Minerva Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Widzę, że zdecydowałaś się na imię :cool3: Super, pasuje do niego :D Quote
WeronikaM Posted July 30, 2010 Author Posted July 30, 2010 przeznaczam coraz więcej miejsca dla króla :lol: tak było wczoraj o 7 rano a tak 15 min. później ilość miejsca króla rośniej w b. szybkim tempie :mdleje: :lol: jeszcze taki bonus Quote
Paula03 Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 :crazyeye: Ale on ma dużo miejsca! To fajnie! :) http://lh3.ggpht.com/_FiSreUSLKyE/TFLVryeRUoI/AAAAAAAAADY/FxiFK8NmliM/s512/DSC_9520.NEF.jpg Słodki :loveu: Quote
Marta_Ares Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 ale on ma tam duzooo miejsca :), bardzo fajnie to urzadzilas :) Quote
Daga&Maks Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 ile już ma miejsca. Niedługo cały pokój ci zajmie :lol: Quote
bianka19 Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Fajnie mu urządziłaś. :lol: Ale naprawdę on jest taki śliczny, że szok :loveu: Quote
taxelina Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Niedlugo to w ogole klatka bedzie mu nie potrzebna :) Krolis na przechowaniu sam wchodzi i wychodzi a lata po calym miekszaniu bo on - nie jak peppar - nie boi sie podlog Quote
taxelina Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 dOgLoV napisał(a):niedługo przejmie Twój cały pokój :evil_lol: a potem ani sie nie obejrzysz i po calym domu bedzie latal... peppar widzial kilka razy stampe u siebie - bo stampe nie boi sie podlog - i teraz sam peppar zaczyna wylazic na podlogi... a kiedys taki grzeczny tylko na dywanie siedzial.... Quote
mimi_91 Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 slodziaczek z niego :loveu: super ma kolorki ;) Quote
WeronikaM Posted July 31, 2010 Author Posted July 31, 2010 mam zdjęcia z wczorajszego spaceru :) deer może masz racje :lol: :) a z resztą ostatnie dwa dni (jak i noce) królik spedził poza klatką :D -- dopiero teraz mam czas, aby napisać, że 3 dni temu wzieliśmy od przyjaciółki mamy kotkę, która jest wnuczką mizi :roll: pierwszy raz nie dopilnowała kotki, a ma dwie. Malutka ma ma ponad 8 tyg i jest ruda. To nie koniec, moja mama tego dnia, jak kot był już u nas poszła do cioci, która mieszka 2 ulice dalej. Jak wracala usłyszała miauczenie, rudy kot siedział na drzewie - była pewna, ze to nasz nowy pupil, wiec zdjeła go z drzewa i przyniosła do domu :lol:. Teraz mamy dwa koty :lol: . Mój tata zgodził się na jednego, ale nie jest zbyt zachwycony dwoma, wiec możliwe, że drugi kiciuś znajdzie dom. "Drugi" to też ruda kotka, tylko, że ma białe znaczenia na pyszczku i łapkach, oprócz tego jest jakiś miesiąc/dwa starsza. Znacznie różnią się charakterem. Młodsza jest ciekawska i ciągle się bawi. Starsza spałaby tylko :lol: Jak się spotkały pierwszy raz starsza kićka tolerowała młodą, ale gdy ta zbyt blisko się zbliżyła to prychała, młoda traktowala ją jak rodzeństwo czy matkę, bo ciągle za nią chodziła :lol:. Dziś to już przyjaciółki, liżą się nawzajem i przytulają :). Kiedy chciałam dianie pokazać kicie, to rudasy zaczęły pryczać, 'warczeć' , a diana uciekła :lol: teraz cały czas ich unika :lol: bidula :) , ale co dzień jest lepiej :) małe mieszkają na balkonie, zresztą tam najbardziej lubia przebywać, diana cały dzień przesypia z przodu domu na kostce, bo tam najchłodniej :lol: . starsza kicia biało-ruda młodsza kicia - wnuczka mizi Quote
WeronikaM Posted July 31, 2010 Author Posted July 31, 2010 a Premier w te upały przesypia całe dnie pod łóźkiem, gdzie najchłodniej :lol: :lol: Quote
taxelina Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 zwierzyniec sie Wam powieksza :) a jak Diana reaguje? Krolis widze chetnie bryka - podloga mu nie straszna. pepparow juz tez nie.. idzie na klatke stampe i siedzi tam albo siedzi na podlodze kolo klatki... Quote
bianka19 Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 Hej. :lol: No właśnie, niedługo będziecie mieli Zoo, brakuje tylko lwów. :evil_lol: Jaka śliczna. :loveu: http://lh3.ggpht.com/_FiSreUSLKyE/TFQ3JLm2oAI/AAAAAAAAALk/98p8yIKWCqw/s512/DSC_9603.NEF.jpg On jest po prostu cudny. :cool3: http://lh6.ggpht.com/_FiSreUSLKyE/TFRTsLIpz_I/AAAAAAAAAMc/4ZKL1sBpE-4/DSC_9611.jpg Quote
WeronikaM Posted July 31, 2010 Author Posted July 31, 2010 [quote name='deer_1987']zwierzyniec sie Wam powieksza :) a jak Diana reaguje? Krolis widze chetnie bryka - podloga mu nie straszna. pepparow juz tez nie.. idzie na klatke stampe i siedzi tam albo siedzi na podlodze kolo klatki... pisalam :) [quote name='WeronikaM'] Kiedy chciałam dianie pokazać kicie, to rudasy zaczęły pryczać, 'warczeć' , a diana uciekła teraz cały czas ich unika bidula , ale co dzień jest lepiej małe mieszkają na balkonie, zresztą tam najbardziej lubia przebywać, diana cały dzień przesypia z przodu domu na kostce, bo tam najchłodniej . diana koch wszystkie male zwierzaki czy to kot czy pies , czy królik :lol: jak zobaczyła maluchy to bardzo się ucieszyła, ogon cchodził jak nakręcony, ale że koty nie miały kontaktu z psem, to nie są nią zbyt zachwycone Quote
WeronikaM Posted July 31, 2010 Author Posted July 31, 2010 dzięki bianka :loveu: no a ja chce jeszcze flata :roll: :lol: Quote
Chantell Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 nadrobiłam zaległości. kącik króliczy się rozrasta i rodzinka powiększa :D Ja cały czas szukam jakiejś kociej bidy, ale coś mi to nie idzie. :roll: Quote
Recommended Posts