Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pytanie glownie dla wlaścicieli haszczakow z niebieskimi oczami... Mój Artas ma niebieskie oczy, i świecą mu się na czerwono (hehe ale on wtedy diabelsko wygląda, normalnie nie wiadomo czy to pies, czy to pies ;) ) dwom innym psom ktore znam (brązowookie kundelki) oczy świecą się na żoltozielonyu (noo... żarowiasty! ;) ) kolor. Czy waszym niebieskookim psom tez oczy się na czerwono świecą cyz tylko mój jest takie diablę wcielone?

Pozdr. :)

Posted

Hehehe...No mojemu haszczakowi też się na czerwono świecą ;) To chyba normalne u nich. A ja też mam niebieskie oczy i na zdjęciach prawie zawsze (rzadko kiedy nie :-? ) mam czerwone oczy ;) :) Ale w innych sytuacjach to chyba nie ;)

Posted
A ja też mam niebieskie oczy i na zdjęciach prawie zawsze (rzadko kiedy nie :-? ) mam czerwone oczy ;) :) Ale w innych sytuacjach to chyba nie ;)

no jakby ktos Ci reflektorami po oczach poswiecil to tez :wink: :P :D

agacia - ja tez kiedys cos o tym czytalam, ale nie pamietam juz ;)

Posted

to ma chyba coś wspólnego z mała ilością melaniny w oku czy dokładnie w źrenicy, a ta czerwien to prześwitujące naczynka krwionośne, w każdym razie coś w tym stylu :)

pozdrawiam :)