Cavy Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 WeronikaM napisał(a):cześć wszystkim !!!! :multi: tak, 3 zł :evil_lol::evil_lol: po nasz nie pierwszy hilton i nic nam się do tej pory nie rozwaliło, a poza tym Diana nie ciągnie mocno na smyczy :shake: - na szczęście :eviltong:, więc nie rozerwała jeszcze żadnej obroży hiltona. Ja obroże Hiltona bardzo lubie, bo mają ładne wzory i kolory i myślałam, że utrzymają Tofika, ale sie przeliczyłam. :evil_lol: W każdym Hiltonie naszym pękł ten zatrzask plastikowy. Dwie obroże wytrzymały jakoś ponad rok, a dwie inne niecały miesiąc. :D Quote
:: FiGa :: Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 A my mamy głównie obroże parciane i wszystkie się spisują :diabloti: Quote
Shel Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 My też będziemy mieć hiltonka :). Od Caprisiowych. Tylko nie wiem czy będzie dobry :placz: Quote
Infortune. Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Bardzo ładna obróżka. :loveu: Ja tam na hiltony nie narzekam, obrożę mam już ponad rok (co prawda nie używam jej bardzo często, ale używam :lol:) i się trzyma świetnie. Quote
Onomato-Peja Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 jaka szerokość tej obroży, bo wygląda na dianie jak 15 mm? ;) przydałyby się jakieś footki :cool3: Quote
madziulik_13 Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Hej :evil_lol: Dzięki za zaglądanie do nas :diabloti: Również będzie zaglądać często :p Quote
bianka19 Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Siemanko Wam :D:D:D Śliczne fotki :loveu: Quote
WeronikaM Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 jaka szerokość tej obroży, bo wygląda na dianie jak 15 mm? 2 cm:eviltong: W każdym Hiltonie naszym pękł ten zatrzask plastikowy. Dwie obroże wytrzymały jakoś ponad rok, a dwie inne niecały miesiąc. byłam dziś na spacerku i cały czas miała hiltona i jak zobaczła w oddali psa to ciągnęła smycz, że ledwo mogłam utrzymać :roll::evil_lol:, a obróżka cała :cool3: tak tak, fotki by się przydały, ale na razie ich brak :placz: jutro porobię trochę wyżełkowi i dowiem się jak się zwie :loveu: Quote
WeronikaM Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 a i kupiliśmy dziś szelki ze smyczą ( ta w środku) słabo widać, ale znalazłam jakąś fotkę w google --- zrobiłam w PS banerki :oops: okropne wiem zima i jesienny -za mały napis Quote
WeronikaM Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 wiosna lato :oops::oops: najgorsze i takie inne Quote
Pestka Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Fajne bannerki, ten mi się najbardziej podoba ;) http://img94.imageshack.us/img94/9524/zimowagaleriadiany3bann.jpg Quote
WeronikaM Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 mamy fotki :multi: z dzisiejszego spacerku (7.30 - 9.00):evil_lol: 640x480 :multi::multi: Quote
WeronikaM Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 ------------------------------------ i szelki obroża hilton Quote
iwcza Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 http://img269.imageshack.us/img269/9499/dsc7145.jpg My mieliśmy tego samego froga, ale obrożę :loveu::loveu::loveu: Quote
Onomato-Peja Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Bardzo fajne te szelki :) Czy mi się wydaje, czy Dianka schudła :cool3:? Quote
WeronikaM Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 Czy mi się wydaje, czy Dianka schudła ? szczerze mówiąc to chyba dzięki tobie :eviltong: to ty nas namawiałaś na brita light cena bardzo maleńka, a przy odrobinie ruchu, Dianka znowu jest w formie :eviltong: już nam się kończy i nie wim co wziąć, bo po bricie sierść bardzo błyszczy, kupki ok, nie śmierdzi z pyska itd. , a chciałabym też spróbować coś z wyższej półki - może acana, eukanuba ? :cool3: My mieliśmy tego samego froga to nie frog, tylko podróba :eviltong::evil_lol: , bo nie ma orginalnej metki i naszywki :lol: i bardzo tanio (za szelki + smycz = 35zł ) :loveu: reszta fotosów sory, ale dianie ne da się zrobić ładnej foty, bo ciągle jest w ruchu :angryy: płaski brzuszek - mrrr :loveu::loveu: Quote
WeronikaM Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 przez tyle lat była gruba przez te wszystkie ciąże urojone, obżarstwo i teraz jak schudła to skóra z niej wisi jak bassetowi :eviltong::eviltong::roll: wy też te wszystkie obroże, smycze kupujecie z własnej kieszeni, czy rodzice wam dają ??? :roll: bo ja co uzbieram to wydaje na akcesoria dla Diany (chociaż jest już ich nadto :evil_lol:) Quote
WeronikaM Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 ostanie zdjęcie -skoczek :loveu::loveu: Quote
Lilo. Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 mówiłam ci już że diana jest piękna ? ja wydaje wszystko ze swojej kieszeni chyba że na karme czy coś . a tak oboroża zabawki to ja muszę płacić. ;x dlatego ma tylko szelki i jedną obrożę chociaż mam na oku taką ładną obróżke. ;:razz: Quote
WeronikaM Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 ja też płacę za prawie wszystko , oprócz weta i karmy :eviltong: mówiłam ci już że diana jest piękna ? nie raz :multi: - uchole :loveu: Quote
Onomato-Peja Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 dlatego krój inny niż frog ma :evil_lol: Eukanuba to nic nadzwyczajnego Acana jak najbardziej polecam :cool3: Moja psina uwielbia, Orijen też dobry, ale Rasta jakoś za nim specjalnie nie przepada a Acanę wpier**** aż jej się uszy trzęsą :diabloti: fajny skład ma, dawkowanie nawet, nawet ;) Quote
Shel Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Fajnei jej w tym wzorku :) To jest Floral Rogza czy jakoś tak,prawda? Quote
wiki4 Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 http://img21.imageshack.us/img21/3483/dsc7160.jpg Ale się odbija na tym tle :razz: Na pewno nie masz problemu z jej znalezieniem, bo ja mam :evil_lol: Quote
Recommended Posts