Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zobaczcie, co znalazłam na forum psiaki.pl:

"Witam!!!!!!!
Likwiduje swoja hodowle w zwiazku z wyjazdem za granice.Mam do oddania sporo rasowych psow.Wszystkie sa po rodzicach z rodowodem.
Cocker spaniel; suka i pies
Pekinczyk; 2 suki
Doberman; 3 suka 2 psy
Husky; suka i pies
Malamut; suka(zaciazona!!!!!)
Amstaff; 3 suki 1 pies
York; 1 suka i 1 pies
Owczarek niemiecki; 1 suka 1 pies
Owczarek podhalanki; 1 suka 1 pies
Fokt faktem sa troche zaniedbane,ale to przez to,ze nie miala dla nich za bardzo czasu.Poza tym zawsze byly czysciutkie itd!!!!Bardzo kocham swoje psy,sa naprawde bardzo fajne.Wszystkie maja ok.2-3lata.Wysztkie nadaja sie do kojca/lancuch.Niestety zgubilam aktualne ksiazeczki zdrowia.Bardzo pilnie je oddam.Jezeli ich nie oddam w najblizszym czasie,to bede musiala je uspic,bo schronisko nie chce ich przyjac,ot tacy milosnicy psow Moge dowiezc za zwrotem koszta paliwa tirem nawet do kazdego miejsca w Polsce.Wszystkie sa plodne i nadaja sie do dalszej hodowli!!!!!
Cisie,ok.Czestochowy.Jezeli ktos jest chetny to prosze pisac,podam swoje nr tel.
Pozdrawiam!!!!!! "

Psiaki.pl :: Zobacz temat - Oddam rasowe psy

Uważam, że trzeba działać, trzeba znaleźć jakieś DT dla tych psów i je wykastrowac, zanim wpadną w niepowołae ręce, ręce pseudohodowcy.

Posted

Yyyyy jak to wszystkie nadają się do kojca/łańcuch ?? :shake: yorki też ??
Masakra, strasznie ich dużo :roll::roll::roll: biedne pieski...tylko jak znaleźć DT dla wszystkich ??

Posted

mi się jakoś w to nie chce wierzyć :cool1: ale spoko...jak tak faktycznie jest, że tyle psiaków do oddania, bo inaczej uśpią to trzeba im pomóc...