WeronikaM Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 heja ;) i dzięki, że jeszcze tu wpadacie :kiss_2: Quote
BellaLab Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 hej!:) http://images38.fotosik.pl/219/326eb8aa5564dcfcmed.jpg jaki szaleniec cudny:) Quote
.Agata. Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 http://images38.fotosik.pl/219/326eb8aa5564dcfcmed.jpg widać że wariatka.. :evil_lol::loveu: Quote
Anusia&Saba Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Fajny ten bannerek, ale jest chyba na nim błąd- "Dalmatynka Diany"? :p Quote
Lilo. Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 pięna, piękna, piękna i tak milion razy jest twoja Diana ! (; muszę się pochwalić byłam w Zamościu i bardzo podobał mi się różowy ratusz. ;] Quote
WeronikaM Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 Zamościu i bardzo podobał mi się różowy ratusz super :multi: pięna, piękna, piękna i tak milion razy jest twoja Diana dzięki :loveu: Fajny ten bannerek, ale jest chyba na nim błąd- "Dalmatynka Diany"? tak, prawidłowe Ślicznee psiaki bede wpadać ;] fajnie :multi::multi: Cześć Wam cześć :bye: Quote
WeronikaM Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 ale dużo komentarzy, aż się pogubiłam i muszę w 2 postach :oops: cd. ell heey ;'] xDD hejka :hand: widać że wariatka.. hehe :cool3: jaki szaleniec cudny wiem ;) dzięki Cześć Jak się macie? siemka ;) A dobrze, wszystko ok jak na razie :p ------------------------------- juto nie jadę , do babci i dziadka, czyli nie będę mieć fotek maluszka :shake: :-( Quote
WeronikaM Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 wiki4 napisał(a):Cio tam? ;) i możliwe, że jutro/w przyszłym tyg pójdziemy na szczepienia (nosówka, psi kaszel) :p Quote
wiki4 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 WeronikaM napisał(a):i możliwe, że jutro/w przyszłym tyg pójdziemy na szczepienia (nosówka, psi kaszel) :p Ja też muszę iść niedługo :roll: Nie lubię jak ona tak piszczy, czipować będziemy :lol: Quote
WeronikaM Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 czipować będziemy super ;) ---- przed chwilą Daian zerwała się na równe nogi i zaczęła szczekać jak opętana :crazyeye: .Wypuściłam ją na dwór (zeby obszczekała przechodnia), ale nikt nie przechodził obok naszego domu :-o . Ona dalej wlepiała ślepio w to samo miejsce i szczekała. Po chwili przestała. A najlepsze, że było to dokładnie w tym czasie, gdy oglądałam filmik o duchach :crazyeye: . Boję się pójść spać:shocked!: Quote
wiki4 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 WeronikaM napisał(a):super ;) ---- przed chwilą Daian zerwała się na równe nogi i zaczęła szczekać jak opętana :crazyeye: .Wypuściłam ją na dwór (zeby obszczekała przechodnia), ale nikt nie przechodził obok naszego domu :-o . Ona dalej wlepiała ślepio w to samo miejsce i szczekała. Po chwili przestała. A najlepsze, że było to dokładnie w tym czasie, gdy oglądałam filmik o duchach :crazyeye: . Boję się pójść spać:shocked!: To przez nas, prawda? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
WeronikaM Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 To przez nas, prawda? takk :evil_lol::evil_lol::evil_lol::roll: wredotty :diabloti: Quote
wiki4 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 WeronikaM napisał(a):takk :evil_lol::evil_lol::evil_lol::roll: wredotty :diabloti: Było trzeba zrobić tak jak ja i nie oglądać :evil_lol: Zapraszamy na wątek :razz: Quote
kajkoowa Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Hej:hand: Czekam na zdjęcia nowe, duże:loveu: Quote
łamAga Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Hejka :multi: Nio ja też mam wszędzie włosy Nerona :shake: czasami to aż mi wstyd jak mam gości i ktoś w herbacie znajdzie pływającego włoska :evil_lol: a kurde codziennie odkurzam , codziennie go wyczesuje i tak mało to pomaga :angryy: ale kurde w zębach to chyba jeszcze nie znalazłam :diabloti: Quote
kajkoowa Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 dOgLoV napisał(a):Hejka :multi: ale kurde w zębach to chyba jeszcze nie znalazłam :diabloti: No to się ciesz:diabloti::diabloti: A ja tak zapytam jakie imie ma maluszek?:cool3: Quote
Avaloth Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 http://images38.fotosik.pl/219/cab89044b7d8d42fmed.jpg ogon mega wyszedł :evil_lol::evil_lol::evil_lol: więcej :loveu: z sierścią u mnie też przekichane:shake: na ubraniach wszystkich, w jedzeniu, w piciu, nawet w plecaku między książkami znalazłam pare włosów ostatnio :eviltong: Quote
Recommended Posts