Carbonara Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 W związku z tym ze bardzo interesuje mnie ta rasa chciałabym prosic pasjonatów tej rasy o wstawienie zdjęć sławnych Championów , lub cenionych psów przez Was. Będe ogromnie wdzięczna :)) Napewno wielu z nas bedzie miało obraz jak powinniej wygladac gryfonik zblizony do ideału :)):cool3: Oczywiscie zdaje sobie sprawe iz co kraj to obyczaj i rózne hodowcy maja gusta i typy :) Quote
bargest Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Ciezko o zdjecia wiodacych w swiecie psow.Ja mam w swoim zbiorze zdjecia z klubowej wystawy gryfonikow w Belgii.Sa to psy z hodowli Leo Belgicus i v.d. Platte Belskes.Wszystkie zostaly sprzedane do Australii. Obie hodowle istnialy prze 30 lat ta wystawa byla podsumowaniem i zakonczeniem ich dzialalnosci. Quote
bargest Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 c.d. z hodowli tych wyszlo kilkadziesiat championow i interchampionow.Miedzy innymi na liscie tej znajduje sie moj Ali-Be v.d.Platte Belskes.:multi: Quote
piotrek_b Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 [quote name='Carbonara']...chciałabym prosic pasjonatów tej rasy o wstawienie zdjęć sławnych Championów , lub cenionych psów przez Was. ... ooo, to miejsce w sam raz dla mojej Zadry, :evil_lol: :eviltong: Quote
loony_bee Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 i mojej Bromby (Arii Griffon-Land) ;-) :evil_lol: Quote
bargest Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 Zapraszam do odwiedzenia mojej strony: www.bargest.pl Mamy szczenięta !!! Quote
Recommended Posts