Canis_lupus_husky Posted December 29, 2004 Posted December 29, 2004 Pytanie glownie dla wlaścicieli haszczakow z niebieskimi oczami... Mój Artas ma niebieskie oczy, i świecą mu się na czerwono (hehe ale on wtedy diabelsko wygląda, normalnie nie wiadomo czy to pies, czy to pies ;) ) dwom innym psom ktore znam (brązowookie kundelki) oczy świecą się na żoltozielonyu (noo... żarowiasty! ;) ) kolor. Czy waszym niebieskookim psom tez oczy się na czerwono świecą cyz tylko mój jest takie diablę wcielone? Pozdr. :) Quote
Nat Posted December 29, 2004 Posted December 29, 2004 mojej tez swieca sie na czerwono, a jamnikowi znajomej na niebiesko Quote
agacia Posted December 29, 2004 Posted December 29, 2004 Azji tez na czerwono sie swieca i chyba wszystkim haszczakom z niebieskimi oczkami.Kiedys czytalam dlaczego,ale juz nie pamietam :wink: Quote
Szamanka Posted December 29, 2004 Posted December 29, 2004 Hehehe...No mojemu haszczakowi też się na czerwono świecą ;) To chyba normalne u nich. A ja też mam niebieskie oczy i na zdjęciach prawie zawsze (rzadko kiedy nie :-? ) mam czerwone oczy ;) :) Ale w innych sytuacjach to chyba nie ;) Quote
Nat Posted December 29, 2004 Posted December 29, 2004 A ja też mam niebieskie oczy i na zdjęciach prawie zawsze (rzadko kiedy nie :-? ) mam czerwone oczy ;) :) Ale w innych sytuacjach to chyba nie ;) no jakby ktos Ci reflektorami po oczach poswiecil to tez :wink: :P :D agacia - ja tez kiedys cos o tym czytalam, ale nie pamietam juz ;) Quote
Gravienn Posted December 29, 2004 Posted December 29, 2004 to ma chyba coś wspólnego z mała ilością melaniny w oku czy dokładnie w źrenicy, a ta czerwien to prześwitujące naczynka krwionośne, w każdym razie coś w tym stylu :) pozdrawiam :) Quote
slimer Posted December 29, 2004 Posted December 29, 2004 Mojemu Maksowi dziś siadła taka diabelska fotka : Quote
Recommended Posts