Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 185
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asior napisał(a):
nieeee niee.. tam jest napisane, ze pierwszego września było pisane, zę znalazł dom....

to było jednak o innym psie - nie mixie, bo teraz mi Pokahontas napisała, że ten poszedł do domu w zeszłym tygodniu

Posted

Asior napisał(a):
jak to w takim razie możlwe :crazyeye:
aż takie podobieństwo?? WŁĄCZNIE z siwą grzywką????

Ja stawiam na rodzenstwo. Ludzie z roznych miejsc przywoza psiaki. Moze akurat byli na wakacjach w Krakowie i przywiezli psiaka do domu.

Posted

Rzeczywiście wygląda jak klon chorzowskiego :crazyeye:
Śmiesznota strasznie słodka :loveu: Dodam go na bloga sznaucerzego - choć ze sznaucera to on jednak ma tyle co nic :eviltong:

Posted

ręcze Ci,z ę byś nie wycałkowała.. Bonobo ma ewidentne ADHD :) każda próba nachylenia się nad nim kończy się próbą dania Ci buziaka.. w locie.... jak wiadomo taki pies ma niezły rozbieg.... więc każdy całus kończy się bardzo boleśnie :evil_lol:

Posted

Asior napisał(a):
ręcze Ci,z ę byś nie wycałkowała.. Bonobo ma ewidentne ADHD :) każda próba nachylenia się nad nim kończy się próbą dania Ci buziaka.. w locie.... jak wiadomo taki pies ma niezły rozbieg.... więc każdy całus kończy się bardzo boleśnie :evil_lol:

Hehehe i na to sa sposoby :eviltong: moja tez jak nie wymeczona to calusna i nie raz probowala mi oko podbic albo nos zlamac :evil_lol: Zafundowala bym mu kilkugodzinny spacerek i padlby na bank, wtedy ja hyc i buziaka bym skradla :evil_lol:

Posted

Asior napisał(a):
eee chłopak ma słabą kondychę ... po pół godz spacerku jęzor wisi mu do kolan ;)

Bo pewnie cieplo u Was. A on jeszcze biedak takie kudelki ma cieplutkie. Recze, ze po kapieli w jeziorku, szybko by jezor schowal i szalal dalej :eviltong: