Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Asior napisał(a):
bo ja cały czas tak gdybam, skoro Ania ma jakiegoś zaufanego weta u siebie to czy wogóle rozważać wrocław.. bo tam pewnie kwota będzie kosmiczna :/

podejrzewam, że nie będzie to mała kwota...za operację Zgredziowego gardła 2 lata temu zapłaciłam 900 zł...a to była w porównaniu z łapką "lzejsza" operacja:-(

• Replies 573
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asior,Niedzielski nie mowil o kosztach leczenia bo on przed zbadaniem,pewnie kolejnymi rtg itd nie wie co nalezaloby tam operowac zeby poprawic jej stan wiec nawet nie bylo mowy o kosztach. zalezy co on uznalby ze nalezy zrobic. ogolnie nie jest tanie leczenie chirurgiczne u Niedz. ale oni są też dośc elastyczni. mysle ze ostatecznie moźna by sie z nimi domowic na system ratalny... aczkolwiek pewnosci nie mam czy by w to poszli. myśle,ze koszt samych badan to było by ok 200 zl...pewnie bylyby z 2 rtg,wiadomo-premedykacja,oględziny itd.mniej wiecej tyle zaplacilam za pierwsze badanie swojego psa,szlo tam o dysplazje.

• 3 weeks later...
Posted

Konsultowałam Etnę z dr Bisennikiem z Warszawy. Miał kilka pytań:
- czy te zdjęcia były robione tego samego dnia?
- czy możliwe jest zrobienie Etnie zdjęcia bocznego?
To naprawdę dobry chirurg, możliwość negocjacji zniżki w razie czego;)

Posted

myszko kochana, zdjecia były robione w czasie jednej wizyty.. Nie ma możliwości zrobienia jakiegokolwiek innego zdjęcia, bo schron nie wyda już mi żadnego psa.... na żadną konsultacje.. nawet jeśli bym miała zgodę P. prezes :roll:

Posted

etna jest w drodze do wrocławia. z wrocławia odbierze ją ania z poznania i zawiezie do śremu gdzie sunia będzie przebadana i zoperowana. kilka dni po operacji zawozimy ją z anią do hoteliku u mariamc.

jeśli ktoś chciałby pomóc w opłaceniu operacji to będziemy podawać numer konta na pw. operacja będzie prawdopodobnie dość kosztowna.
PROSIMY O WSPARCIE FINANSOWE!!!
w najbliższych dniach będziemy znały koszt operacji i pobytu w klinice.

dziękujemy asior i irence za pomoc w krakowie, dziękuję nesssssa, która zgodziła się dowieźć etnę do wrocławia, dziękuję donvitow za pomoc i dogranie przyjęcia etny do kliniki dziś w nocy w śremie.
ania z poznania-nieoceniona i niezawodna:loveu: pomimo kłopotów jedzie po etnę do wrocławia.

asior obiecała wstawić fotki dzisiejsze...
etnusiu kochana, już będzie tylko lepiej!!!!

Posted

moje dziecko pojechało :placz: ehhh ten jej wzrok, kiedy nesssa skręcała z drogi
odwróciła się i tak patrzyła :(
Wiem,ze zaczyna się dla niej nowe życie, wiem, ze u marimc będzie jej jak w raju (ma zakupić dla niej specjalną poduszeczkę ortopedyczną kosztującą majątek :crazyeye:), boks ocieplany jest dla niej już przygotowany...
Kajetan ręczy swoimi klejnotami , znaczy Irenka powiedziała, ze je straci jeśli coś pójdzie nie tak :D
Ja naprawdę chciała bym podziękować wszystkim za pomoc... Ani z poznania, że zechciała zmienić jej życie i dać jej szanse na życie bez bólu...
Agaga, dla Ciebie wielkie buziaki za pilotowanie wszystkiego,, bez Ciebie było by kiepsko.... Byłaś oczami i uszami Ani w polsce :loveu:
Donvotow - za to, że przez najbliższe dni będziesz żył w napięciu i w strachu o Twoje klejnoty rodowe :evil_lol: i za to że pomagasz nam przy tej sprawie... że załatwiłeś, ze specjalnie dla Etny, dr który będzie ją operował, przyjedzie do kliniki o 23 żeby ją przyjąć ( coś Etna ma jakieś tendencje do nocnych wizyt u weterynarzy :evil_lol:
mariamc - za Twoje serce i za miejsce dla Etny, za to, że jesteś wspaniała!!!!!!!!
Irenaka - dla Ciebie kochana za WSZYSTKO, gdyby nie Ty to by nic nie wyszło.... :shake:
nesssssa ( z tysiącem esek w nicku :evil_lol:) - gdyby nie Twój transport było by kiepsko, to kawał drogi a niestety w Krakowie kiepsko z transportem....
Frotko - Tobie OGROMNE dzięki za pomoc w załatwieniu zgody na adopcję :loveu: za dogranie wszystkiego w TOZ-ie i za załatwienie zgody z P. Feldmanem....... :loveu:
i na koniec podziękowania dla kierownika, za to, że nie robił problemów przy adopcji, jak wiadomo bardzo ostatnio kontrowersyjnego psa :p

