Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

DZIĘKI WSZYSTKIM :kiss_2: :kiss_2: :kiss_2:

królik już nie w klatce :) :D

ostateczna wersja ->

a tu walka z marchewką (pierwszy raz, kiedy dostał nie pokrojoną w plasterki :lol:

Posted

Pięknie Dianie w tej chuście [SIZE="1"](prawie tak jak mojej Klusce :evil_lol:) :loveu:

Czym robiłaś fotki zielonego potworka ? Boskie ! :)

A królas ma teraz raj na ziemi, dobrze takiemu :lol:

Posted

[quote name='Infortune.']Pięknie Dianie w tej chuście [SIZE="1"](prawie tak jak mojej Klusce :evil_lol:) :loveu:

Czym robiłaś fotki zielonego potworka ? Boskie ! :)

A królas ma teraz raj na ziemi, dobrze takiemu :lol:
:) hehe :evil_lol: fotki nikkorem 18-55, dostalam od wujka któremu był niepotrzebny, bo ma 18-200, a moja sigma jest zepsuta :)
[quote name='deer_1987']mowilam ze jeszcze troche i nie bedzie w klatce :D
:lol: i nawet nie wydałam ani grosza :)

Posted

Wybieg dla królaska - super!
Gdy miałam królika, chciałam mu zbudowac coś podobnego, ale nie dało rady, bo w domu nie mam odpowiedniego miejsca na takie coś, to sobie biegał po mieszkaniu ;)

Posted

Noo, królikowy wybieg pierwsza klasa ;) Ale ja i tak bym puszczała wolno po domu jak wszystkie zwierzaki :D Moj świniak morski, Rudolf od małego był uczony, gdzie mu włazic wolno a gdzie nie, no i biegał po całym domu, klatkę miał zawsze otwartą, chodził do niej tylko, zeby walnąc kupsko (bo ze szczoszkami to już się nie chciało :diabloti:)

Posted

Łaał, teraz to już jak prawdziwy Premier w swojej rezydencji (albo Król w pałacyku). A nie wyskakuje stamtąd? Czy masz zamknięte od góry? :)
Śliczny chłopak, dawno nie widziałam jego zdjęć, wydoroślał :loveu: