wiki4 Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 http://img80.imageshack.us/img80/9118/dsc8864.jpg Bałwan 1 klasa :evil_lol: Miłego wieczorku życzymy ;) Quote
wiki4 Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Ahaha, ten filmik jest genialny :mdleje::roflt: http://g4tv.com/videos/42956/Possible-Twilight-Breaking-Dawn-Footage/ Śmieję się ii nie mogę przestać :lol: Quote
WeronikaM Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 wiki4 napisał(a):Ahaha, ten filmik jest genialny :mdleje::roflt: http://g4tv.com/videos/42956/Possible-Twilight-Breaking-Dawn-Footage/ Śmieję się ii nie mogę przestać :lol: ja to oglądam kilka razy dziennie , śmieszne :lol: Miłego wieczorku życzymy dziękue i nawzajem :buzi: Quote
wiki4 Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Te miny ''Edwarda'' i ''Belli" :evil_lol: Zaraz pęknę ze śmiechu :lol: Quote
WeronikaM Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 wiki4 napisał(a):Te miny ''Edwarda'' i ''Belli" :evil_lol: Zaraz pęknę ze śmiechu :lol: to jak carlisle mówi : widzę głowe !!!, wszyscy czekają i carlisle mówi: dziecko ! i w rękach ma małego husky :loveu: potem kolejne słodziaki :) Quote
kajkoowa Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Haha, fajny filmik, usmiałam się:haha: Quote
WeronikaM Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 super jest :) dzięki kaja :buzi: Quote
wiki4 Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 WeronikaM napisał(a):to jak carlisle mówi : widzę głowe !!!, wszyscy czekają i carlisle mówi: dziecko ! i w rękach ma małego husky :loveu: potem kolejne słodziaki :) Ja nic nie rozumiałam, bo ang. się uczę od września dopiero :lol: Takie słodziaki :loveu: Ten biały uroczy :loveu: Ale owłosienie Jacoba (nie wiem czy nie pokręciłam imion) też jest super:evil_lol: Quote
WeronikaM Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 Ale owłosienie Jacoba (nie wiem czy nie pokręciłam imion) też jest super tak :), na początku nie wiedziałam co to jest :D a potem Carlisle zaproponował : Team Jaedward (zespół Jaedward) i jacob się zgodizł i te fotki potem to było zabójcze :D :D :D Quote
WeronikaM Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 wiki4 napisał(a):Tak, te fotki są super :lol: a na każdej edward taki smutny i zły zarazem :) dlaczego masz angielski 1 rok ??? :???: ja się uczę od 1 podstawówki :lol: a niemiecki mam od 4 klasy Quote
wiki4 Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 WeronikaM napisał(a):a na każdej edward taki smutny i zły zarazem :) dlaczego masz angielski 1 rok ??? :???: ja się uczę od 1 podstawówki :lol: a niemiecki mam od 4 klasy Ahaha, chyba mu nie pasował taki układ :evil_lol: Bo mieliśmy badziewną szkołę i jako ostatnia klasa mieliśmy tylko niemiecki :roll: Więc mam od tego roku ;) Quote
WeronikaM Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 Bo mieliśmy badziewną szkołę i jako ostatnia klasa mieliśmy tylko niemiecki Więc mam od tego roku bidula :buzi: wiki - ty masz na imie Wiktoria ??? Quote
wiki4 Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 WeronikaM napisał(a):bidula :buzi: wiki - ty masz na imie Wiktoria ??? Bo ja wiem czy bidula :lol: Jeden przedmiot mniej :p Nie, Kunegunda :diabloti: Jak masz ochotę to napisz na gg: 8301077, pogadamy sobie żeby nie zaśmiecać galerii ;) Quote
WeronikaM Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 e tam od razu zaśmiecać :) "bidula" było oczywiście z ironią :lol: zaraz napisze :) a dzięki tobie moja galeria troche się ruszyła :d :buzi: dzięki :) Quote
