WeronikaM Posted October 3, 2009 Author Posted October 3, 2009 Anusia&Saba napisał(a):Z małą czyli z Tekilą :cool3: dokładnie ;) psiak rośnie, a ja nadal na Tekilę 'mała' mówię, bo się przyzwyczaiłam ;) Quote
Chantell Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 aa xD to Teqila ma dopiero 4 miesiące? wow... xD Wygląda na starszą Quote
yoshiyuki Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 uwielbiam dalmatyńczyki! Znałam aż całe dwa. Moją sympate zyskały głownie przez ich umaszczenie, później oczywiście przez disneya, ale i również przez to w jaki sposób są powiązane z końmi :D ;) Quote
Marta_Ares Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 http://images47.fotosik.pl/208/f4a3f5f510580a30med.jpg wykopki:diabloti: :loveu: :loveu: Quote
bianka19 Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Superanckie zdjęcia :loveu::loveu::cool3: Quote
asiunia Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Tequila chyba duża jest jak na swój wiek?;) Quote
Cavy Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Witamy się i pozdrawiamy gorąco. :loveu: :cool3: Quote
WeronikaM Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 Tekilka za TM :-( :placz: [*] Nie wiem co się dokładnie stało. Dziadek nie chce mi powiedzieć. Na pewno to nie choroba, na polowania nie chodziła, więc na pewno nie została zastrzelona. :-( . Miewam wrażenie, że wbiegła pod samochód... :placz: :placz: Quote
taxelina Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 kurcze :( bardzo mi przykro. moze dziadek jest w szoku i nie chce na razie mowic? Quote
WeronikaM Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 deer_1987 napisał(a):kurcze :( bardzo mi przykro. moze dziadek jest w szoku i nie chce na razie mowic? dokładnie tak jest Quote
Marta_Ares Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Na prawde nie wiem co sie ostatnio dzieje na tym dogo:roll: co chwila jakis pies:-( Bardzo mi przykro, Trzymaj sie Tekila [*] [*] Quote
Chantell Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 o Boże... a była taka piękna... :( [*] [*] [*]....przykro mi...może ktoś ją otruł? ludzie są zawistni cholernie. Quote
WeronikaM Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 Trzymaj sie Przykro mi. przykro mi dziękuje :-( może ktoś ją otruł? może i masz rację ;) , ale to teraz już nieważne jak :placz: dziadek podobno był tak roztrzęsiony stratą suni, że zadzwonił do 'chodowcy' i kupił brata :roll: dzisiaj jadę, więc zobaczę :roll: [SIZE="1"]Kila nie da się zapomnieć :placz: Quote
Chantell Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 ehh...wiem co czujesz. ode mnie w wakacje odeszły dwie bernardynki...:( Quote
WeronikaM Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 Chantell napisał(a):ehh...wiem co czujesz. ode mnie w wakacje odeszły dwie bernardynki...:( to ci wwpółczuję - dwa psiaki na raz :-( Quote
:: FiGa :: Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Tak bol kiedy odchodzi ukochany psiak... do tego tak młody, tak wiele mogło być jeszcze przed nim.... :( Quote
iwcza Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Nie wierzę :-(:-(:-( [FONT=Georgia]"Są tam łąki i wzgórza dla wszystkich naszych Wyjątkowych Przyjaciół, więc mogą razem bawić się i biegać. Jest mnóstwo jedzenia, wody i słońca- nasi Przyjaciele żyją w cieple i dostatku. Wszystkim zwierzętom, które były chore i stare zostaje przywrócone zdrowie i wigor, ranne i okaleczone zostają uzdrowione i są znowu silne, dokładnie takie, jakie pozostały w naszych wspomnieniach i w snach z dni minionych.[/FONT] [FONT=Georgia]Są tam szczęśliwe i zadowolone, z wyjątkiem jednej, małej rzeczy: każde z nich tęskni za kimś wyjątkowym, za kimś kto pozostał. Razem bawią się i biegają, ale przychodzi taki dzień, kiedy jedno z nich nagle się zatrzymuje i spogląda w dal. Jego błyszczące oczy patrzą uważnie, jego ciało zaczyna drżeć. Raptem oddziela się od innych, biegnie przez zieloną trawę, szybciej i szybciej...Poznał Cię! I kiedy Ty i Twój Przyjaciel wreszcie się spotkaliście, przytulacie się do siebie w radości ponownego połączenia- nigdy już nie będziecie rozdzieleni. Deszcz szczęśliwych pocałunków na Twojej twarzy, ręce tulą ukochaną głowę, znów patrzysz w te ufne oczy, które tak dawno odeszły z Twojego życia, ale na zawsze pozostały w sercu...I już razem przechodzicie przez "Tęczowy Most".[/FONT] Biegaj mała za TM :placz: Quote
:: FiGa :: Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Mam nadzieję, że dziadek zrobi wszystko co w jego mocy by sytuacja się już nie powtórzyła... Quote
kajkoowa Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Jeju no co za plaga na tym dogo już drugi wątek z taką straszną wiadomością:placz::placz: Poprostu nie moge w to uwierzyć. Bardzo mi przykro, trzymaj się:placz::placz: Dla malenkiej{*} Quote
Recommended Posts