Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

już ma za sobą wiele spotkań z Dianą, jak tylko królika miałam w domu to dianie przynosiłam kocyki przesiąknięte jego zapachem i już za pierwszym razem gdy się spotkali diania zaczęła bardzo szybko machać ogonem , była uradowana, a gdy następnym razem pozwoliłam jej się zbliżyć,to król był wylizywany :D
diana traktuje go jak swojego szczeniaka - tak samo bylo z moimi świnkami i kotem :lol:
miłość jak nic :D
królik jest wypuszczany z klatki zawsze, gdy mam możliwość, ani razu nie widziałam sików poza kuwetą :D
kupki zdarzają się, ale rzadko - ma w klatce kocyk i czasem darza się, że są tam qpki, ale praktycznie na podłodze, łóżku dywanie spotykam je raz dziennie :multi:

:razz: wie ktoś może na jakiej stronie sklepu zoo można kupić fajne rzeczy dla króla i od razu karme dla psa ?

byłam przez prawie 2 tyg. nad naszym polskim morzem ;D bez dostępu do internetu i telewizji :mdleje:
wróciłam dziś o 9 rano, królik przez ten czas był u babci :)
dostała dokładną instrukcje co i jak , więc nie musiałam się niczego obawiać, dziś wieczorem jadę po niego :loveu:
diana została u mnie, codziennie ktoś przychodził, aby dać jej jeść i pić :)

wkrótce będą jakieś zdjęcie :)

Posted

WeronikaM napisał(a):
dzięki :D jakoś ostatnio rzadko wchodze na dogo :(

Zauwazylam, brakuje Cie tu i w innych galeriach ale rozumiem ze wakacje i nie kazdy ma ochote na kompa.