Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

WeronikaM napisał(a):
cześć wszystkim !!!! :multi:

tak, 3 zł :evil_lol::evil_lol:
po nasz nie pierwszy hilton i nic nam się do tej pory nie rozwaliło, a poza tym Diana nie ciągnie mocno na smyczy :shake: - na szczęście :eviltong:, więc nie rozerwała jeszcze żadnej obroży hiltona.

Ja obroże Hiltona bardzo lubie, bo mają ładne wzory i kolory i myślałam, że utrzymają Tofika, ale sie przeliczyłam. :evil_lol:
W każdym Hiltonie naszym pękł ten zatrzask plastikowy. Dwie obroże wytrzymały jakoś ponad rok, a dwie inne niecały miesiąc. :D

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jaka szerokość tej obroży, bo wygląda na dianie jak 15 mm?

2 cm:eviltong:

W każdym Hiltonie naszym pękł ten zatrzask plastikowy. Dwie obroże wytrzymały jakoś ponad rok, a dwie inne niecały miesiąc.

byłam dziś na spacerku i cały czas miała hiltona i jak zobaczła w oddali psa to ciągnęła smycz, że ledwo mogłam utrzymać :roll::evil_lol:, a obróżka cała :cool3:

tak tak, fotki by się przydały, ale na razie ich brak :placz:
jutro porobię trochę wyżełkowi i dowiem się jak się zwie :loveu:

Posted

a i kupiliśmy dziś szelki ze smyczą ( ta w środku)
słabo widać, ale znalazłam jakąś fotkę w google

---
zrobiłam w PS banerki :oops: okropne wiem

zima

i jesienny

-za mały napis

Posted

Czy mi się wydaje, czy Dianka schudła ?

szczerze mówiąc to chyba dzięki tobie :eviltong:
to ty nas namawiałaś na brita light
cena bardzo maleńka, a przy odrobinie ruchu, Dianka znowu jest w formie :eviltong:
już nam się kończy i nie wim co wziąć, bo po bricie sierść bardzo błyszczy, kupki ok, nie śmierdzi z pyska itd. , a chciałabym też spróbować coś z wyższej półki - może acana, eukanuba ? :cool3:

My mieliśmy tego samego froga

to nie frog, tylko podróba :eviltong::evil_lol: , bo nie ma orginalnej metki i naszywki :lol:
i bardzo tanio (za szelki + smycz = 35zł ) :loveu:
reszta fotosów

sory, ale dianie ne da się zrobić ładnej foty, bo ciągle jest w ruchu :angryy:

płaski brzuszek - mrrr :loveu::loveu:

Posted

przez tyle lat była gruba przez te wszystkie ciąże urojone, obżarstwo i teraz jak schudła to skóra z niej wisi jak bassetowi :eviltong::eviltong::roll:

wy też te wszystkie obroże, smycze kupujecie z własnej kieszeni, czy rodzice wam dają ??? :roll:
bo ja co uzbieram to wydaje na akcesoria dla Diany (chociaż jest już ich nadto :evil_lol:)

Posted

mówiłam ci już że diana jest piękna ?
ja wydaje wszystko ze swojej kieszeni chyba że na karme czy coś .
a tak oboroża zabawki to ja muszę płacić. ;x
dlatego ma tylko szelki i jedną obrożę chociaż mam na oku taką ładną obróżke. ;:razz:

Posted

dlatego krój inny niż frog ma :evil_lol:
Eukanuba to nic nadzwyczajnego
Acana jak najbardziej polecam :cool3: Moja psina uwielbia, Orijen też dobry, ale Rasta jakoś za nim specjalnie nie przepada a Acanę wpier**** aż jej się uszy trzęsą :diabloti: fajny skład ma, dawkowanie nawet, nawet ;)