Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Onomato-Peja napisał(a):
Coś nie wrzuciłaś :P Co tam u Was? przeszłabym się chętnie kilka stron w tył, ale mam coś z kompem i mnie wkurza -.-''

sory, że w oddzielnym poście, ale jakoś nie moge edytować :roll:
jedna fotka jest bardzo nieosta :lol:, ale nie moge edytować posta, aby ja usunąć :roll:
u nas dobrze, po dianie już widać wiek stała się taka ospała, powolna, ale na spacerkach troche jest żywsza :)
Dalej żre barfa, ale zastanawiam się aby zmienić to na jakąś karmę, bo nie chce mieć teraz problemów z zębami, bo barf to głównie kości :roll: tylko jaką teraz karmę wybrać - tego nie wiem :lol:

ja nie mam kasy, a chciałam kupić 50tkę :roll: :lol: jakby tu zarobić :razz:

Posted

Bardzo fajne zdjęcia ;)
Ładnie Dianie w tym różowym rogzie, Fifkowy to jest tak brudny, ze wpada już w fioletowy :evil_lol: Czas się wziąć za pranie :D

Posted

WeronikaM napisał(a):
sory, że w oddzielnym poście, ale jakoś nie moge edytować :roll:
jedna fotka jest bardzo nieosta :lol:, ale nie moge edytować posta, aby ja usunąć :roll:
u nas dobrze, po dianie już widać wiek stała się taka ospała, powolna, ale na spacerkach troche jest żywsza :)
Dalej żre barfa, ale zastanawiam się aby zmienić to na jakąś karmę, bo nie chce mieć teraz problemów z zębami, bo barf to głównie kości :roll: tylko jaką teraz karmę wybrać - tego nie wiem :lol:

http://i922.photobucket.com/albums/ad63/lucawer/Czerwiec%202010/diana_45.jpg super jej w różowym i na tym tle.

Kurde, zdjęcia chwastów, kwiatów i ogólnie roślinek jakoś nigdy mnie nie zachwycały, a te Twoje są boskie *.*

Co do karmy mogę polecić Josera Emotion, Brit oraz Brit Care a odradzić Purinę Pro Plan i Boscha :P

Posted

dziękujemy wszystkim :buzi:

Lucky. napisał(a):
Onomatopeja każdy pies reaguje inaczej na karmę ; )
Doszedł wam ten pomarańczowy komplet ?
Zobaczyłabym waszą kolekcję ; D

tak i to juz bardzoooo dawno :D
postaram sie