Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ale ladne kolorki tych adresówek, skąd zamawiałaś?

kiedys miałam 2 z laminatu to po miesiącu pies zgubił je, potem zamówiłam metalowe i z plexi i trzymaja sie bardzo dobrze do dzisiaj, tylko przy metalowych denerwuje mnie to, że tak dzwonią;/
pare miesięcy temu zamowiłam z laminatu po 1zł (aukcja byla) wzielam 8 sztuk i trzymają sie bardzo dobrze... nie wiem od czego to zależy

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

deer_1987 napisał(a):
No przeciez wchodzi w okres dojrzewania :) planujesz kastracje? niektore samce beda tylko coraz bardziej agresywne.

jak to coraz bardziej agresywne ? nie słyszlam nigdy o tym, dobrze wiedziec :)
planuje, bo kiedys chciałabym mu zaadoptować towarzyszkę :D

jonQuilla napisał(a):
[FONT=Georgia]Nie wiem czy to z moim Teodorem jest coś nie tak ale okres dojrzewania przeszedł prawie niezauważalnie :niewiem: Troszkę był pobudzony i próbował kopulować z moimi rękoma ale przeszło mu to dość szybko, w dodatku nie brudził więcej niż zwykle.
Czyżbym miała popsutego królika? :evil_lol:
[/FONT]

:evil_lol:
Marta_Ares napisał(a):
ale ladne kolorki tych adresówek, skąd zamawiałaś?

kiedys miałam 2 z laminatu to po miesiącu pies zgubił je, potem zamówiłam metalowe i z plexi i trzymaja sie bardzo dobrze do dzisiaj, tylko przy metalowych denerwuje mnie to, że tak dzwonią;/
pare miesięcy temu zamowiłam z laminatu po 1zł (aukcja byla) wzielam 8 sztuk i trzymają sie bardzo dobrze... nie wiem od czego to zależy

juz nowa aukcje wystawił gość :D
http://allegro.pl/wzmocniony-identyfikator-adresowka-dla-psa-i-kota-i1314174615.html
tanie i ładne, oby jeszcze trwałe :lol:

Posted

deer_1987 napisał(a):

dzieki ;)

Lucky. napisał(a):
śliczny on jest !

:loveu:
Ania! napisał(a):
http://img181.imageshack.us/img181/3020/dsc5018.jpg

:roflt: [FONT="Comic Sans MS"]Nie oszczędzał się :evil_lol: Może Teodor weźmie z niego przykład :diabloti:[/FONT]

:lol::lol:
Asiaczek napisał(a):
Wygląda to jak rozsypane chrupki, a że trochę mokro wokoło...;)
http://img181.imageshack.us/img181/3020/dsc5018.jpg

Pzdr.

nesquik :eviltong::eviltong:
:: FiGa :: napisał(a):
Najlepiej niech Diana wzemie przyklad z kolegi :roflt:

:diabloti:
Magda25 napisał(a):
Weroniko, kupowałaś dla swojego królisia paśnik prawda ? Jakiej firmy ? i jakiej wielkości ?
Szukam dla mojej szynszyli, który ty masz ?
http://animalia.pl/szukaj.php?szukaj=pa%C5%9Bnik&p=1

trixie średni ;) tak mi sie wydaje ;);)
przeszlus napisał(a):
Widze że premier dał ci prezencik po-szkolny.
Na moim nie pisało że wzmacniany może to powód.

mozliwe ;)

Posted

Każdy chomiczek ma ogonek, z tym że bardzo krótki, czasem tak krótki że go nie widać spod sierści. Długość waha się od 1cm do 3cm.

W moich czasach, kiedy byłam małą dziewczynką, popularny był chomik syryjski lub angora. Najbardziej agresywnym spośród chomików.

Posted

jonQuilla napisał(a):
[FONT=Georgia]Też zawsze miałam syryjskie chomiki, ostatni tylko był dżungarkiem i był jakiś taki "dziwny". [/FONT]

Ja też zawsze miałam syryjskie, a dżungar był przedostatni. Potem zdecydowałam się jeszcze wrócić do syryjskiego :)

Posted

ja bardzo dawno miałam króla, potem 2 świnki, aż zdechły ze starości, teraz król :D
ja jakoś wole większe zwierzaki :D
tak samo jest z psami, lepszy wielki dog, niż maleńki chihuahua :D :D ;)

Posted

Onomato-Peja napisał(a):
http://img690.imageshack.us/img690/2088/ddddcb.jpg - śliczne zdjęcie :loveu:
Króliki podobno świetna sprawa, chociaż sama przepadam bardziej za świnkami. Bardzo chciałabym zaadoptowac, ale z trzech powodów wolę jednak tego nie robic.
Ładny prezencik Ci zostawił. Hahaa :D
Pooglądałabym Diankę z chęcią wielką :)

moze sie uda w tym tygodniu, jak na razie pogody nie ma ;)
Daga & Maks napisał(a):
dawno do was nie zaglądałam, ale już wszystko nadrobiłam :D

ciesze sie !!
przeszlus napisał(a):
Ja miałem chomika :)
był fajny,malutki,nie miał ogonka,taki krótko-ogonowy,wie ktoś jakiej mógł być rasy ?

Darianna napisał(a):
chyba żaden chomik nie ma ogona?

deer_1987 napisał(a):

znalazłam tam ten obrazek :loveu:

Magda25 napisał(a):
Każdy chomiczek ma ogonek, z tym że bardzo krótki, czasem tak krótki że go nie widać spod sierści. Długość waha się od 1cm do 3cm.

W moich czasach, kiedy byłam małą dziewczynką, popularny był chomik syryjski lub angora. Najbardziej agresywnym spośród chomików.

jonQuilla napisał(a):
[FONT=Georgia]Też zawsze miałam syryjskie chomiki, ostatni tylko był dżungarkiem i był jakiś taki "dziwny". [/FONT]

przeszlus napisał(a):
Ahaaa :p
ale był bardzo malutki :p

kamilka91 napisał(a):
Ja też zawsze miałam syryjskie, a dżungar był przedostatni. Potem zdecydowałam się jeszcze wrócić do syryjskiego :)

---
chcę Wam wszystkim podziękować za wpadanie do nas :kiss_2:
PS ;od kilku dni internet mi bardzo słabo chodzi, raz jest, raz go nie ma :(
internet w play (taka wtyczka usb)

Posted

on ci nie zje pokoju jak sam zostaje?:P

Moja siostra zachorowała na królika. Uparła się ze chce na gwiazdkę:P Tyle ze ja jej w roli opiekunki (nawet rybek) nie widzę totalnie... jak raz jej pomogłam mame na chomika namówić i tak w rezultacie skonczył pod moją opieką:> ... i miałam dwa kosze rybki psa i chomika siostry.

Stwierdziłam że moge isc na kompromis jeśli fredke kupi :D

Posted

sunshine napisał(a):
on ci nie zje pokoju jak sam zostaje?:P

Moja siostra zachorowała na królika. Uparła się ze chce na gwiazdkę:P Tyle ze ja jej w roli opiekunki (nawet rybek) nie widzę totalnie... jak raz jej pomogłam mame na chomika namówić i tak w rezultacie skonczył pod moją opieką:> ... i miałam dwa kosze rybki psa i chomika siostry.

Stwierdziłam że moge isc na kompromis jeśli fredke kupi :D

nie zjada, ale codziennie zastaje cały obsrany/obsikany pokój :roll:
cierpliwości jeszcze troche mam na szczęście, ale niegługo moze sie skończyć :lol:
fredka fajny zwierz :D :D