WeronikaM Posted November 13, 2010 Author Posted November 13, 2010 [quote name=':: FiGa ::']I chyba juz tak czesto odkurzac nie trzeba? :lol: oj trzeba trzeba :D [quote name='kamilka91']Baardzo mi się króliczy kojec podoba :) ;) [quote name='Kida']bardzo ładne zdjęcia, gratulacje dla autorki :) łaciatek śliczny, jestem wielką miłośniczką tej rasy (chociaż "moje" są haszczaki :lol:) będę zaglądać częściej! dzieki :D [quote name='Kaja10014']Świetny ma uchol kojec :loveu: [quote name='Paula03']Kojec ma fantastyczny! ;) [quote name='deer_1987']Bardzo ladne mieszkanko [quote name='Asiaczek']Nie znam się na króliczych kojcach, ale wszyscy go chwalą:) Pzdr. jeszcze zamierzam troche go przerobić :D dzieks :D taka fotka dla Was :) PS: Quote
WeronikaM Posted November 13, 2010 Author Posted November 13, 2010 a poza tym królik juz od dawna 24h na dobe na otwartą klatke i wchodzi tam tylko aby jeść, załatwiać się itp :D :D Quote
taxelina Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 WeronikaM napisał(a):a poza tym królik juz od dawna 24h na dobe na otwartą klatke i wchodzi tam tylko aby jeść, załatwiać się itp :D :D i super :loveu: nie ma nic lepszego dla nich :) peppar nie ma zadnej zagrody ani klatki juz od kilku miesiecy i chodzi za nami jak pies i chce zeby go glaskac :) zrobil sie duzo bardziej ciekawski i chetny na kontakt Quote
Migori Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 deer_1987 napisał(a):i super :loveu: nie ma nic lepszego dla nich :) peppar nie ma zadnej zagrody ani klatki juz od kilku miesiecy i chodzi za nami jak pies i chce zeby go glaskac :) zrobil sie duzo bardziej ciekawski i chetny na kontakt A np. w nocy? Śpi w domku? Jak wyglądają możliwe zniszczenia ? Eryk gania za dnia, w nocy jest zamykany, bo boimy się, że ktoś idąc w nocy do łazienki zrobi mu krzywdę. Quote
Marta_Ares Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 bardzo fajna ta zagrodka dla krolika, wogole to masz sliczna tapete w pokoju :) Quote
taxelina Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Magda25 napisał(a):A np. w nocy? Śpi w domku? Jak wyglądają możliwe zniszczenia ? Eryk gania za dnia, w nocy jest zamykany, bo boimy się, że ktoś idąc w nocy do łazienki zrobi mu krzywdę. on w ogole nie ma pretow ani nic w czym mozna byloby go zamknac. w nocy nie ma nikogo w duzym pokoju wiec nie ma kto na niego nadepnac. peppar nic nie niszczy. w domu raczej nie spi, z domku korzysta zeby do kartoni z sianek wskoczyc, spi na dolnej polce szafki ze swoimi smakami Quote
Migori Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 deer_1987 napisał(a):on w ogole nie ma pretow ani nic w czym mozna byloby go zamknac. w nocy nie ma nikogo w duzym pokoju wiec nie ma kto na niego nadepnac. peppar nic nie niszczy. w domu raczej nie spi, z domku korzysta zeby do kartoni z sianek wskoczyc, spi na dolnej polce szafki ze swoimi smakami Rozumiem. Mój mały też grzeczny w ciągu dnia. W nocy dostaje fiksacji i go nosi. Peppar ma lepsze maniery niż mój uszol. Quote
taxelina Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Magda25 napisał(a):Rozumiem. Mój mały też grzeczny w ciągu dnia. W nocy dostaje fiksacji i go nosi. Peppar ma lepsze maniery niż mój uszol. Ale to ze nie niszczy nic nie znaczy ze jest grzeczny. tego nie powiedzialam :razz: kradnie swoje pojemniki albo torebki z ziolami i ucieka z nimi :evil_lol: albo nie daje ci sie nigdzie ruszyc jak jestes na dywanie tylko sie wspina zebys go zauwazyla, gdzie sie nie ruszysz to jest :razz: Quote
