik w typie ratlerka prosi o dom - Kokosy, darmowe ogłoszenia drobne
Kupię Psa - Giełda zwierząt domowych :: Szczegóły ogłoszenia
http://ogloszenia.24polska.pl/darmowe_ogloszenia/psy/malutki_skrzacik_w_typie_ratlerka_prosi_o_dom_23211.html
<a href="http://www.ofertka.pl/gielda
Malutki Skrzacik w typie ratlerka prosi o dom | Zwierzęta | ogłoszenia drobne
(ciekawa jestem czy linki będą się otwierać)
i jeszcze:
Katowice: Malutki Skrzacik w typie ratlerka prosi o dom • Ogłoszenia Szerlok.pl

niestety..psiaków nie mogę adoptować, znajomi zapsieni, tylko tak mogę Wam pomóc

A wiecie, że dziś u mojego weta rozmawiałam z kobietką która opowiedziała mi historię swojej Luny - białej wilkowatej suczki ze zmasakrowaną łapka we wnykach, wziętej od kieleckich wolontariuszek? Baardzo ciepło o Was mówiła :).
Świat jest taki mały :)

spoko bahlsa :loveu: trening czyni mistrza, wszystkie linki pieknie sie otwierają