Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziekujemy :kiss_2:

chłopaki już od kilku dni mieszkają w jednej klatce :multi:. Klatka służy jako kuweta+jadalnia ;) Stosunki miedzy nimi sie poprawiły, nie ma już wogle zadnych gwałtów, ani sikania w wyskoku, jedynie czasem sie zdarza, że Primerek gania za maluchem :) Dziś pozwolilam małemu spróbować Primera obiadu, czyli marchewki, koperka, pietruszki i kapustki, oczywiście wszystko w minimalnych ilościach :lol: jednak małemu jak zwykle apetyt dopisywał :lol:, to co Primer zjada na końcu (bo niezbyt lubi)- kapusta, mały zjadał w rekordowym tempie, koperek i pietrucha tez mu posmakował , jednak marchew nie za bardzo :lol: w kazdym badz razie zaczynam przyzwyczajać go do warzyw, bo nie mozna zyc tylko na cc :lol: i musze sie pochwalić, ze maluszek w 100% sika do kuwety, ale jednak boby zostawia gdzie popadnie :( mam nadzieje, ze sie w koncu kiedys nauczy :lol: dzis prim jest bardzo spokojny, siedzi cały czas w klatce i nie chce z niej wyjść, dziwnie skacze, boje sie, ze mógł sobie zrobic coś w łapke podczas wychodzenia z klatki, bo po szkole śpiesząs sie, weszlam szybko do pokoju i zamiast ściany otworzyłam im to wąskie wejście, bo chciałam, zeby chociaz troche kokicały, bo rano były zamkniete, bo nie nocowałam w domu :( martwie sie o niego, wiec jutro pójde do weta i tak miałam to w planach, bo chciałam sie umówic na kastracje, no zobaczymy, a w miedzy czasie fotki :)

Posted

Ale Ci fajnie, że możesz mieć 2 królisia,:multi: Mały/mała jest uroczy/a :loveu:
Mimo wszystko, fajnie,że zabrałaś go z tego sklepu:diabloti: i ma u Cb kochający dom..:loveu:
JA swoją też wzięłam ze sklepu, bo tak jak i Tobie zrobiło mi sie jej szkoda:-( i od razu zawładnęła moim serduszkiem.
A premier to prawdziwy książe:loveu:
Piękne uszaki, wygłaszcz za uszkami:cool3:
Bardzo fajne zdjęcia macro;)
Noi Ja poproszę też o zdjęcia Dianki;)

A ty masz galerie na SPK? Bo nie wiem czy kiedyś właśnie nie oglądałam galerii Premierka [?]

Jakim aparatem focisz?

Posted

[quote name='Bewarka']http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs1371.snc4/164305_179956595358088_100000312475908_492712_7873813_n.jpg
Megasłodziak...:loveu: Ale Dianki mało odkąd masz króle :)

Przy okazji to mogę cię zaprosić na facebooku? :D
oczywiscie, wlasnie po to dalam linka :)
diany zdjęć mam bardzo dużo, ale jakoś nie nie chciało mi sie ich wstawiac , ale w zwiazku z tym, ze już mam ferie, to zaraz sie za to wezme :multi:
[quote name=':: FiGa ::']http://img830.imageshack.us/img830/1577/dogo.jpg
Zawsze jak go widze to mam wrazenie ze on jest... taki dostojny :evil_lol:
to nie wrażenie, to fakt :lol:
[quote name='kamilka91']http://img31.imageshack.us/img31/338/dogo2a.jpg - prawie jak bliźnięta :D
haha, no takie same minki zrobili :evil_lol:
[quote name='sunshine']słodki ten czarnuch:) a ja ciągleee o fredce myślę
też fajny zwierzaczek :D
[quote name='DomixX']Ale Ci fajnie, że możesz mieć 2 królisia,:multi: Mały/mała jest uroczy/a :loveu:
Mimo wszystko, fajnie,że zabrałaś go z tego sklepu i ma u Cb kochający dom..:loveu:
JA swoją też wzięłam ze sklepu, bo tak jak i Tobie zrobiło mi sie jej szkoda:-( i od razu zawładnęła moim serduszkiem.
A premier to prawdziwy książe:loveu:
Piękne uszaki, wygłaszcz za uszkami:cool3:
Bardzo fajne zdjęcia macro;)
Noi Ja poproszę też o zdjęcia Dianki

A ty masz galerie na SPK? Bo nie wiem czy kiedyś właśnie nie oglądałam galerii Premierka [?]

Jakim aparatem focisz?
już pewne,ze to samczyk :eviltong:
galerie mamy :cool3:
mialam sie szykować na adopcję 2 ucholka przez SKP, ale stało się inaczej :)
dzieki, zaraz wygłaszcze, gdzies tu biega pod moimi nogami :lol:
nikoneczek d80
--
Coraz wieksza jest miłośc miedzy królami
z Primerem wszystko dobrze już,okazało sie , ze noga zdrowa (tylko ja se coś ubzdurałam :stupid:) za to tego samego dnia dostał biegunki, ale możliwe, ze to po marchewce, 3 razy dostał lakcid i widac po nim, ze juz wszystko gra :loveu: ale nastraszyć mnie to mu się udało :lol:
Najśmieszniejsze było, ,że zawsze jak dawałam mu lek, to miał cały pyszczek mokry i jak już go położyłam na ziemi, to mały go oblizywał :lol:

tra la la la :loveu: kocham to zdjcie :)

przyjmuje propozycje na imie dla małego :cool3: