Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
Posted

dziękujemy ;)

chciałam wszystkim życzyć Wesołych Świąt ;)
obecnie Diana nie jest w najlepszym stanie, ma guzki na cyckach i ma lekkie kłopoty z sercem, w czwartek ma badania krwi, po których lekarz stwierdzi czy można operować ;)
na razie przyjmuje kilka tabletek dziennie, ale mam nadzieje, że szybko wróci do siebie ;)
A nasza kicia w poniedziałek wyszła na chwile na dwór i od tego czasu nikt nie wie co się z nią dzieje, i do tego w czwartek znalazłam zmarzniętego kocura na dworze i siedzi najedzony w mojej piwnicy, mam nadzieje, że ktoś tak samo zrobił z Silwer ;)

Posted

WeronikaM napisał(a):
dziękujemy ;)
chciałam wszystkim życzyć Wesołych Świąt ;)
obecnie Diana nie jest w najlepszym stanie, ma guzki na cyckach i ma lekkie kłopoty z sercem, w czwartek ma badania krwi, po których lekarz stwierdzi czy można operować ;)
na razie przyjmuje kilka tabletek dziennie, ale mam nadzieje, że szybko wróci do siebie ;)
A nasza kicia w poniedziałek wyszła na chwile na dwór i od tego czasu nikt nie wie co się z nią dzieje, i do tego w czwartek znalazłam zmarzniętego kocura na dworze i siedzi najedzony w mojej piwnicy, mam nadzieje, że ktoś tak samo zrobił z Silwer ;)

Jakieś wieści i o kici i ko Diance?

pzdr.

Posted

Kicia się odnalazła, jutro o punkt 7 zawożę Dianę do klinki na operacje, wyniki krwi wyszły ok, wszyscy weterynarze chwalą ją, że świetnie się trzyma jak na swój wiek ;) ;)
ostatnio wogle nie ruszam aparatu, używam tylko tego w telefonie ;d

Posted

jutro ściągamy szwy, a tymczasem Diana wraca do formy, nie mogę powstrzymać jej energii :D

fotki z telefonu, bo aparatu od dawna nie ruszam, szczególnie w takie mroźne dni ;P

Posted

WeronikaM napisał(a):
jedna kicia jest u nas na stałe SILVER - ta, którą mamy od małego. A druga kicia sie przybłąkała i ją karmimy, ale przychodzi kiedy chce i nie wchodzi do domu ;)
O, i teraz juz wiem:)

A Dianka to jakas wariatka:loveu:! Po operacji biega, lata ..... duzo zdówka dla niej:)

pzdr.

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...