Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fajna piesa :)
Jak byłem baaaardzo młody, 3-4 lata - zobaczyłem pierwszy raz dalmatyńczyka - uwidziało mi się, że on jest taki pobity - bo ma siniaki - uwiesiłem mu się na szyi i w ryk: "maaama weźmy go bo on - znaczy się właściciel - go tak bije" - podobno - bo znam to tylko z opowiadań mamy. Dobrze, że mnie nie pogryzł - i pies, i właściciel ;)

Posted

mam dużo fotek, ale także i złą wiadomość :-(
nie upilnowałam Diany na spacerze, nie zauważyłam jak za nami pojawił się pan z ON na smyczy :roll: .
Diana w celach powitalnych podbiegła (na 100% nie miała złych zamiarów - machała ogonem i nie miała zjeżonej sierści). Gdy podeszła się obwąchać pies chciał także to zrobić, ale właściciel przyciągnął smycz do siebie, poczym pies rzucił się na Dianę. Zawołałam i podeszła z piskiem :-( . Okazało się, że ma rankę :shake::roll::-(.

W DOMU "po spacerze"

TO JUŻ ZE SPACERKU Z Bloomem (border terier z aniołków charliego)

Posted

Tak to jest jak ludzie nie mają podstawowej wiedzy o psach... :shake: Często spotykam się z napinaniem smyczy i powodowaniem agresji... :roll:

Ranka na pewno się szybko zagoi, przemywałaś ją czyms?

Bardzo fajne skoczne zdjęcia :loveu: