Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='deer_1987']Trzymamy kciuki zeby to nie bylo cos powaznego!

Drugie zdjecie przepiekne :loveu:[/QUOTE]
Dziękujemy ;)
[quote name='agrazka']żeby nie jakieś przeziębienie, koniecznie do wet - może osłuchowo coś nie tak[/quote]
No właśnie ostatnio ją kąpalam, wyszła na dwór jak byla już sucha, po kilku godzinach :roll: może to za krótko ;(

Posted

[quote name='Tepes']http://i922.photobucket.com/albums/ad63/lucawer/DSC_9475v.jpg
biedna Diana, i jak tam u weta coś się dowiedziałaś?

niedawno wróciłam, okazało się, że Diana czymś się zatruła, miała twardy brzuch, ciągle ją bolał, ale dostała kilka zastrzyków i już spokojnie śpi, dopiero rano może coś zjeść :diabloti:, jutro trzeba pójść powtórzyć i pilnować na spacerach, żeby nie zjadła żadnego świństwa ;)

poszłam nią do weta na piechotkę, bo nie mamy daleko i wracając dwa razy chciała już zjeść jakieś resztki znalezione na trawie :shake: na szczęście w miare szybko zareagowałam i odebrałam jej radość :evil_lol:

spotkałyśmy też chodzącoego luźno psiaka, z którym chwile się pobawiła ;):razz:
zrobiłam kilka zdjęć, ale było już troche ciemno, więc zbyt piękne nie są :D

Posted

[quote name='deer_1987']Zdrowiej Dianko!

A jak Primer? Dawno go nie pokazywalas :([/QUOTE]

na ferie pojechał ze mną do ciotki i na razie tam siedzi, dobrze mu tam, ma cały swój pokój, zwykle nie zabieram tam aparatu, więc zdjęć aktualnych nie mam, ale musze powiedzieć, że teraz jest ogromny :D

Posted

[quote name='deer_1987']No ale masz na pewno wczesniejsze fotki Primera!
mam napewno, zaraz poszukam :D
[quote name='Tepes']no to zdrówka dla małej^^

tu cierpiała na bóle brzucha ale jak zobaczyła psa to od razu cudowne ozdrowienie:evil_lol:

dzięki ;) na dworze biega radosna, jak wracamy do domu to piszczy ciągle i nie może znaleźć miejsca :roll:
[quote name='betty_labrador']hej :D pooglądałam sobie zdjęcia Sarci i nie tylko :) widze że wiosne juz nawet sfotografowałaś-tzn jej powiewy :) Sara widze grzeczna jest jak biega luzem :) fajnie.

a zachód słońca na poprzedniej stronce superowy!
hahhahahaa :D DIANA się nazywa :D dzieki ;)
[quote name='deer_1987']I jeszcze Primer zniknal z tytulu :(
oj no bo i tak rzadko wklejam jego zdjęcia, ale napewno jeszcze nie raz będą się pojawiać w galerii :eviltong:

__
Wczoraj po zastrzykach było widać, że Dianie pomogło i spokojnie spała. Dziś byłam w szkole, ale powiedziała mi moja siostra, która została w domu, że Diana jeszcze bardziej piszczała niż wczoraj:-(. Jak tylko wróciłam do domu to od razu do weta i powtórka z zastrzyków. Po drodze zaliczyłyśmy też dłuższy spacerek i jak wróciłyśmy to Diana poszła spać. Jeśli jutro będzie to samo to będziemy musiały znowu pójść, jak będzie dobrze to już nie. Mam nadzieje, że jej stan zdrowia się poprawi:-( .
Wklejam jeszcze dwa zdjęcie z wczoraj, a później jeśli chcecie mogę dodać z dzisiaj ;)

troche krzywe :eviltong:

Posted (edited)

[quote name='betty_labrador']ojeee... bo w trakcie oglądania zdjęć pomyslałam o już nieżyjącej suczce dalmatynce kolezanki ktora miala na imie Sara :D

spoko, nie ma problemu :D:D

i zdjęcia z dziś, nie mogę się zdecydować które wstawić, więc lecą wszystkie :D:D

w obroży 4cm od taks odkupiona od Tepes :D myślałam, że będzie za szeroka, ale nie jest źle :)

Edited by WeronikaM