Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 370
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Nie spodziewam się odpowiedzi, bo mi samej brakuje słów. Zastanawiam się czy któryś z "moich" uczniów może być kiedyś tak okrutny?
Wielkimi krokami zbliża się 16 luty, czyli dzień odejścia Auruni. To już prawie rok. Myślałam, że tego nie wytrzymam a żyję i nawet często się śmieję. Gdy całuję moje sunie zaczynam czuć to coś, co czułam przy Auruni. Choć każdy mój zmysł mi daje znać "TO NIE AURA".
A mój TZ to już tak się zasymilował z suniami, że mówi do nich : "Jak tata wróci to ......" np pójdziemy odśnieżać :)
No nie mogę zaglądać na jamniki w potrzebie, bo się rozklejam.

Posted

[quote name='teacherka']Nie spodziewam się odpowiedzi, bo mi samej brakuje słów. Zastanawiam się czy któryś z "moich" uczniów może być kiedyś tak okrutny?
Wielkimi krokami zbliża się 16 luty, czyli dzień odejścia Auruni. To już prawie rok. Myślałam, że tego nie wytrzymam a żyję i nawet często się śmieję. Gdy całuję moje sunie zaczynam czuć to coś, co czułam przy Auruni. Choć każdy mój zmysł mi daje znać "TO NIE AURA".
A mój TZ to już tak się zasymilował z suniami, że mówi do nich : "Jak tata wróci to ......" np pójdziemy odśnieżać :)
No nie mogę zaglądać na jamniki w potrzebie, bo się rozklejam.

:D Czyli jednym słowem dwie córeczki tatusia :D

Posted

A ja bym poradziła taką prostą metodę:

• stajesz kursorem na wybranym podlinkowanym banerze
  • zaznaczasz tak jak np zaznaczasz wyraz w wordzie (który np chcesz skopiować)
  • robisz >
  • [FONT=Arial Black]Ctrl[/FONT]+[FONT=Arial Black]C[/FONT]
  • wchodzisz w okeinko edycji sygnatury
  • wstawiasz kursor (podobnie cały czas jak np wyraz w wordzie który chcesz WKOPIOWAĆ
  • robisz >
  • [FONT=Arial Black]Ctrl[/FONT]+[FONT=Arial Black]V[/FONT]
  • zatwierdzasz

masz baner wstawiony z linkiem od razu.

Posted

Tinka ma już dłuuuuuugie pazurki a w zasadzie pazury :oops:.

Za nic nie da sobie obciąć. Selcię potrafię namówić. Byłam już raz u weterynarza i jakoś się udało, ale nie obyło się bez szamotaniny i niestety krewki.
Jak jej obciąć? Może są jakieś środki uspokajające?

Posted

przejrzałam na szybcika wątek, załapałam się kilka fotek akurat weszłam na strony, gdzie były fotki aruni (dobrze pamiętam imię?). i tak się niesamowicie poczułam, pies, kórego chorobe i leczenie i przegraną śledziłam i nagle, po raz pierwszy, widze tego psiaka na oczy. zabiło mnie to zdjęcie pod kołdrą, kołami do góry...

a wogóle to ja tu będę wpadać :-).

a w ogóle nr 2 to zaraz będę robic bazarek z magnesami na lodówkę, min. pieski i będą tam jamniki ;-)

Posted

sleepingbyday napisał(a):
przejrzałam na szybcika wątek, załapałam się kilka fotek akurat weszłam na strony, gdzie były fotki aruni (dobrze pamiętam imię?). i tak się niesamowicie poczułam, pies, kórego chorobe i leczenie i przegraną śledziłam i nagle, po raz pierwszy, widze tego psiaka na oczy. zabiło mnie to zdjęcie pod kołdrą, kołami do góry...

a wogóle to ja tu będę wpadać :-).

a w ogóle nr 2 to zaraz będę robic bazarek z magnesami na lodówkę, min. pieski i będą tam jamniki ;-)

spróbuj nie powiadomić :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

Nie ma gdzie ścierać pazurków. Wszędzie miękkie podłoże +tony śniegu.

A dzisiaj Selcia była u weterynarza, bo ma na "brzuszku" dużo zgrubień. Trochę spanikowaliśmy. Okazało się, że to "burza" hormonalna po 1 cieczce. Za 2 tygodnie wizyta kontrolna.

Posted

Isadora7 napisał(a):
spróbuj nie powiadomić :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

Właśnie :diabloti:

Masz rację teacherko ;) chociaż powiem Ci, że ja mojemu nigdy nie musiałam ścinać ;) i dobrze, z niego to był taki panikarz, więcej krzyku robił niż trzeba było :p to moja chomiczka jest grzeczniejsza u weta :lol: