Anusia&Saba Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Przeczytałam tytuł i jestem w szoku :-( Taka młoda sunia...['] Trzymaj się! :glaszcze: Quote
as_kate Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Strasznie mi przykro, :( Pamietaj o niej, ciesz się wspomnieniami, wtedy będzie żyła wiecznie. Trzymaj sie , jesteśmy z Tobą :calus: Przytul się do Diany! Quote
Dynamique Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 :placz::placz:Tak mi przykro :placz::placz: Quote
WeronikaM Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 dziękuje wam za współczucie kochani :kiss_2: nigdy nie zapomnę :-( Quote
Onomato-Peja Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 OMB :placz: jak przeczytałam co napisałaś u mnie powiedziałam tylko ' ku**a co? jak to? ' To jest niewyobrażalne ! Ona była taka młoda :-( aż się popłakałam :-( to okropne :-( bardzo Ci współczuję, trzymaj się :-( Quote
WeronikaM Posted October 11, 2009 Author Posted October 11, 2009 byłam u dziadka i rzeczywiście ma psiaka - chłopaka :roll: identyczny jak Tequila, ale mordkę ma bardziej szorstkowłosą :cool3: nie udało mi się zrobić zdjęć, bo było ciemno, a maluch jest bardzo ruchliwy, że nie da się za nim nadążyć. Dziadek dalej taki nieswój -nie dziwię mu się :-( . Brata wziął tak szybko między innymi dlatego, że ma od również młodsze wnuki (5lat i 7lat), które , jak by się dowiedziało to też by ryczało, a teraz nie widzą różnicy w psiakach . Zaraz dam kilka fotek z wczorajszego spaceru DIANA&BLOOM ;) Quote
taxelina Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 eh troche glupio tak oszukiwac wnuki ale widac nie mial wyjscia :( Quote
WeronikaM Posted October 11, 2009 Author Posted October 11, 2009 eh troche glupio tak oszukiwac wnuki ale widac nie mial wyjscia też tak uważam, mógł poczekać i byśmy kupili z prawdziwej hodowli :roll: , ale już co się stało, to się nie odstanie :roll::shake: Quote
WeronikaM Posted October 11, 2009 Author Posted October 11, 2009 przepraszam, za beznadziejną jakość, ale aparat został u dziadków :-( rozmazane fotki, bo psy w ciągłym ruchu :lol: Quote
WeronikaM Posted October 11, 2009 Author Posted October 11, 2009 bloom :loveu: diana i właścicielka blooma tylko tyle, bo reszta jest jeszcze bardziej rozmazana, przepraszam jeszcze raz za jakość :oops: Quote
taxelina Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 e tam nie przepraszaj, fajnie ze sa zdjecia! Quote
WeronikaM Posted October 11, 2009 Author Posted October 11, 2009 we wtorek będę mieć aparat więc porobię ładne zdjątka :cool3: a w sobotę jadę do dziadka, więc będę mieć też foty malucha :loveu: pomóżcie wybrać imię :cool3: [SIZE="1"]Tekilka :-( Quote
jonQuilla Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 [FONT=Georgia]przyszłam do Was w odwiedziny a tutaj taka smutna wiadomość przykro mi z powodu Tekili :roll: :glaszcze:[/FONT] Quote
C&B Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Mnie dziadek też chciał tak oszukać jak miałam 5 lat, ale zdecydował się powiedzieć... Quote
bianka19 Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Super fotki , tylko szkoda ,że rozmazane :roll: Ale to nic i tak cudne :loveu: Quote
WeronikaM Posted October 11, 2009 Author Posted October 11, 2009 Mnie dziadek też chciał tak oszukać jak miałam 5 lat, ale zdecydował się powiedzieć... mój dziadek, jak miałam z 9 lat to jego "kaukaz" bardzo stary odszedł ze starości, a on powiedział, że uciekł i już nie wrócił :roll: kłamczuch :eviltong: powoli dochodzę do siebie :roll: trzeba się pogodzić z rzeczywistością :placz: Quote
wiki4 Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 http://images44.fotosik.pl/212/52b37d2b02c8e405.jpg Słodkie mordki :loveu: Dziękujemy za odwiedzinki w naszej galerii ;) Quote
WeronikaM Posted October 11, 2009 Author Posted October 11, 2009 [quote name='wiki4']http://images44.fotosik.pl/212/52b37d2b02c8e405.jpg Słodkie mordki :loveu: Dziękujemy za odwiedzinki w naszej galerii ;) to my dziękujemy :p i zapraszamy ponownie (gdy będą lepsze fotki) :lol: Quote
wiki4 Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 WeronikaM napisał(a):to my dziękujemy :p i zapraszamy ponownie (gdy będą lepsze fotki) :lol: Oj wpadniemy do Was i to pewnie nie raz ;) Quote
WeronikaM Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 oj fotki to we wtorek tak na 40%, raczej będą w środę ;) Quote
wiki4 Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Jak tam nowy mieszkaniec? Oswoił się już troszkę z nowym otoczeniem ? ;) Quote
WeronikaM Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 wiki4 napisał(a):Jak tam nowy mieszkaniec? Oswoił się już troszkę z nowym otoczeniem ? ;) widziałam go tylko raz :placz: ale dziadek mówi, że już się zaklimatyzował :p tylko na razie trochę nieufny - co minie z czasem ;) jak była jeszcze Tekila to jak przychodziłam do dziadka, to ona skakała, lizała, przytulała, kładła na plecach i nie mogła się mną nacieszyć, a brat (pomóżcie znaleźć imię) jak przychodzę to najpierw szczeka, widzi, że to ktoś dobry, podchodzi, przymila się, kładzie na plecach i domaga pieszczot - prawdziwy chłopak :eviltong: . On jest bardziej opanowany, Tekilka była b ardziej żywsza :roll: zresztą prawdziwy wykład zrobię wam w piątek, wtedy pojadę do dziadka ;) Quote
wiki4 Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Powiadasz imię ... hmm...:cool3: Paździoch :evil_lol: Nie no żartuję oczywiście :lol: Poszukaj może na wątku o psich imionach ;) Quote
Recommended Posts