wiki4 Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 WeronikaM napisał(a):e tam od razu zaśmiecać :) "bidula" było oczywiście z ironią :lol: zaraz napisze :) a dzięki tobie moja galeria troche się ruszyła :d :buzi: dzięki :) Na Gadu szybciej :lol: Nie ma za co ;) Miłego poniedziałku :loveu: Quote
Nikolaaa Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Cześć kochane, co u was, jak wam mija poniedziałek?? :) Quote
WeronikaM Posted January 11, 2010 Author Posted January 11, 2010 okey :D :D wszystko po staremu :) patrzcie jakie fajne coś znalazłam ♫ ♪♫ (●̮̮̃•̃) ♥♥ ♥♥ ٿ u nas ... :roll: to znaczy u mnie dziś w szkole było tak: 1 lekcja ok - geografia 2 fiza - było zastępstwo :loveu: i poszliśmy do sali onformatycznej :) 3 polski - spoko 4 niemiec - miała być kartkówka , ale ktoś wyskoczył z czekoladkami i przełożyła :cool3: 5 religia - test łatwizna - z od 1 do 5 przykazania ; 4 na 100% 6 matma - kartkówka - nsz, ne trudna - bedzie 4- 7 wos - test - trudny - może 3+ to tyle u Diany wszystko ok - wychodzi co kilka godzin na siq i do domciu - potem pójdziemy może na 2h spacerek :) ale się rozpisałam :oops: Quote
Kosmaty Gałganek Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 [quote name='WeronikaM'] 4 niemiec - miała być kartkówka , ale ktoś wyskoczył z czekoladkami i przełożyła :cool3: [FONT=Comic Sans MS]No nie mogę :roflt:[/FONT] Quote
Shel Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Ania! napisał(a):[FONT=Comic Sans MS]No nie mogę :roflt:[/FONT] hahaha ja jutro bd miała spr z niemca, blee Quote
sunshine Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 U nas też się tak przekupuje...:D A jak robisz te znaczki??:D bo one mi się czasem same zrobią alecelowo nie potrafie^^ My się nie poddajemy, ratujemy łapkę Tiary! Zapraszamy na bazarek dla Tiary !! http://www.dogomania.pl/threads/1774...8#post13870358 Quote
WeronikaM Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 No nie mogę też się zdziwiłam :cool3::lol::lol: ja jutro bd miała spr z niemca, blee nie nawidze j. niemieckiego :shake: U nas też się tak przekupuje.. no i dobrze :cool3::eviltong: A jak robisz te znaczki? ja ich nie robie, tylko 'gdzieś' znalazłam i zrobiłam kopiuj/wklej :eviltong::evil_lol::lol: My się nie poddajemy, ratujemy łapkę Tiary! Zapraszamy na bazarek dla Tiary !! http://www.dogomania.pl/threads/1774...8#post13870358 juże lece :):multi::loveu: Quote
WeronikaM Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 [quote name='wiki4']A ja lubię niemiecki :cool3: :diabloti: o jeju brawa dla wiki :) Quote
wiki4 Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 A za co te brawa? :cool3: My mamy fajną nauczycielkę i kiedyś też mieliśmy :lol: W ciągu 3 lat miałam 4 nauczycielki niemieckiego....:roll: Pierwszą mieliśmy 1,5 roku ale zaszła w ciążę. Śmialiśmy się z niej, że zacznie nam rodzić na lekcji, bo miała taki wielki bebech :) Była moją ukochaną :loveu: To z nią zaczynałam od podstaw i może dlatego. Potem dostałam taką wredną babę na pół roku . Bosz jak ja jej nienawidziłam :angryy: Później znowu na pół roku, taką jakaś nijaka była :diabloti: Świeżo po studiach i wydawało jej się, że wie najwięcej :roll: I na kończy do końca 6 klasy mieliśmy taką blondynkę. Fajna była, zachowywała się jak koleżanka nasza :evil_lol: No to się rozpisałam.... :lol: Quote
Recommended Posts