malawaszka Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 no to chyba już wiemy, ze to nie on - ten z Chorzowa został adoptowany w marcu więc skoro ten w Krk siedzi już 3 mies to nie ten sam, ale kurka wodna BRAT :roll: Quote
Asior Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 nieeee niee.. tam jest napisane, ze pierwszego września było pisane, zę znalazł dom.... Quote
malawaszka Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Asior napisał(a):nieeee niee.. tam jest napisane, ze pierwszego września było pisane, zę znalazł dom.... to było jednak o innym psie - nie mixie, bo teraz mi Pokahontas napisała, że ten poszedł do domu w zeszłym tygodniu Quote
malawaszka Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 [quote name='Asior']jak to w takim razie możlwe :crazyeye: aż takie podobieństwo?? WŁĄCZNIE z siwą grzywką???? też jestem w szoku... ale sama zobacz http://www.dogomania.pl/forum/f28/sznaucery-ze-schroniska-w-chorzowie-szukaja-domu-112247/index5.html Quote
Asior Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 jak to w takim razie możlwe :crazyeye: aż takie podobieństwo?? WŁĄCZNIE z siwą grzywką???? Quote
ageralion Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Asior napisał(a):jak to w takim razie możlwe :crazyeye: aż takie podobieństwo?? WŁĄCZNIE z siwą grzywką???? Ja stawiam na rodzenstwo. Ludzie z roznych miejsc przywoza psiaki. Moze akurat byli na wakacjach w Krakowie i przywiezli psiaka do domu. Quote
weszka Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Rzeczywiście wygląda jak klon chorzowskiego :crazyeye: Śmiesznota strasznie słodka :loveu: Dodam go na bloga sznaucerzego - choć ze sznaucera to on jednak ma tyle co nic :eviltong: Quote
Asior Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 no jak nie ma....:mad: a sierść??? :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
ageralion Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Hop przystojniaku do gory. Moze w tak wiosenny dzionek ktos cie zauwazy Quote
Asior Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 Bede chciała go na aukcję do TOZ-u wziąć za dwa tygodnie :) Quote
ageralion Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Asior napisał(a):Bede chciała go na aukcję do TOZ-u wziąć za dwa tygodnie :) Super, napewno ktos go wypatrzy :multi: Quote
ageralion Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Nikt tu nie zaglada:-( a ty taki sliczny... Quote
Asior Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 Bo serwer na którym są zdjęcia często nie działa.. pojawią się za chwile.... Quote
ageralion Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Nie widac fotek naszego przystojniaka :placz: Quote
ageralion Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Jakbym dorwala ta mordke i wycalowala.....:loveu: Ze tez Krakow tak daleko :placz: Quote
Asior Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 ręcze Ci,z ę byś nie wycałkowała.. Bonobo ma ewidentne ADHD :) każda próba nachylenia się nad nim kończy się próbą dania Ci buziaka.. w locie.... jak wiadomo taki pies ma niezły rozbieg.... więc każdy całus kończy się bardzo boleśnie :evil_lol: Quote
ageralion Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Asior napisał(a):ręcze Ci,z ę byś nie wycałkowała.. Bonobo ma ewidentne ADHD :) każda próba nachylenia się nad nim kończy się próbą dania Ci buziaka.. w locie.... jak wiadomo taki pies ma niezły rozbieg.... więc każdy całus kończy się bardzo boleśnie :evil_lol: Hehehe i na to sa sposoby :eviltong: moja tez jak nie wymeczona to calusna i nie raz probowala mi oko podbic albo nos zlamac :evil_lol: Zafundowala bym mu kilkugodzinny spacerek i padlby na bank, wtedy ja hyc i buziaka bym skradla :evil_lol: Quote
Asior Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 eee chłopak ma słabą kondychę ... po pół godz spacerku jęzor wisi mu do kolan ;) Quote
ageralion Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Asior napisał(a):eee chłopak ma słabą kondychę ... po pół godz spacerku jęzor wisi mu do kolan ;) Bo pewnie cieplo u Was. A on jeszcze biedak takie kudelki ma cieplutkie. Recze, ze po kapieli w jeziorku, szybko by jezor schowal i szalal dalej :eviltong: Quote
Recommended Posts