WeronikaM Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 Tak to się dzieje gdy kupuje się psa u pseudohodowcy. dokładnie :roll: A z tą chorobą to w sumie nic dziwnego... ale w każdym bądź razie trzymam za niego kciuki i za Diankę też. dzięki wielkie :multi: Quote
Chantell Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 ojeje... :( pewnie jakiś pasożyt albo inne świństwo. Pewnie nie był szczepiony ani nic z tych rzeczy.. o sterylka? xD no to trzymamy kciuki zeby wszystko sie udało :) a no i co mówisz, że Diana nic nie umie? xD Quote
kajkoowa Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Trzymam kciuki za malucha. Szkoda go, tak to jest z psami od pseudohodowców. Trzymam kciuki za Diankę i malucha, wymiziaj ich ode mnie :loveu: Quote
Chantell Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 i jak mały będzie się w końcu zwał? xD Quote
WeronikaM Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 i jak mały będzie się w końcu zwał? xD ne wiem Trzymam kciuki za Diankę i malucha, wymiziaj ich ode mnie dzięki, wymiziam a kiedy tytul zmienisz? a po co ?? ;p ? Quote
Chantell Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 no to wymyśl coś wreszcie, bo pies potem nie będzie mógł się przyzwyczaić Quote
Chantell Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 haha xD no wiesz co? jak możesz ^^ może lepiej Śliwowica? <lol> Quote
kajkoowa Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Albo Soplica:diabloti::evil_lol: Ale ja już mam Soplicę:diabloti: Jak z maluszkiem?:loveu: Quote
WeronikaM Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 Jak z maluszkiem? lepiej :loveu: Diana po sterylce wszystko jest ok, jak na razie to jeszcze się wybudza. Podnosi głowę, próbuje wstawać, a ogon to już lata na wszystkie strony sterylka trwała około 50 minut zdjęcie szwów za 9 dni. zapłaciliśmy 250 zł (to dużo, czy mało - jakie są u was stawki?) u weta w domu Quote
jonQuilla Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 [FONT=Georgia]ja za sterylizację Salsy płaciłam zdaje się 300 albo 400zł, nie pamiętam dokładnie choć było to w marcu tego roku :evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
zmierzchnica Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Ja płaciłam tyle samo :p Biedna Dianka, najgorsze są pierwsze dni... A potem tylko będzie szczęście, że problem z cieczkami i tym podobnymi już z głowy, że nie trzeba bać się nowotworów i ropo i tak dalej :lol: Quote
WeronikaM Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 najgorsze są pierwsze dni... :roll: -- raz się zsikała :evil_lol: dałam inne coś pod dupsko. Już kilka razy podnosiła się i zmieniała pozycję :razz: . Ale w ogóle nie chce pić :shake: :roll: Quote
zmierzchnica Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Normalne, moja młoda też nie chciała :shake: Jutro będzie już lepiej o wiele :p Quote
taxelina Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Trzymam kciuki zeby komplikacj nie bylo! Quote
jonQuilla Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 [FONT=Georgia]na pewno wszystko będzie dobrze :) trzymam mocno kciuki :kciuki: Salsa dość szybko wróciła do siebie, na drugi dzień po sterylce już musiałam pilnować jej żeby nie skakała, biegała itd. :shake: Nie był nam także potrzebny kołnierz, nie gmerała zbytnio przy szwach a jeśli zaczynała to reagowała na FUJ albo NIE a powiedz jak dzisiaj Dianka się czuje? [/FONT] Quote
kajkoowa Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Wszystko będzie dobrze, ja do mojego psa po kastracji to bałam się zbliżać, bo miał takie morderczy wyraz pyszczka:diabloti: I chodził jakby mial ze 2 promile:evil_lol: I mimo że się zataczal chciał łaźic po całym domu. Ale na następny dzień mu minęło, mimo, że był wkurzony co robią tam te szwy:evil_lol: Wycałuj ode mnie towarzystwo:loveu: Quote
Marta_Ares Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 o ciahnieta panna, dobrze zrobiliscie, a cena nie jest chyba az taka wysoka Quote
WeronikaM Posted October 24, 2009 Author Posted October 24, 2009 a powiedz jak dzisiaj Dianka się czuje? już coraz lepiej :multi::loveu: już normalnie chodzi, pije(:multi:), ale od operacji nic nie zjadła :shake: Dziś rano wypiła wodę mineralną i zwymiotowała :diabloti: ją Przegotowana była lepsza :evil_lol: ;):p teraz śpi :loveu: dzisiaj byłyśmy nawet na 10 minutowym spacerku :lol:, a reszta to 30 sekundowe wyjścia na ogródek, sik i do łóżeczka :evil_lol: na szczęście na razie nie interesuje się raną, więc nie zakładamy kołnierza ;) cena nie jest chyba az taka wysoka też mi się tak wydaję ;) Wycałuj ode mnie towarzystwo ok :kiss_2: -- Mały ma się coraz lepiej :multi: od poniedziałku do czwartku nic nie chciał jeść, a teraz już jes ok ;):multi: Quote
Pestka Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 No to super, że się wsyzstko udało! Bardzo się cieszę! :multi: Quote
kajkoowa Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Cześć:hand: Ciesze się, że wszystko z psiakami dobrze:loveu: Quote
Recommended Posts