Migori Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 deer_1987 napisał(a):Ale to ze nie niszczy nic nie znaczy ze jest grzeczny. tego nie powiedzialam :razz: kradnie swoje pojemniki albo torebki z ziolami i ucieka z nimi :evil_lol: albo nie daje ci sie nigdzie ruszyc jak jestes na dywanie tylko sie wspina zebys go zauwazyla, gdzie sie nie ruszysz to jest :razz: Ale np. nie dobiera się do kabla z netem, tak jak ten mój paskud. Chwila nieuwagi, odsłonił zabezpieczenia i pociachał kabel. Skunks. A tak kradzież u nas też na porządku dziennym. Quote
WeronikaM Posted November 15, 2010 Author Posted November 15, 2010 mój kiedyś rozwiązał problem poplątanych słuchawek leżących na podłodze :evil_lol: na szczęście to były takie za 10 zł z carrefoura :lol: ,a odkąd ma mnóstwo gałęzi już nawet o tym nie myśli ;) a łóżko na szczęście nie sika , czasem , ale rzadko zdarzają sie pojedyncze bobki na podłodze i dywanie. a tak wygląda nasza najnowsza aktualizacja, troche poszerzona zagroda , wyłożona polarkiem z ikei :D Siano ma w stojaku na płyty i tez w pośniku , w którym sa tez gałązki jabłonki. Zieleninka już nie jest 'luzem rzucana' tylko w tym plastikowym pojemniku. Quote
taxelina Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 pomysl o czyms co latwo odkurzyc/strzepnac :) Quote
Migori Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 A taka wygładzinka PCV ? Mam taką w korytarzu, jest miękka, taka gąbczasta i łatwo umyć, zamieść jak mały narozrabia. Quote
WeronikaM Posted November 15, 2010 Author Posted November 15, 2010 deer_1987 napisał(a):pomysl o czyms co latwo odkurzyc/strzepnac :) no to tylko na jakiś czas- planuje później kupić wykładzinę taką z twardym "włosem" :) Quote
taxelina Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 ja mam cerate z pcv i super mozna odkurzyc, zmyc jak by nasikal :) Quote
przeszlus Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 http://img241.imageshack.us/img241/9816/klatka14112010.jpg ma normalnie lepiej odemnie :) Quote
WeronikaM Posted November 15, 2010 Author Posted November 15, 2010 wiki4 napisał(a):Cześć :):) hej :hand dawno Cie u nas nie było ;) przeszlus napisał(a):http://img241.imageshack.us/img241/9816/klatka14112010.jpg ma normalnie lepiej odemnie :) haha :D Quote
przeszlus Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 ja już się starzeje :( jestem o rok starszy a chyba głupszy :) Quote
jonQuilla Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 [FONT=Georgia]Witajcie :loveu::multi: Gdzieś mi tutaj się o oczy ;) obił Premier....olbrzymek fantastyczny z niego wyrósł :loveu: Ściskam Was wszystkich mocno [/FONT] Quote
WeronikaM Posted November 15, 2010 Author Posted November 15, 2010 jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia]Witajcie :loveu::multi: Gdzieś mi tutaj się o oczy ;) obił Premier....olbrzymek fantastyczny z niego wyrósł :loveu: Ściskam Was wszystkich mocno [/FONT] o witam :loveu::loveu: o tak troche sie nam uroslo:loveu: Quote
Ppx Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 http://img241.imageshack.us/img241/9816/klatka14112010.jpg o jakie super lokum :) Quote
WeronikaM Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 Ppx napisał(a):http://img241.imageshack.us/img241/9816/klatka14112010.jpg o jakie super lokum :) :D deer_1987 napisał(a):oproznij sobie skrzynke :) juz już :D Quote
WeronikaM Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 wczoraj doszedł do mnie adapter odwrotnego mocowania :D straszne winetowanie , ale fotki fajne :) Quote
WeronikaM Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 róznica pomiędzy f/4 a f/22 jest duża :evil_lol: Quote
Recommended Posts