boze, ale się martwię :placz::placz::placz:
już nigdy jej nie zobaczę :placz: no ale czegóż się nie robi dla swojego przyjaciela...... Etna... bądź szczęśliwa kochanie.....

Posted

[FONT=Verdana]Ja się Asiu podpiszę pod Twoim postem z podziękowaniami dla Wszystkich dzięki którym się udało:multi:.[/FONT]
[FONT=Verdana]Dodam tylko, że się zakochałam:oops:[/FONT]
[FONT=Verdana]Etna jest BOSKA!!!! :loveu: Ktokolwiek adoptuje tą sunię będzie szczęściarzem.[/FONT]
[FONT=Verdana]Kajetan:loveu:! Jak czytasz to błagam pilnuj mojej księżniczki!!!![/FONT]

Posted

Więcej zdjęć wstawi Asia. W sumie jest ich 111.
Wiem Asiorku, że możesz być zła, że Twojej twarzy nie zamazałam, ale tym razem warto pokazać ile radości daje człowiekowi Etna.
Nie gniewaj się.
Trzymam mocno kciuki za operację Etny i cudowny dom.
Zasługuje na to, aby był wyjątkowy.

Posted

irenko, dziękuję ci za zdjęcia, zapisują się bardzo wolno ale się zapisują.
asior już nie raz pokazywała się z psiakami na wątkach ;) więc myślę że zła nie będzie bo bardzo ładnie wyszła.

a etnusia....cudo!!!

Posted

FTP jest na moim starym kompie, dlatego może wolno:oops:.
Wiecie, przyznaję iż ciężko żałuję, że dopiero dzisiaj mogłam poznać Etnę. Tak rzadko spotyka się psa tak kontaktowego i fantastycznego do ludzi.

Posted

etna już jedzie z anią.
.
w drodze z krakowa jechała jako jeden z trzech(!) psiaków!!! i podobno była NAJGRZECZNIEJSZA:loveu:
jeszcze raz ogromne podziękowania dla nesssssa za to, że zaryzykowała i wzięła etnę, choć jechała sama z 3 psiakami:Rose:

Posted

Dziewczyny! Zmartwię Was :evil_lol: mam jeszcze oprócz tych 111 zdjęć kolejne 48:evil_lol:
Myślałam, że to koniec zdjęć a to bateria mi padła.
Jutro wystawię następnego FTP.
Czy [FONT=Verdana]ściągnęłyście[/FONT] te 111?
Dajcie znać na mail, bo znikam z dogo.
Na koniec jeszcze jedno zdjęcie. Nie macie tego, jeszcze. Kochana minka!!

Posted

irenaka napisał(a):
Tak rzadko spotyka się psa tak kontaktowego i fantastycznego do ludzi.

no widać, że rzadko miałaś kontakt z prawdziwym bullowatym:eviltong::evil_lol: one to maja we krwi - zalizac człowieka na śmierć:loveu: ...no chyba, ze wcześniej przeszły ciężką szkołę życia więc z tym może byc cieżko wtedy...ale nie niemożliwe;)

Asior - to już możesz się kilka dni nie myc!:eviltong:

bardzo się cieszę, ze sunia dostała swoją szansę - trzymałam kciuki za to:multi:

a ile ta operacja będzie kosztować?