HuSkYy-Paulina-94 Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Ale masz cudenko :loveu::loveu::loveu: Więcej fotek prosze :D:D:cool3::cool3: jak fajnie smyczka w karmie ale ona taka krotka jest ??:evil_lol::loveu: Quote
WeronikaM Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 wrzucam kilka fotek ze spacerku :cool3: (mam jeszcze w aparacie, tylko nie zgrane) wiecie co ??:crazyeye: dziś jak karmiłam diane, to zauważyłam, że w worku (z karmą BOSCH) jest jakaś paczuszka.:cool3:.Wzięłam, otworzułam, a tam smycz - taka bajerancka (regulowana, z zapięciem do pasów, polarowa rączka) :evil_lol: potem patrzę na worek, a tam jest napisane "smycz ... gratis" fajnie co :multi: oto smycZka Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 WeronikaM napisał(a):Dzięki:loveu: za kilka dni zgram portreciki z aparatu;) smycz jest regulowana :cool3: trzymam za słowo :loveu::loveu: tez chce taka smyczke :loveu::loveu: chociaz niewiem po co mi skoro nawet psa nie mam ;/ z kotem sobie bede wychodzic na takiej smyczce ^^:D:D Quote
WeronikaM Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):Ale masz cudenko :loveu::loveu::loveu: Więcej fotek prosze :D:D:cool3::cool3: jak fajnie smyczka w karmie ale ona taka krotka jest ??:evil_lol::loveu: Dzięki:loveu: za kilka dni zgram portreciki z aparatu;) smycz jest regulowana :cool3: Quote
Onomato-Peja Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 fajna ta smyczka :lol: ja z boshowych gratisów miałam 4 sznury :eviltong: Quote
kajkoowa Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Śliczna kropa, sliczna smycz, super galeria i super foty - ale się zgrało:evil_lol: Quote
WeronikaM Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 dzięki wszystkim za miłe komentarze :loveu::loveu: teraz daje te portreciki (te obiecane:razz:) wiem, że mało, ale postaram się jeszcze w tygodniu coś pstryknąć :cool3: O Boże, nie wiecie co się u mnie dzieje - DIANA linieje :angryy: wszedzie są kłaki:shake: jak ide do szkoły to nie mam się w co ubrać, bo wszytsko w białej sierści:lol: koleżanki się ze mnie śmieją :evil_lol:i mówią, że daje psu do zabawy swoje ubrania Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 http://images43.fotosik.pl/135/5c817b93c078e9ebmed.jpg mmm jak oswietlilo mu pyszczek :lol::cool3::cool3: wymiziaj ten pysiu ode mnie:loveu::loveu: http://images49.fotosik.pl/135/db1285c7da2ecf27med.jpg a jakie tło ładniuskie bedzie jeszcze z ciebie fotograf :D:D:D:D:loveu::loveu: Quote
kajkoowa Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Super portety i w dodatku z nowa smyczką:loveu: Mój linieje 24 h na dobe siedem dni w tygodniu przez 12 miesięcy :evil_lol: Quote
WeronikaM Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 to nie jest zwykłe linienie :shake: Diane wystarczy dotknąć, a masz całą rękę w sierści A tak wogle to : Diana też linieje 24 h na dobę, 7 dni w tygodniu 365/366 dni w roku :evil_lol: tyle, że teraz jest znacznie obficiej :placz: Quote
Onomato-Peja Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 może po boshu ? mój po nim tez strasznie liniał a do tego kulał na tylną łapę przy zmęczeniu i miał looźne kupy :cool3: albo zrobiło się panience za ciepło :eviltong: to wtedy FURminator albo coatminator i do dzieła :evil_lol: Quote
WeronikaM Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 no pięknie :shake: może to rzeczywiście po BOSCHu :angryy: a może to po prostu linienie wiosenne :cool3: no, jak na razie ma dość luźne kupy :angryy: zaraz coś mnie trafi :angryy: kurde mogłam wziąć 3 kg, a nie [SIZE=6]15 kg :cool1: cudnie oby szybko minął ten miesiąc, to coś innego się kupi :roll: Quote
WeronikaM Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 coatminator:roll: pierwsze słyszę o czymś takim:oops: ale wyraz coat kojarzy mi się z psami długowłosymi (flat coated retriever) a masz racje z tym furminatorem, postaram się w czwartek coś załatwić ;) ----------------------- a i weźcie mi doradźcie, którą obróżkę rogza kupić vava rogz czy planet rogz ???????? Quote
Onomato-Peja Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 coatminator - działa tak samo jak FURminator FURminator - to firma jak np. adidas weź planeta :cool3: Quote
WeronikaM Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 dziewczyny !!! głosujcie na rysunek koleżanki http://www.rysunek.soprojekt.pl/Konkurs/Zdj/glos0809_zdj45.jpg numer 45 !!! PROSIMY !!! codziennie można oddać 1 głos ;) Quote
WeronikaM Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 głosujcie w ankiecie :cool3: http://www.dogomania.pl/forum/f37/ktora-obroza-rogz-139053/ Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 tez viva :loveu::loveu::loveu: ale w vivie mi sie nie podoba ten znaczek co tam jest wole ten niebieski ale i tak viva ladniejsza o 100 razy:loveu::loveu::loveu: a nie jednak mi sie nawet ten znaczek podoba :D:D:D Quote
WeronikaM Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 Dianie kupiłam obroże przeciw pchłom i kleszczom ;) uważacie, że są skuteczne???:cool3: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Onomato-Peja napisał(a):No to zależy jakiej firmy ;) Tak samo możesz napisać ' Kupiłam Dianie suchą karmę, czy uważacie, że jest dobra? ' Ja mam dla Atosa obroże Bayera klitix i przez całe lato 0 kleszczy :roflt::roflt::roflt::roflt:rozbroilas mnie z ta karma :mdleje::cool3: Quote
Onomato-Peja Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 WeronikaM napisał(a):Dianie kupiłam obroże przeciw pchłom i kleszczom ;) uważacie, że są skuteczne???:cool3: No to zależy jakiej firmy ;) Tak samo możesz napisać ' Kupiłam Dianie suchą karmę, czy uważacie, że jest dobra? ' Ja mam dla Atosa obroże Bayera klitix i przez całe lato 0 kleszczy Quote
WeronikaM Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 :icon_roc: CHODZIŁO MI, O TO, że (sory za duże litery, ale jakoś tak wyszło) pytam się czy obroże przeciwpchelne są lepsze czy gorsze od preparatów, które wyciska się na karku :lol::lol: Quote
Onomato-Peja Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 WeronikaM napisał(a)::icon_roc: CHODZIŁO MI, O TO, że (sory za duże litery, ale jakoś tak wyszło) pytam się czy obroże przeciwpchelne są lepsze czy gorsze od preparatów, które wyciska się na karku :lol::lol: no tak, ale to też zależy od firmy ;p obroża hiltona napewno jest gorsza od kropli frontline:cool3: Quote
Recommended Posts