DomixX Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 mała biedulka:-(Niech sie szybciutko ta ranka zagaja...;) Słodka...:loveu::loveu: Quote
WeronikaM Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 przemywałaś ją czyms? przemywałam rywanolem ;) i owinęłam bandażem, bo krew ciągle się lała i nie chciała przestać :shake::roll: Skoro Dianka nie mioala złych zamiarów a ON stał spokojnie to po co facet napinał smycz?:shake:Nie wiem dokładnie czy ON się wyrywał, czy nie, bo to bylo 20 metrów ode mnie. Facet chciał odciągnąć swego owczarka, bo pewnie nie chciał, aby ten ON miał kontaktu z /Dianą :roll: Dziwni są ludzie w dzisiejszych czasach, kupują psy nie wiedząc nic o socjalizacji itp. :shake: Quote
zmierzchnica Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 WeronikaM napisał(a):przemywałam rywanolem ;) i owinęłam bandażem, bo krew ciągle się lała i nie chciała przestać :shake::roll: Nie wiem dokładnie czy ON się wyrywał, czy nie, bo to bylo 20 metrów ode mnie. Facet chciał odciągnąć swego owczarka, bo pewnie nie chciał, aby ten ON miał kontaktu z /Dianą :roll: Dziwni są ludzie w dzisiejszych czasach, kupują psy nie wiedząc nic o socjalizacji itp. :shake: To, że Twój psiak nie miał złych zamiarów, nic nie znaczy... Frotek zareagowałby tak samo. Boi się podbiegających do niego psów luzem i tyle, ma prawo. Onek był na smyczy, co już samo przez się ogranicza kontakt... Jeśli drugi pies jest na smyczy i na widok innego psa nie jest spuszczany, to najpewniej dlatego, że właściciel nie chce kontaktu - między innymi dlatego, że jego pies może być agresywny. Socjalizacja to trochę nadużywane słowo, wykorzystuje się je do pokrywania braku w wychowaniu... Nie twierdzę, że tak u Ciebie jest ;) Tylko warto pomyśleć o innych. Ja po czymś takim - zabawowym podejściu do mnie większego psa, gdy jestem z Frotkiem - mam tydzień odkręcania u niego lęków i agresji... Dianka na zdjęciach piękna jak zawsze ;) Quote
Minerva Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Super fotki, psiury fajnie skaczą. Rana nie wygląda na dużą, niech Dianka się szybko kuruje :) Quote
Anusia&Saba Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Ale miałam zaległości, na szczęście nadrobiłam ;) Ranka do wesela się zagoi ;) Quote
WeronikaM Posted December 3, 2009 Author Posted December 3, 2009 zmierzchnica napisał(a):To, że Twój psiak nie miał złych zamiarów, nic nie znaczy... Frotek zareagowałby tak samo. Boi się podbiegających do niego psów luzem i tyle, ma prawo. Onek był na smyczy, co już samo przez się ogranicza kontakt... Jeśli drugi pies jest na smyczy i na widok innego psa nie jest spuszczany, to najpewniej dlatego, że właściciel nie chce kontaktu - między innymi dlatego, że jego pies może być agresywny. Socjalizacja to trochę nadużywane słowo, wykorzystuje się je do pokrywania braku w wychowaniu... Nie twierdzę, że tak u Ciebie jest ;) Tylko warto pomyśleć o innych. Ja po czymś takim - zabawowym podejściu do mnie większego psa, gdy jestem z Frotkiem - mam tydzień odkręcania u niego lęków i agresji... Dianka na zdjęciach piękna jak zawsze ;) tak, ;) po prostu to moja wina, że spuściłam ją z oczu :roll: dzięki wszystkim za odwiedziny - jutro fotki ;) Quote
zmierzchnica Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 WeronikaM napisał(a):tak, ;) po prostu to moja wina, że spuściłam ją z oczu :roll: dzięki wszystkim za odwiedziny - jutro fotki ;) Zdarza się, niestety ;) Dobrze, że nic poważniejszego się nie stało. Czekamy na foty :) Quote
Lucky. Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Szkoda Diana, niech ranka się goi szybko ":) Quote
WeronikaM Posted December 4, 2009 Author Posted December 4, 2009 i kto powiedział, że jak facet ??? :mad: Quote
WeronikaM Posted December 4, 2009 Author Posted December 4, 2009 ...................................................................................... Quote
WeronikaM Posted December 4, 2009 Author Posted December 4, 2009 i to już w normalnej obroży ;) Quote
kajkoowa Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 http://lh5.ggpht.com/_p9lQWPgZRCM/SxlJfR9uM-I/AAAAAAAAALE/d3kZ0PIk9v0/DSC_7481.JPG ale fajna minka:loveu: Quote
WeronikaM Posted December 4, 2009 Author Posted December 4, 2009 koniec na dzis ...................... Quote
Pestka Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Ale jej ladnie w tej chusteczce różowej :loveu: Quote
Infortune. Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Róż to zdecydowanie jej kolor :loveu: W czarnym też ładnie, ale czaszka prawdziwej damie średnio pasuje :eviltong: Quote
DomixX Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 :loveu::loveu: witamy was:multi: Ale ślicznotka pięknie jej... Quote
WeronikaM Posted December 4, 2009 Author Posted December 4, 2009 dziękujemy wam wszystkim :loveu: Quote
Patisa Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 http://images36.fotosik.pl/109/3e378b83b9154194med.jpg Dianka - co za punkowa kobieta, mrruuuu ;] pozdrawiamy :) Quote
Minerva Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 http://lh4.ggpht.com/_p9lQWPgZRCM/SxlJmAhuklI/AAAAAAAAAL8/Et4tKuk1nU4/DSC_7498.JPG Hihi, jakie uszy. do pyszczka jej w różu :) Quote
Recommended Posts