WeronikaM Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 to fotki z 3 kwietnia , jest ich 17, później będą z 5 kwietnia :D od razu mówię, że nie mam czym się pochwalić :oops: Quote
WeronikaM Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 jak ktoś miałby wątpliwości, to wszystkie roślinkowe robione z lampą :D Quote
WeronikaM Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 obróźka + kruciutka smyczka robiona przezemnie dla Diny :D no to zapasy zdjęć się skończyły :D :evil_lol: miłego oglądania :D Quote
Kosmaty Gałganek Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Wspaniałe zdjęcia :lol: Nie dość, że talent do fotografowania to jeszcze sama obroże zrobiła ... brawo :mdrmed::mdrmed: Quote
Ewa&Duffel Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Bardzo fajne te roślinkowe zdjęcia, szczególnie z kroplami mi się podobają :) Dianka jak zwykle poważna i cierpliwie pozuje:loveu: Quote
taxelina Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 To rodice sie zgodzili na drugiego psiaka i co teraz mowili jak nie bedzie? Quote
łamAga Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Śliczne zdjęcia ;) maja w sobie taka jakąś ukryta głębie ;) a Diana oczywiście słodka :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
WeronikaM Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 deer_1987 napisał(a):To rodice sie zgodzili na drugiego psiaka i co teraz mowili jak nie bedzie? się zgodzili, ale razem postanowiliśmy, że go nie weźmiemy, ponieważ nie chcemy narażać go na dodatkowy stres spowodowany bardzo częstymi wyjazdami , imprezami ... itd. w skrócie: piesek jest do odbioru w połowie marca 1) 15-20 marca jestem we Włoszech 2) 2 kwietnia - huczne urodziny taty :roll: 3) 8 kwietnia - rano wyjeżdzam, wracam w nocy 4) 10 kwietnia - rano wyjeżdżam , wracam nast. dnia 5) początek maja, na tydzień przyjeżdża do mnie koleżanka z wymiany, całe dnie spędzany na wycieczkach poza domem (tzn. rano wyjeżdżamy, wracamy wieczorem) 6) 21 maja moje urodziny - mnówstwo nieznanych osób , hałas 7) 30 maja huczna komunia mojej siostry w naszym ogródku (wielki ogród=cała rodzina :roll: ) jest wiele powodów, dla których nie warto męczyć psiaczka kupimy sconka, gdy nie będzie aż tak napięty plan :roll: żałuję, ale wiem, że dobrze robie :roll: ------------ - a teraz siedzę w samochodzie z laptopem na kolanach. Jadę do Przemyśla na badania :roll: --------------- dziękuję doglov :buzi: Quote
Cavy Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 http://img25.imageshack.us/img25/5013/dsc2982r.jpg piękna Dianka. :loveu: Mam do Ciebie pytanie ;-) Mam znajomego, który posiada dalmata, suczkę i ma dosyć spory problem z nadwagą i właśnie chciałam się Ciebie zapytać czy ta rasa ma problemy z nadwagą? Nie wiem, czy ta Sara ma sterylkę, bo jeśli tak, to możliwe że przez to tak utyła, ale aż brzydko wygląda jak ten brzuch jej tak ciągle zwisa i widać, że jej to przeszkadza, a Diana widzę, że o wiele chudsza jest od niej. Nie wiem w jakim wieku jest, ale pewnie coś około 3/4 lata. Czekam na odpowiedź, bo dosyć ciekawa jestem :D Quote
WeronikaM Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 [quote name='Cavy']http://img25.imageshack.us/img25/5013/dsc2982r.jpg piękna Dianka. :loveu: Mam do Ciebie pytanie ;-) Mam znajomego, który posiada dalmata, suczkę i ma dosyć spory problem z nadwagą i właśnie chciałam się Ciebie zapytać czy ta rasa ma problemy z nadwagą? Nie wiem, czy ta Sara ma sterylkę, bo jeśli tak, to możliwe że przez to tak utyła, ale aż brzydko wygląda jak ten brzuch jej tak ciągle zwisa i widać, że jej to przeszkadza, a Diana widzę, że o wiele chudsza jest od niej. Nie wiem w jakim wieku jest, ale pewnie coś około 3/4 lata. Czekam na odpowiedź, bo dosyć ciekawa jestem :D Cavy - różnie bywa, może to wina tego, że ma za mało ruchu, albo za dużo je ? .... niewiem, wg mnie to indywidualna sprawa. Jednym pomaga zwiększona ilość ruchu, innym mniejsze dawki żarcia, a innym .... (niewiadomoco). Ja też kiedyś miałam ten problem, była wtedy na gotowanym, nie dostawała tego zarcia dużo, a mimi to była 'grubawa' :roll: Pytałam sie na forach itp. jaka karma typu slim/light jest skuteczna. Kilka osób bardzo polecało mi brita light. W pierwszym momencie pomyślałam, że jest taniusia, a kiedyś już kupowałam na próbę brita adult więc co mi szkodzi . No i kupiłam. Przy minimalnie zwiększonej dawce ruchu + bri było świetnie :D. Nie powiem, sierść nie błyszczała tak jak po gotowanym, ale schudnąć schudła. Dziś chodzę z nią na normalne spacery (normalna dawka ruchu) i jest ok, nie ma 'efektu jojo) :p , a raz na kilka dni jeżdżę z Dianą rowerem. Odchudzałam ją (britem) przez lato-jesień 2009 i nie zauważyłam , żeby przez zimę przytyła :D. Teraz jemy barfa, włos błyszczy itd. nie przytyla, nie schudła od czasów odchudzania i jest wszystko w jak najlepszym porządku :D [quote name='deer_1987']Madra decyzja! też tak uważam, dzięki poza tym skrycie marzyłam o sconku z mojej ulubionej hodowli, ale niedawno tam byly scony, więc myślałam, że będą dopiero za kilka lat :roll: [quote name='mixa2']dawać Dianę bo zastrzelę od wtorku leże w łóżku ... :roll: nie mam fot, niestety Quote
WeronikaM Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 zachorowalas? niestety grupa żołądkowa :shake: poza tym skrycie marzyłam o sconku z mojej ulubionej hodowli co ja gadam ?? nie marzyłam, tylko marzę :D -------- zaraz będą , jak to teraz modnie się na forum mówi : "gnioty" czy li domowe, bezsensowne fotki :D Quote
mixa2 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 niewiem czy wiesz ale ja nie bede cie mordowac kuruj sie i daj foty. Quote
WeronikaM Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 diankę dam, lec później, a teraz mam mały problem z imageshack, spróbuje na tinypic :D Quote
WeronikaM Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 karteczka kurki :D aparacik maska widoczek zza okna jeszcze 1 zostalo Quote
Recommended Posts