Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

uwielbiam dalmatyńczyki! Znałam aż całe dwa. Moją sympate zyskały głownie przez ich umaszczenie, później oczywiście przez disneya, ale i również przez to w jaki sposób są powiązane z końmi :D ;)

Posted

Tekilka za TM :-( :placz: [*]
Nie wiem co się dokładnie stało. Dziadek nie chce mi powiedzieć. Na pewno to nie choroba, na polowania nie chodziła, więc na pewno nie została zastrzelona. :-( . Miewam wrażenie, że wbiegła pod samochód... :placz: :placz:

Posted

Trzymaj sie

Przykro mi.

przykro mi

dziękuje :-(

może ktoś ją otruł?

może i masz rację ;) , ale to teraz już nieważne jak :placz:

dziadek podobno był tak roztrzęsiony stratą suni, że zadzwonił do 'chodowcy' i kupił brata :roll:
dzisiaj jadę, więc zobaczę :roll:
[SIZE="1"]Kila
  • nie da się zapomnieć :placz:
  • Posted

Nie wierzę :-(:-(:-(

[FONT=Georgia]"Są tam łąki i wzgórza dla wszystkich naszych Wyjątkowych Przyjaciół, więc mogą razem bawić się i biegać. Jest mnóstwo jedzenia, wody i słońca- nasi Przyjaciele żyją w cieple i dostatku. Wszystkim zwierzętom, które były chore i stare zostaje przywrócone zdrowie i wigor, ranne i okaleczone zostają uzdrowione i są znowu silne, dokładnie takie, jakie pozostały w naszych wspomnieniach i w snach z dni minionych.[/FONT]

[FONT=Georgia]Są tam szczęśliwe i zadowolone, z wyjątkiem jednej, małej rzeczy: każde z nich tęskni za kimś wyjątkowym, za kimś kto pozostał. Razem bawią się i biegają, ale przychodzi taki dzień, kiedy jedno z nich nagle się zatrzymuje i spogląda w dal. Jego błyszczące oczy patrzą uważnie, jego ciało zaczyna drżeć. Raptem oddziela się od innych, biegnie przez zieloną trawę, szybciej i szybciej...Poznał Cię! I kiedy Ty i Twój Przyjaciel wreszcie się spotkaliście, przytulacie się do siebie w radości ponownego połączenia- nigdy już nie będziecie rozdzieleni. Deszcz szczęśliwych pocałunków na Twojej twarzy, ręce tulą ukochaną głowę, znów patrzysz w te ufne oczy, które tak dawno odeszły z Twojego życia, ale na zawsze pozostały w sercu...I już razem przechodzicie przez "Tęczowy Most".[/FONT]

Biegaj mała za TM

• :placz:
  • Posted

Jeju no co za plaga na tym dogo już drugi wątek z taką straszną wiadomością:placz::placz:
    Poprostu nie moge w to uwierzyć. Bardzo mi przykro, trzymaj się:placz::placz:
    Dla malenkiej{*}