WeronikaM Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 w kantarku zawsze chodzi obrażona :) Quote
QQk Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Fajna piesa :) Jak byłem baaaardzo młody, 3-4 lata - zobaczyłem pierwszy raz dalmatyńczyka - uwidziało mi się, że on jest taki pobity - bo ma siniaki - uwiesiłem mu się na szyi i w ryk: "maaama weźmy go bo on - znaczy się właściciel - go tak bije" - podobno - bo znam to tylko z opowiadań mamy. Dobrze, że mnie nie pogryzł - i pies, i właściciel ;) Quote
WeronikaM Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 dzięki za wpisy, a historyjka mnie rozśmieszyła :cool3::lol: teraz ładne ;) ................................................ Quote
kajkoowa Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 http://lh3.ggpht.com/_p9lQWPgZRCM/SxPozkCFxNI/AAAAAAAAAEs/zplPcoFgv68/Zdjęcie0409.jpg kocham to spojrzenie:loveu: Quote
iwcza Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Hahah, Tofik też zawsze miny odwala jak jest w kantarku :lol::loveu::loveu::loveu: Quote
Shel Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 http://lh3.ggpht.com/_p9lQWPgZRCM/SxPozkCFxNI/AAAAAAAAAFk/kEh2MQcDB7A/Zdj%C4%99cie0409.jpg słodka jest :] Quote
taxelina Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 http://lh5.ggpht.com/_p9lQWPgZRCM/SxPo2oMXdhI/AAAAAAAAAFs/gJNVB2-7C_8/Zdj%C4%99cie0414.jpg myslalam ze ma napis na kantarku Diana :D Quote
WeronikaM Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 tylko, gdy zauważy coś interesującego, ale zawsze zakładam jej jak idziemy obok ulicy, bo boję się, że jak wyrwie smycz to wpadnie pod koła :) Quote
WeronikaM Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 mam dużo fotek, ale także i złą wiadomość :-( nie upilnowałam Diany na spacerze, nie zauważyłam jak za nami pojawił się pan z ON na smyczy :roll: . Diana w celach powitalnych podbiegła (na 100% nie miała złych zamiarów - machała ogonem i nie miała zjeżonej sierści). Gdy podeszła się obwąchać pies chciał także to zrobić, ale właściciel przyciągnął smycz do siebie, poczym pies rzucił się na Dianę. Zawołałam i podeszła z piskiem :-( . Okazało się, że ma rankę :shake::roll::-(. W DOMU "po spacerze" TO JUŻ ZE SPACERKU Z Bloomem (border terier z aniołków charliego) Quote
WeronikaM Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 CD. wampir !!!!!!!!!! dinuś kropkowa ! bloomik :) Quote
WeronikaM Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 i 2 najlepsze WIĘCEJ FOTEK NA POPRZEDNIEJ !!!!!!!!!!!!!!! Quote
taxelina Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Zagoi sie ranka, bylby jej uraz psychiczny nie zostal.. Quote
Infortune. Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Tak to jest jak ludzie nie mają podstawowej wiedzy o psach... :shake: Często spotykam się z napinaniem smyczy i powodowaniem agresji... :roll: Ranka na pewno się szybko zagoi, przemywałaś ją czyms? Bardzo fajne skoczne zdjęcia :loveu: Quote
Izuuus Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Witamy się u Was poraz pierwszy. Dianka jest urocza :loveu: Napewno będę zaglądać. ;) Quote
kajkoowa Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Biedna Dianka:shake: Ale zagoi sie szybciutko:loveu: Skoro Dianka nie mioala złych zamiarów a ON stał spokojnie to po co facet napinał smycz?:shake: Quote
Recommended Posts