Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name=':: FiGa ::']I chyba juz tak czesto odkurzac nie trzeba? :lol:
oj trzeba trzeba :D
[quote name='kamilka91']Baardzo mi się króliczy kojec podoba :)
;)
[quote name='Kida']bardzo ładne zdjęcia, gratulacje dla autorki :)
łaciatek śliczny, jestem wielką miłośniczką tej rasy (chociaż "moje" są haszczaki :lol:)

będę zaglądać częściej!
dzieki :D

[quote name='Kaja10014']Świetny ma uchol kojec :loveu:
[quote name='Paula03']Kojec ma fantastyczny! ;)

[quote name='deer_1987']Bardzo ladne mieszkanko
[quote name='Asiaczek']Nie znam się na króliczych kojcach, ale wszyscy go chwalą:)

Pzdr.
jeszcze zamierzam troche go przerobić :D
dzieks :D

taka fotka dla Was :)

PS:

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

WeronikaM napisał(a):
a poza tym królik juz od dawna 24h na dobe na otwartą klatke i wchodzi tam tylko aby jeść, załatwiać się itp :D :D

i super :loveu: nie ma nic lepszego dla nich :) peppar nie ma zadnej zagrody ani klatki juz od kilku miesiecy i chodzi za nami jak pies i chce zeby go glaskac :) zrobil sie duzo bardziej ciekawski i chetny na kontakt

Posted

deer_1987 napisał(a):
i super :loveu: nie ma nic lepszego dla nich :) peppar nie ma zadnej zagrody ani klatki juz od kilku miesiecy i chodzi za nami jak pies i chce zeby go glaskac :) zrobil sie duzo bardziej ciekawski i chetny na kontakt

A np. w nocy? Śpi w domku? Jak wyglądają możliwe zniszczenia ?
Eryk gania za dnia, w nocy jest zamykany, bo boimy się, że ktoś idąc w nocy do łazienki zrobi mu krzywdę.

Posted

Magda25 napisał(a):
A np. w nocy? Śpi w domku? Jak wyglądają możliwe zniszczenia ?
Eryk gania za dnia, w nocy jest zamykany, bo boimy się, że ktoś idąc w nocy do łazienki zrobi mu krzywdę.

on w ogole nie ma pretow ani nic w czym mozna byloby go zamknac. w nocy nie ma nikogo w duzym pokoju wiec nie ma kto na niego nadepnac. peppar nic nie niszczy. w domu raczej nie spi, z domku korzysta zeby do kartoni z sianek wskoczyc, spi na dolnej polce szafki ze swoimi smakami

Posted

deer_1987 napisał(a):
on w ogole nie ma pretow ani nic w czym mozna byloby go zamknac. w nocy nie ma nikogo w duzym pokoju wiec nie ma kto na niego nadepnac. peppar nic nie niszczy. w domu raczej nie spi, z domku korzysta zeby do kartoni z sianek wskoczyc, spi na dolnej polce szafki ze swoimi smakami

Rozumiem. Mój mały też grzeczny w ciągu dnia. W nocy dostaje fiksacji i go nosi. Peppar ma lepsze maniery niż mój uszol.

Posted

Magda25 napisał(a):
Rozumiem. Mój mały też grzeczny w ciągu dnia. W nocy dostaje fiksacji i go nosi. Peppar ma lepsze maniery niż mój uszol.

Ale to ze nie niszczy nic nie znaczy ze jest grzeczny. tego nie powiedzialam :razz: kradnie swoje pojemniki albo torebki z ziolami i ucieka z nimi :evil_lol: albo nie daje ci sie nigdzie ruszyc jak jestes na dywanie tylko sie wspina zebys go zauwazyla, gdzie sie nie ruszysz to jest :razz:

Posted

deer_1987 napisał(a):
Ale to ze nie niszczy nic nie znaczy ze jest grzeczny. tego nie powiedzialam :razz: kradnie swoje pojemniki albo torebki z ziolami i ucieka z nimi :evil_lol: albo nie daje ci sie nigdzie ruszyc jak jestes na dywanie tylko sie wspina zebys go zauwazyla, gdzie sie nie ruszysz to jest :razz:

Ale np. nie dobiera się do kabla z netem, tak jak ten mój paskud. Chwila nieuwagi, odsłonił zabezpieczenia i pociachał kabel. Skunks.
A tak kradzież u nas też na porządku dziennym.

Posted

mój kiedyś rozwiązał problem poplątanych słuchawek leżących na podłodze :evil_lol: na szczęście to były takie za 10 zł z carrefoura :lol: ,a odkąd ma mnóstwo gałęzi już nawet o tym nie myśli ;) a łóżko na szczęście nie sika , czasem , ale rzadko zdarzają sie pojedyncze bobki na podłodze i dywanie.

a tak wygląda nasza najnowsza aktualizacja, troche poszerzona zagroda , wyłożona polarkiem z ikei :D Siano ma w stojaku na płyty i tez w pośniku , w którym sa tez gałązki jabłonki. Zieleninka już nie jest 'luzem rzucana' tylko w tym plastikowym pojemniku.

Posted

jonQuilla napisał(a):
[FONT=Georgia]Witajcie :loveu::multi:
Gdzieś mi tutaj się o oczy ;) obił Premier....olbrzymek fantastyczny z niego wyrósł :loveu:
Ściskam Was wszystkich mocno
[/FONT]

o witam :loveu::loveu:
o tak troche sie nam uroslo:loveu: