edyta3. Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Zobaczcie, co znalazłam na forum psiaki.pl: "Witam!!!!!!! Likwiduje swoja hodowle w zwiazku z wyjazdem za granice.Mam do oddania sporo rasowych psow.Wszystkie sa po rodzicach z rodowodem. Cocker spaniel; suka i pies Pekinczyk; 2 suki Doberman; 3 suka 2 psy Husky; suka i pies Malamut; suka(zaciazona!!!!!) Amstaff; 3 suki 1 pies York; 1 suka i 1 pies Owczarek niemiecki; 1 suka 1 pies Owczarek podhalanki; 1 suka 1 pies Fokt faktem sa troche zaniedbane,ale to przez to,ze nie miala dla nich za bardzo czasu.Poza tym zawsze byly czysciutkie itd!!!!Bardzo kocham swoje psy,sa naprawde bardzo fajne.Wszystkie maja ok.2-3lata.Wysztkie nadaja sie do kojca/lancuch.Niestety zgubilam aktualne ksiazeczki zdrowia.Bardzo pilnie je oddam.Jezeli ich nie oddam w najblizszym czasie,to bede musiala je uspic,bo schronisko nie chce ich przyjac,ot tacy milosnicy psow Moge dowiezc za zwrotem koszta paliwa tirem nawet do kazdego miejsca w Polsce.Wszystkie sa plodne i nadaja sie do dalszej hodowli!!!!! Cisie,ok.Czestochowy.Jezeli ktos jest chetny to prosze pisac,podam swoje nr tel. Pozdrawiam!!!!!! " Psiaki.pl :: Zobacz temat - Oddam rasowe psy Uważam, że trzeba działać, trzeba znaleźć jakieś DT dla tych psów i je wykastrowac, zanim wpadną w niepowołae ręce, ręce pseudohodowcy. Quote
Kenny Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Yyyyy jak to wszystkie nadają się do kojca/łańcuch ?? :shake: yorki też ?? Masakra, strasznie ich dużo :roll::roll::roll: biedne pieski...tylko jak znaleźć DT dla wszystkich ?? Quote
al'akir Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 to jakaś prowokacje jest... Jak jest ktoś zarejestrowany tam, niech poprosi o nr telefonu. Quote
Kenny Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 mi się jakoś w to nie chce wierzyć :cool1: ale spoko...jak tak faktycznie jest, że tyle psiaków do oddania, bo inaczej uśpią to trzeba im pomóc... Quote
burbono Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Najpierw to trzeba tą miłośniczkę i hodowczynię zlokalizować .Znam Cisie ale nie mogę skojarzyć żadnego domu z taka ilością psów:razz: Quote
burbono Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Ja tak nieśmiało sobie myślę że to jednak głupia prowokacja:razz: niemniej mój TŻ zamienia się jutro w psa tropiącego i pobuszuje na Cisiu :lol: Quote
Madallena Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 "Zgubiłam aktualne książeczki zdrowia.." A miała nieaktualne? Jak to zgubiła? Dla takiej masy psiaków? Quote
Cekinka13* Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Niestety, nie jesteśmy z tamtych okolic... :shake: To są Cisie pod Częstochową, my mieszkamy niedaleko miejscowoście Cisie, ale pod Warszawą... Quote
auraa Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 z tamtych okolic są Dif i Cekinka13. Może one mogą pomóc. Quote
Recommended Posts