Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

WeronikaM napisał(a):
ja zdjęcia nie robiłam :)
takie dostałam :)

Sądząc po jakości, to komórkowe, ale sądziłam, że straciło na niej podczas zmniejszania :lol:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Witam,
nie podejmuję się przekopać przez 366 stron Galerii, ale już teraz będę na bieżąco:)

Pzdr.

zapraszamy :)
Caachou_ napisał(a):
Sądząc po jakości, to komórkowe, ale sądziłam, że straciło na niej podczas zmniejszania :lol:

zobacze, może uda mi się wyprossić większe :)
a właśnie , że robione kompaktem :lol:

Posted

WeronikaM napisał(a):
wczoraj odkryłam, że diana bardzo lubi frisbee :lol: miałam plażowy dysk :lol:

Super :) Tylko radzę kupić taki psi dysk, są już nawet po 15 zeta, bo plażowe średnio się nadają ;)

Posted

WeronikaM napisał(a):

musiałam biegać, nakręcać psa, rzucać dysk i robić zdjęcia , więc dlatego takie słabe :lol:

skąd ja to znam :evil_lol: czasami marzę o tym żeby mieć jeszcze jedną parę rąk :diabloti: wtedy łatwiej byłoby rzucać zabawkę i fotografować psa, a tak to nie mam szans żeby sama ustawić ostrość w ciągu ułamka sekundy

Posted

Daga & Maks napisał(a):
skąd ja to znam :evil_lol: czasami marzę o tym żeby mieć jeszcze jedną parę rąk :diabloti: wtedy łatwiej byłoby rzucać zabawkę i fotografować psa, a tak to nie mam szans żeby sama ustawić ostrość w ciągu ułamka sekundy

człowiek o czterech rękach- to byłoby fajne :)

tak dziś leżałem ;)

Posted

deer_1987 napisał(a):
Jakim granulatem teraz karmisz? a moze jednak juz Primer na bez granulatowej (najlepszej) diecie? :)

CC, oprócz tego gałęzie i liście jabloni, melisa, swieza trawa, mieta liście winogron, koniczyna, babka l., marchew, jakbło, pietruszka, cukinia i suszki :)