Pestka Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 http://i922.photobucket.com/albums/ad63/lucawer/makro.jpg Fajne zdjecie, ale stworzenie okropne. Pamietam jak raz wpadl mi do pokoju i tak strasznie skakał, a ja biedna bałam się do niego podejść i go złapać. W efekcie przez pół dnia nie wchodziłam tam. Quote
wiki4 Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Ale jej ładnie w tej chuście :loveu: Piękne zdjęcia robala :lol: Quote
kajkoowa Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 http://i922.photobucket.com/albums/ad63/lucawer/makroobiad.jpg super! A Diance prześlicznie w te chustce:loveu: Quote
WeronikaM Posted August 6, 2010 Author Posted August 6, 2010 DZIĘKI WSZYSTKIM :kiss_2: :kiss_2: :kiss_2: królik już nie w klatce :) :D ostateczna wersja -> a tu walka z marchewką (pierwszy raz, kiedy dostał nie pokrojoną w plasterki :lol: Quote
Infortune. Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Pięknie Dianie w tej chuście [SIZE="1"](prawie tak jak mojej Klusce :evil_lol:) :loveu: Czym robiłaś fotki zielonego potworka ? Boskie ! :) A królas ma teraz raj na ziemi, dobrze takiemu :lol: Quote
taxelina Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 mowilam ze jeszcze troche i nie bedzie w klatce :D Quote
WeronikaM Posted August 6, 2010 Author Posted August 6, 2010 [quote name='Infortune.']Pięknie Dianie w tej chuście [SIZE="1"](prawie tak jak mojej Klusce :evil_lol:) :loveu: Czym robiłaś fotki zielonego potworka ? Boskie ! :) A królas ma teraz raj na ziemi, dobrze takiemu :lol: :) hehe :evil_lol: fotki nikkorem 18-55, dostalam od wujka któremu był niepotrzebny, bo ma 18-200, a moja sigma jest zepsuta :) [quote name='deer_1987']mowilam ze jeszcze troche i nie bedzie w klatce :D :lol: i nawet nie wydałam ani grosza :) Quote
łamAga Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Jeju ale fajna miejscowka :crazyeye: ja nawet nie mam tyle miejsca do wygospodarowania :roll: slicznie to sobie wymyslilas :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Pestka Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Wybieg dla królaska - super! Gdy miałam królika, chciałam mu zbudowac coś podobnego, ale nie dało rady, bo w domu nie mam odpowiedniego miejsca na takie coś, to sobie biegał po mieszkaniu ;) Quote
Onomato-Peja Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Noo, królikowy wybieg pierwsza klasa ;) Ale ja i tak bym puszczała wolno po domu jak wszystkie zwierzaki :D Moj świniak morski, Rudolf od małego był uczony, gdzie mu włazic wolno a gdzie nie, no i biegał po całym domu, klatkę miał zawsze otwartą, chodził do niej tylko, zeby walnąc kupsko (bo ze szczoszkami to już się nie chciało :diabloti:) Quote
kamilka91 Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Łaał, teraz to już jak prawdziwy Premier w swojej rezydencji (albo Król w pałacyku). A nie wyskakuje stamtąd? Czy masz zamknięte od góry? :) Śliczny chłopak, dawno nie widziałam jego zdjęć, wydoroślał :loveu: Quote
Kosmaty Gałganek Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Świetnie mu ten kojec zrobiłaś :lol: Gdzie najlepiej leżeć? Obok miski :evil_lol: Quote
WeronikaM Posted August 9, 2010 Author Posted August 9, 2010 dzięki :loveu: Cavy zrobisz nam bannerek ? wysyłam PW Quote
Daga&Maks Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Kaja10014 napisał(a):Gdzie się podziewacie? :D no właśnie :D Quote
Bewarka Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 http://i922.photobucket.com/albums/ad63/lucawer/6086.jpg Ale bajerancko...:D Kiedyś tu już byłam, więc wpadam raz jeszcze :) Quote
WeronikaM Posted August 12, 2010 Author Posted August 12, 2010 dzięki , ciągle przesiaduje na spk, królikowym forum :) Quote
Recommended Posts