WeronikaM Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 deer_1987 napisał(a):Co to jest to na ostatnich? moja tapeta ;) fotka+avatar Quote
taxelina Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 on umie i lubi pozowac :loveu: Peppar tez lubi :) Quote
jonQuilla Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 [FONT=Georgia]cudne zdjęcie Premiera :loveu::loveu: dumny królas z niego jak przystało na właściciela takiego imienia[/FONT] Quote
WeronikaM Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia]cudne zdjęcie Premiera :loveu::loveu: dumny królas z niego jak przystało na właściciela takiego imienia[/FONT] imie mówi samo za siebie :D :D Quote
taxelina Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia]cudne zdjęcie Premiera :loveu::loveu:[/FONT] Tylko ze imie zostalo zmienione na Primer :roll: jakbys nie zauwazyla :razz: Quote
Tengusia Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 deer_1987 napisał(a):Tylko ze imie zostalo zmienione na Primer :roll: jakbys nie zauwazyla :razz: dziewczyno zalosna jestes :roll: ... kopiuje z pierwszego postu jakbys nie zauwazyla WeronikaM napisał(a):Hej :hand: Primer vel Premier urodzony kwiecień 2010 Jest to mój jedyny, ukochany króliczek. Przybył do mnie 5 czerwca 2010 w wieku 7 tygodni. Quote
WeronikaM Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 Tengusia napisał(a): kopiuje z pierwszego postu jakbys nie zauwazyla racja, oba imiona są w uzyciu i na forum królikowym SPK jest - primer vel premier :roll: Quote
Migori Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 http://img690.imageshack.us/img690/2088/ddddcb.jpg - Jedno z lepszych króliczych zdjęć jakie widziałam. Gratulacje. Quote
taxelina Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Magda25 napisał(a):Deer, ty to zgłosisz do moderatora czy ja mogę czynić honory dogomani? ciekawe kto pisal do mnie na pw ze nic do mnie i o mnie pisac nie bedziesz :roll: ciekawe ze ja ci odpisalam ze nie wierze w to bo juz tak obiecywalas i nie dotrzymalas slowa :roll: teraz tez nie dotrzymalas :roll: Tobie sie z niczego tlumaczyc nie bede... Quote
Migori Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Deer, włącz na luz ;) edit: Każdy mój post bedziesz traktowała jako atak na Ciebie ? Quote
taxelina Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Magda25 napisał(a):Deer, włącz na luz ;) edit: Każdy mój post bedziesz traktowała jako atak na Ciebie ? Z Toba juz skonczylam rozmawiac... Tobie sie z niczego tlumaczyc nie bede i nie zycze sobie takich postow z Twojej strony. Koniec kropka, nie zasmiecaj kolejnej galeri napadami na mnie i nie pisz mi pw bo i tak nie przeczytam. Troche sama sobie przeczysz :roll: a potem na pw prawie blagasz o przeproszenie i obiecujesz ze juz tak nie bedziesz robic zeby znow potem tak robic :roll: Ja bym Diane zobaczyla ale cala i w normalnych kolorach bo ostatnio to tylko mordke widzialam :) Quote
przeszlus Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 dobra dobra uspokójcie się. Faktycznie imię mówi samo za siebie :) Quote
Marta_Ares Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 strasznie mi się podoba ten Twój Premierek:loveu: :loveu: :loveu: Quote
WeronikaM Posted November 17, 2010 Author Posted November 17, 2010 Magda25 napisał(a):http://img690.imageshack.us/img690/2088/ddddcb.jpg - Jedno z lepszych króliczych zdjęć jakie widziałam. Gratulacje. :D ciesze sie :) przeszlus napisał(a):dobra dobra uspokójcie się. Faktycznie imię mówi samo za siebie :) :D :D deer_1987 napisał(a): Ja bym Diane zobaczyla ale cala i w normalnych kolorach bo ostatnio to tylko mordke widzialam :) niedługo bedzie ;) Marta_Ares napisał(a):strasznie mi się podoba ten Twój Premierek:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: --dobra juz koniec, cichhoo :D :D dziś przyszły identyfikatory :loveu: Quote
Migori Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Z czego wykonane ? Wyglądają bardzo solidnie. Quote
przeszlus Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 http://img403.imageshack.us/img403/6435/dsc5008i.jpg ładne :) Nie mów że ten cały lamilat czy coś,to jest okropne,szybko się rozwaliło. Quote
WeronikaM Posted November 17, 2010 Author Posted November 17, 2010 Magda25 napisał(a):Z czego wykonane ? Wyglądają bardzo solidnie. przeszlus napisał(a):http://img403.imageshack.us/img403/6435/dsc5008i.jpg ładne :) Nie mów że ten cały lamilat czy coś,to jest okropne,szybko się rozwaliło. tak to to, zobaczymy :) :D :D jeszcze tego nie mialam i chce spróbowac :D Quote
Tengusia Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 co tam slychac dzis u Premiera :grins: Quote
przeszlus Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Podobno nie chciał czegoś podpisać a obiecywał :diabloti: Moje sie rozwaliło po 5 dniach. U ciebie będzie 10 bo masz 2 :p 2 trzymało się 4.Nigdzie nie pisali że woda może osłabić to :p Quote
:: FiGa :: Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 A nr czemu zamazany? Podreczylabym Was po nocach :evil_lol: Quote
WeronikaM Posted November 17, 2010 Author Posted November 17, 2010 Tengusia napisał(a):co tam slychac dzis u Premiera :grins: a własnie od kilku dni strasznie znaczy terytorium dzis jak wróciłam ze szkoły , to zobaczyłam takie coś:crazyeye: :roll::shake::mad::diabloti: i do tego nie oachniało w pokoju zbyt ładnie :angryy: fujkaa :shake::lol: na szczęście potem troche sobie grzecznie poleżał :loveu: lub pożarł siana :cool3: przeszlus napisał(a):Podobno nie chciał czegoś podpisać a obiecywał :diabloti: Moje sie rozwaliło po 5 dniach. U ciebie będzie 10 bo masz 2 :p 2 trzymało się 4.Nigdzie nie pisali że woda może osłabić to :p no mialam brac 4 , ale bałam sie jak to bedzie , wiec specjelnie na próbe kupiłam 2, jak sie rozwali, to kupie metalowe ;) :: FiGa :: napisał(a):A nr czemu zamazany? Podreczylabym Was po nocach :evil_lol: haha, wiedzialm i dlatego zamazałam :diabloti::diabloti: Quote
WeronikaM Posted November 17, 2010 Author Posted November 17, 2010 a oczywiście kuweta, zmieniona na czyściutką rano była pusta :roll: :lol: wredny zajonc :evil_lol: Quote
taxelina Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 No przeciez wchodzi w okres dojrzewania :) planujesz kastracje? niektore samce beda tylko coraz bardziej agresywne. Quote
jonQuilla Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 [FONT=Georgia]Nie wiem czy to z moim Teodorem jest coś nie tak ale okres dojrzewania przeszedł prawie niezauważalnie :niewiem: Troszkę był pobudzony i próbował kopulować z moimi rękoma ale przeszło mu to dość szybko, w dodatku nie brudził więcej niż zwykle. Czyżbym miała popsutego królika? :evil_lol:[/FONT] Quote
Recommended Posts